HRISTOS ÎN TINE!
Autor: Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 21/02/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
"...Hristos in voi, nădejdea slavei." Colosenl, 1:27
Niccolo Paganini, unul dintre cei mai mari violonişti ai tuturor timpurilor, urma să con¬certeze într-o seară, cu casa închisă. Păşind pe scenă, în ovaţiile mulţimii, simţea că_ceva nu era în regulă. Deodată, şi-a dat seama că vioara pe care o avea în mână nu era a lui. îngrozit, însă conştient că nu avea altă alternativă, a început să cânte, oferind unul dintre recitalurile sale cele mai bune. Mai târziu, reflecta: "înainte de această zi credeam că muzica zace în vioară; azi am înţeles că este în mine!" Trebuie să înţelegi un lucru: Hristos trăieşte în tine şi împreună cu El sunt toate resursele Sale. Aşa că, ori de câte ori ai o problemă, o poţi rezolva prin puterea Celui cruci¬ficat, înviat, Domn triumfător, ce trăieşte în tine.
Ucenicia nu se referă la doctrine teologice sau la memorarea versetelor biblice. Pavel a spus:" Am fost răstignit împreună cu Hristos, şi trăiesc... dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăieşte în mine..." (Galateni, 2:20) Există o mare diferenţă între a trăi o viaţă creştină şi a-i permite lui Hristos să-şi trăiască viaţa prin tine. El doreşte să se reveleze celor din jurul tău, prin tine. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să petreci timp în prezenţa Sa, pentru că "devii asemenea companiei pe care o ai". A rămâne sensibil la îndemnurile Duhului, a-i cunoaşte voia, trăind con¬form Cuvântului, iată bătălia priorităţilor. Şi vei lupta zilnic această luptă! Aşa că, în momentul în care alţii văd cum răspunzi la probleme (şi oportunităţi), îl văd pe Isus? Văd diferenţa dată de prezenţa Sa zilnică în viaţa ta? Dacă nu, e timpul pentru o schimbare!


Inteleapta invatatura. Intradevar, Iisus ne-a invatat sa cautam imparatia Sa in noi insine. Exista si o transcendenta interioara, in sufletul nostru, prin care primim lumina si harul divin. Felicitari.
Adăugat în 03/11/2016 de marin2016
Foarte adevarat, Dumnezeu sa ne ajute!
Adăugat în 23/02/2017 de MrHolmes
Statistici
  • Vizualizări: 2595
  • Export PDF: 5
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 2
Opțiuni