Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Dragostea
Autor: Ficard Florica  |  Album: Adevăruri veşnice  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 26/03/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 7 voturi

   În trăsăturile temperamentului plin de Duhul Sfânt, pe primul loc este DRAGOSTEA. Ea se descoperă atât ca dragoste pentru Dumnezeu, dar şi pentru semenii noştri: "Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, şi cu tot cugetul tău" şi "...să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi".

  Din propria mea trăire, pot afirma că o astfel de dragoste este supranaturală! Aceasta având în vedere firea noastră lacomă. Este drept, unii din noi, ne-am născut cu puternice tendinţe umanitare, manifestate prin fapte chiar exemplare. Acest fel de dragoste îl manifestăm însă doar faţă de aceia care stârnesc în noi un fel de admiraţie sau compasiune. Dar Domnul, ne-a poruncit: "Iubiţi pe vrăjmaşii voştri..." Iată o dragoste ce nu poate fi nicicum produsă de noi. Dumnezeu este Acela care poate lucra un asfel de simţământ!

   Neexistând o astfel de dragoste, chiar între noi, cei ce ne numim creştini extistă deseori conflicte. Vom putea totuşi să ajungem la pace, la o iubire sinceră? Da, cu siguranţă, multe întristări şi neînţelegeri  ar putea fi evitate dacă am dori şi am căuta umplerea cu Duhul Sfânt. Nu degeaba ni se spune deseori: Dacă dorim să ne verificăm dragostea pentru Dumnezeu o putem face printr-o metodă foarte simplă - pe care Domnul ne-a lăsat-o: "Dacă Mă iubiţi, veţi păzi poruncile Mele."

   S-o facem astăzi cu toată sinceritatea, întebându-ne: Ascultăm de poruncile Domnului aşa cum sunt ele relevate în Sfântul Cuvânt? 

   Dragii mei, avem nevoie cu toţii de umplerea cu Duhul Sfânt, vă îndemn cu toată dragostea s-o cereţi astăzi, fără întârziere! Şi eu, voi face acelaşi lucru! Fiţi binecuvântaţi!Amin.
Adăugat în 26/03/2012 de Ioanhapca
dragostea este ca pomul roditor care se ofera a fi mincat ,fara sa trieze pe cei ce-l maninca.Fi binecuvintata si azi!
Adăugat în 26/03/2012 de sanda_tulics
Domnul să te binecuvânteze şi pe tine sora Florica şi mereu să fii plină de Duhul Sfânt. Minunante îndemnuri ne dai şi astăzi. Să facem ceea ce Dumnezeu ne-a învăţat întotdeauna ; să ne iubim unii pe alţii aşa cum şi El ne-a iubit pe toţi şi să cerem în fiecare zi umplerea cu Duhul Sfânt.
Adăugat în 26/03/2012 de 1954adina.9mai
Si Tatăl ni-l va da cu bucurie.

Luca 11:13
" Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru cel din ceruri va da Duhul Sfânt celor ce I-L cer!”
Domnul să vă binecuvinteze!
Adăugat în 26/03/2012 de brandusa
Statistici
Opțiuni