BINECUVÂNTĂRILE LUI DUMNEZEU
Autor: Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 21/02/2006
    12345678910 0/10 X
"Bine, rob bun şi credincios; ai fost credincios in puţine lucruri, te voi pune peste multe lucruri; intră în bucuria stăpânului tău!" Matei, 25:2)
înainte de a întinde mâna după mai multe binecuvântări din partea lui Dumnezeu, nu uita că El priveşte la ceea ce faci cu ce ai deja! în începuturile slabe, El te învaţă răbdarea şi per¬severenţa. Astfel îţi vei dezvolta abilitatea de a te împotrivi presiunilor ce vin odată cu binecuvân¬tările. Ele sunt reale. Situaţiile prin care am trecut m-au pregătit, astfel încât să pot gestiona binecuvântările de care mă bucur azi. Dacă mi le-ar fi oferit mai devreme, m-ar fi distrus, însă El mă iubeşte prea mult pentru a lăsa acest lucru să mi se întâmple. De exemplu, dacă îţi este greu să accepţi critici de la câteva persoane, cum te-ai descurca dacă Dumnezeu te-ar face păstor sau director al unei companii? Cu cât ai mai mult, cu atât eşti mai responsabil. Oamenii care nu au 12
maşină, nu au nevoie de benzină. Orice lucru primit de la Dumnezeu necesită întreţinere. El i-a dat lui Adam grădina, însă acesta a trebuit să o cultive. Isus a spus: "Căci, cine dintre voi, dacă vrea să zidească un turn, nu stă mai întâi să-şi facă socoteala cheltuielilor..." (Luca, 14:28) Eşti dispus să plăteşti preţul? Dorim lucruri care arată bine în vieţile altora. Doreşti un soţ, însă eşti pregătită să trăieşti o viaţă de dedicare faţă de partener? Ai nevoie de o soţie; însă eşti pregătit să o iubeşti şi să te dai pe sine pentru ea? (Efeseni, 5:25) Gândeşte-te la preţul posedării binecu¬vântării. Cere-i Lui să te ajute să creşti, astfel încât să poţi gestiona ceea ce a pregătit pentru tine.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1863
  • Export PDF: 3
Opțiuni