Salut (3)
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 10/02/2024
    12345678910 0/10 X

                                                               Salut (3)   

   2 Corinteni 13:14. „Harul Domnului Isus Hristos și dragostea Tatălui și împărtășirea Duhului Sfânt, să fie cu voi toți.

   ”Cele mai valoroase „salutări”! Am scris două devoționale, -Harul Domnului Isus și Dragostea Tatălui. Iar acum urmează, Împărtășirea Sfântului Duh, să fie cu noi toți, Amin! Mă bucur pentru bogăția și adâncimea Harului, Dragostei și Împărtășirea Duhului Sfânt în viața noastră, atunci când suntem dornici să explorăm aceste adânci bogății, în care sunt descoperite atâtea comori, aduse de Domnul Isus la cruce. Și, o cât, nu am beneficiat de ele  din cauza neștiinței în care mă ținea religia, sigur ea nu ar vrea nicicând să le descoperim noi, pentru că atunci slava de pe ea, vine pe Domnul Hristos, care ne descopere voia Lui și bogăția nepătrunsă a gloriei Lui. Când ajungi aici abandonezi rapid religia cu minciunile ei.    

   „Împărtășirea Sfântului Duh.” Dex. explică „împărtășirea” = împărtășirea a aceeași credință, a avea același punct de vedere, a fi în acord cu cineva, a fi părtaș cu cineva la ceva. Cred că știm fiecare din noi că, Duhul Sfânt este Dumnezeu și de la nașterea din nou, El, Duhul vine și locuiește în noi. Suntem Templul Duhului Sfânt. El Duhul și duhul nostru viu locuiesc în templul trupului nostru, Templul Său. Cât Har, câtă Dragoste, ca Duhul Sfânt și cu noi să avem, să împărtășim aceeași credință, credința lui Isus, unica valabilă pentru trăirea în Împărăția lui Hristos, acum, aici și-n veci. Prin Cuvântul lui Hristos, auzit, învățat și meditat, împărțim cu Duhul, același punct de vedere și noi stăm neclințiți în acord cu voia Lui, făcându-ne părtași la Dragostea și Harul Lui. Putem să ne rugăm și noi, minunata rugăciune din:    

   Efeseni 117-23. „Și mă rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Cristos, Tatăl gloriei, să vă dea un duh de înțelepciune și de descoperire în cunoașterea Lui și să vă lumineze ochii inimii, ca să cunoașteți care este speranța chemării Lui, care este bogăția gloriei moștenirii Lui în poporul sfinților și care este față de noi, cei ce credem, nemărginita mărime a puterii Lui, potrivit cu lucrarea puterii măreției Lui, pe care a desfășurat-o în Cristos când L-a înviat dintre cei morți și L-a așezat la dreapta Sa în locurile cerești, mai presus de orice conducere, autoritate, putere, domnie și de orice nume dat, nu doar în veacul acesta, ci și în cel viitor. El I-a supus totul și L-a făcut Cap peste toate lucrurile, pentru Biserica Sa, care este Trupul Lui, plinătatea Celui Care împlinește totul în toți.” ----- --- Aleluiaaa, duhul de înțelepciune, duhul de descoperire sunt gata să ne ajute să-L cunoaștem din Cuvântul Adevărului tot mai mult, pe Cel ce Tatăl L-a făcut Cap peste noi Biserica Lui și peste toate lucrurile prin care suntem în împărtășire cu Duhul Domnului care stă gata să ne revelze Viața lui Hristos în noi. Mulțumim Tată, Isuse și Duhule Sfânt, pentru împărtășirea Ta. Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 136
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni