A nesocoti stăpânirea
Autor: Ficard Florica  |  Album: Adevăruri veşnice  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 25/01/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

    Astăzi, a nesocoti stăpânirea este egal cu „a fi în pas cu moda”. Copiii nesocotesc autoritatea părinților, soția ignoră aproape total autoritatea soțului, cei tineri se revoltă împotriva perilor albi, elevii disprețuiesc dascălii, angajații vor să se conducă după propriile regulamente.

    Pentru unii, este chiar o plăcere starea de haos, de tulburare. Autorităţile sunt nesocotite de oamenii târâți la păcat prin propriile visări. Visul de a avea mai mult, de a fi mai sus, de a fi mai lăudat, mai puternic... de a munci mai puţin, dar cu câștiguri substanțiale...

    Cei ce practică astfel de nesocotiri, cu siguranță practică și nesocotirea Cuvântului lui Dumnezeu. Ei nu mai vor să fie supuși nimănui. Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor." (1 Tim. 4.1)

    Oamenii au devenit nemulțumiți, obraznici, violenți, nesupuși... Una din trăsăturile diavolului a fost rebeliunea împotriva Stăpânului. Această trăsătură este ușor imprimată în toți cei ce nesocotesc Autoritatea Divină.

    Dragi creştini, noi suntem chemaţi la o trăire în PACE, noi suntem chemați să BINECUVÂNTĂM, noi trebuie să fim MULȚUMITORI pentru ceea ce avem, astfel ca nimic să nu ne despartă de dragostea lui Dumnezeu.

    Doamne, ajută-ne să-Ți rămânem credincioși în fața ispitelor și a oricăror suferințe, să nu fim nori fără apă, stele rătăcitoare, pomi tomnatici fără rod, valuri înfuriate ori stânci ascunse!

    Amin.

amin. Foarte bun articolul şi de actualitate. În lume sunt fel şi fel de probleme, de nemulţumiri, dar după cum bine ai scris o alta este menirea noastră. O minunată rugăciune, Domnul să ne audă toate rugăciunile şi să ne ajute în toate lucrurile.
Fii binecuvântată.
Adăugat în 25/01/2012 de 1954adina.9mai
Da ,cele scrise mai sus suna ca un rezultat a unor analize care au iesit rau dar regretabil acesta i adevarul Si totusi noi ne incredem in El,;Habacuc;3;
Adăugat în 26/01/2012 de sanda_tulics
Constructive și de folos.
Binecuvântări veșnice!
Adăugat în 26/01/2012 de cost_ana
AMIN! Foarte bune și utile îndemnuri. Domnul să vă binecuvânteze pt. tot ce împărtășiți pe site cu noi!
Adăugat în 27/01/2012 de Ioanhapca
Gandurile scrise aici,sunt si ale mele.Starea de pacat a omenirii in general,ne o descrie ROMANI 1;18-32.In zilele noastre,nu este altfel decat atunci cand ap.Pavel a scris acest adevar.Din contra s-a inmultit....Libertatea primita in 1989,a fost gresit inteleasa....s-a nascut o goana dupa tot este trecator,s-a parasit calea cea dreapta ,inlocuind-o cu tot felul de teorii false(2 TIMOTEI 4;3-4).S-a luat din "murdaria"din Vest,dar ce este rau s-a pus peste ea dublu din aceasta "murdarie",in asa fel incat Vestul se mira ca in asa scurt timp,de la libertatea primita,sa fie intrecut in "murdaria "ce are el,(Vestul.)
Este de groaza cata murdarie nu se"savureaza"astazi prin TV,Internet,Reviste si ziare etc.Cineva a spus:"Ca la TV,nici macar o"potcoava de cal mort"nu se mai poate vinde daca nu este alaturi pusa si un nud de femeie...."De la mic si pana la cel mai batran,savureaza pacatul.Cunosc cazuri unde crestinii fac acelasi lucru.daca ii avertizezi se revolta,considerandu-te "legalist"...Dragostea de Domnul a scazut enorm in randurile crestinilor,multi nu mai traiesc pentru Domnul,pentru cer,ci multi traiesc numai pentru" UN AICI."Ca si cum aici pe pamant vor trai vesnic.Starea de pacat in adunari crestine,eu cred ca o gasim descrisa in 2 Petru cap.2 intreg.Tot mai putini sunt care plang inaintea Domnului,pentru aceasta stare,ca El sa se indure de cei cazuti in apostazie,in pacate.Un Lot,isi chinuia zilnic sufletul din cauza a tot ce vedea.sa ne rugam si noi D-lui,ca sa se indure de cei cazuti ,pe care ii cunoastem din jurul nostru.Multa binecuvantare.M.M
Adăugat în 12/02/2012 de mariechen
Statistici
  • Vizualizări: 1416
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni