Arama
Autor: Ficard Florica  |  Album: Adevăruri veşnice  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 09/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

 

     În cartea Numeri, capitolul 16, putem citi despre o răscoală a 250 de oameni răzvrătiți, care au fost consumați de focul lui Dumnezeu. De remarcat e că toți purtau în mână câte o cădelniță de aramă. Acestea au rămas neatinse! Ele erau capabile să reziste focului, simbol al Judecății lui Dumnezeu. Cu arama aceasta de la cădelnițele celor mistuiți de foc s-a acoperit Altarul.

    Ar putea cineva suporta judecata lui Dumnezeu? NU, nici un om, nici măcar un înger, numai Fiul Sfânt, Cel Drept. El putea suporta judecata, numai El putea aduce jertfa ca o mare lucrare de răscumpărare pe care oamenii o așteptau de patru mii de ani. Lucrarea Sa este îndeajuns pentru împăcarea oamenilor cu Dumnezeu. Prin ea, a fost curățită și restabilită toată creația.

    Cu mulți ani în urmă, mai mulți cercetători au fost anunțați de niște pompieri că o ușă foarte solidă din lemn, acoperită cu aramă, a rămas neatinsă de flăcările mistuitoare ale unui incediu. Ușa a fost supusă la mai multe teste, iar apoi a fost considerată refractară la foc. Exactitatea Bibliei s-a arătat chiar și prin acest lucru ce pare mai puțin important: ea este înaintea științei! 

când Solomon a adus mai multe jertfe pe un altar cred că altarul acela a rezistat la foc

62 Împăratul şi tot Israelul împreună cu el au adus jertfe înaintea Domnului.
63 Solomon a înjunghiat douăzeci şi două de mii de boi şi o sută douăzeci de mii de oi pentru jertfa de mulţumire pe care a adus-o Domnului. Aşa a făcut împăratul şi toţi copiii lui Israel sfinţirea Casei Domnului.
64 În ziua aceea, împăratul a sfinţit mijlocul curţii, care este înaintea Casei Domnului; căci acolo a adus arderile de tot, darurile de mâncare şi grăsimile jertfelor de mulţumire, pentru că altarul de aramă care este înaintea Domnului era prea mic ca să cuprindă arderile de tot, darurile de mâncare şi grăsimile jertfelor de mulţumire.
65 Solomon a prăznuit atunci sărbătoarea, şi tot Israelul a prăznuit împreună cu el. O mare mulţime, venită de la împrejurimile Hamatului până la pârâul Egiptului, s-a strâns înaintea Domnului Dumnezeului nostru, timp de şapte zile şi alte şapte zile, adică paisprezece zile.
Adăugat în 09/02/2012 de COSTELMARYA
Binenteles,Biblia e izvor de adevar si intelepciune.Contrazicerea dintre stiinta si Biblie apare din cauza nestiintei omenesti si a orbirii sufletesti.
Daca oamenii Lui Dumnezeu ar stii argumenta insotiti de intelepciunea Lui Cuvantul atunci nimeni nu ar mai nega existenta Lui Dumnezeu...dar din pacate realitatea dureroasa.Majoritatea oamenilor ce au Cuvantul Evangheliei pe limba,nu sunt insotiti de traire si nici de intelepciune.Din cauza asta exista atatea religii...exista o singura religie si asta e pocainta azi ,maine si pururea,religia trebuie sa fie un mod de viata nu o institutie.
Adăugat în 10/02/2012 de tbcrulez
si cand ma refer la religie ma refer la religie = pocainta
Adăugat în 10/02/2012 de tbcrulez
Statistici
  • Vizualizări: 1220
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni