Dumnezeu nu te judecă niciodată!
Autor: Ady C  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rangy21 in 10/03/2012
    12345678910 9.33/10 X
Media 9.33 din 3 voturi

    Nu judecați, ca să nu fiți judecați. Căci cu judecata cu care judecați și cu măsura cu care măsurați vi se va măsura. (Matei 7:1)

    Am avut ieri o experiență minunată, pe care vreau să o împărtășesc cu voi. Cu siguranță va fi de folos cuiva! Stăteam cu Domnul în cameră și mă închinam. La un moment dat, îmi spune: „Ady, eu niciodată nu te voi judeca pentru cum ești!” Imediat m-am gândit la alți frați de-ai mei care îmi zic: „Da' tu pocăit ești, la câte faci? Crezi că te ascultă Dumnezeu?”

    Nu ți s-a întâmplat niciodată să auzi astfel de vorbe? Cel mai dureros este să le auzi de la persoane apropiate, cum ar fi părinții, iubita/iubitul sau soția/soțul. Poate și noi de multe ori am judecat, zicând în inimile noastre: „Cum poate ăsta să ridice mâinile la cât de păcătos e?” Știi, în momentele acelea, când mă închinam Domnului și ridicam mâinile înaintea Lui, mi-a șoptit atât de frumos: „Eu nu te judec.” Am fost copleșit de iubire și de adorare... Incredibil! El, căruia I-am greșit atâta și L-am trădat de atâtea ori, El nu mă judecă și mă primește așa cum sunt? Da!

    Am vrut să împărtășesc această experiență cu scopul de a te ajuta, în caz că te confrunți cu aceleași probleme ca noi „muritorii de rând”. Încearcă să nu mai judeci pe nimeni și nu te mai lăsa judecat de nimeni, deoarece Dumnezeu te primește. Vino cu o inimă deschisă și cu smerenie înaintea Lui. Haideți să nu-L mai lăsăm pe Satana să profite de noi și să ne murdărească, deoarece noi suntem sfințiți prin Sângele Mielului. 

Alte resurse

ce bucuroasa sunt sa citesc marturii asa de ziditoare,mai ales de la tineri care pot duce vestea buna a evangheliei azi si miine.Fi binecuvintat.
Adăugat în 10/03/2012 de sanda_tulics
Amin. Multumesc mult de toate comentariile! Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Adăugat în 10/03/2012 de rangy21
Statistici
  • Vizualizări: 1303
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni