Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

BENEFICIILE UNUI JURNAL
Autor: Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 21/02/2006
    12345678910 0/10 X
"Pe voi înşlvâ încercaţl-vâ dacă sunteţi in credinţa. Pe voi înşivă cercaţi va..." 2 Corinteni, 13:5
Prea mulţi dintre noi trăim vieţi neexaminate - şi acest lucru se vede! Un lider creştin a spus: "Am citit cărţi în care se spunea că lipsa creşterii ucenicilor lui Cristos se datorează lipsei obiceiului evaluării propriei vieţi. Acei autori mă descriau pe mine. Eram mereu în grabă, niciodată privind în adâncul fiinţei mele. N-am avut parte niciodată de acea meditaţie care să ducă la maturizare şi am plătit acest preţ - angajându-mă în aceleaşi păcate stupide mereu şi mereu, trăind cu aceeaşi încărcătură a vinovăţiei. Aşa că am luat o decizie dificilă: am hotărât că în fiecare zi voi încerca să-mi evaluez cu onestitate starea sufletului; voi privi înlăuntrul meu şi voi aşterne pe hârtie ce voi vedea. Simţindu-mă ciudat şi jenat, am început să scriu. "Doamne, iată câteva zone ale eşecului în viaţa mea. Nu dispar singure, aşa că nu pierd nimic dacă le analizez puţin." Sau: "lată o relaţie sau un obicei în privinţa căruia sunt îngrijorat. Nu funcţionează bine şi nu ştiu cum să îmbunătăţesc lucrurile." După ce am scris câteva fraze, am început să meditez la ceea ce am scris." De ce un jurnal? Pentru că există beneficii de care nu te poţi bucura în nici un alt mod: a) eşti forţat să încetineşti ritmul şi să examinezi eficienţa lucrurilor pe care le faci; b) eşti liber să 6
întrebi: "De ce fac acest lucru? Care este părerea mea cu privire la el? Ce-mi spune Dumnezeu?" c) scriind chiar şi o pagină pe zi, într-un an vei avea o arhivă de 365 de pagini cu răspunsuri la rugăciuni, lecţii învăţate şi ţeluri care te vor face mai puternic şi mai înţelept!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1497
  • Export PDF: 3
Opțiuni