Salut (1)
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 27/01/2024
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

                                                                      Salut (1)    

   2 Corinteni 13:14. „Harul Domnului Isus Cristos și dragostea lui Dumnezeu și împărtășirea Duhului Sfânt fie cu voi toți.” Amin.     

   - Salutul, „HARUL Domnului Isus Hristos, să fie cu voi toți.

   ”Un salut care ar fi deajuns pentru toată viața fiecăruia din noi. Un salut pentru noul an în care am intrat. Un salut pentru a fi sigur binecuvântați. Un salut care are în el prezența lui Dumnezeu și puterea împlinirii lui în noi și pentru noi. Un salut pe care îl credem împlinit sută la sută. Un salut spus cu credință și nu din obișnuință, doar să fie... Nu, ci credem că-l avem atunci când l-am spus. Aceasta este încredințarea celor care aduc acest -salut-.

   - Harul Domnului Isus Hristos- prima parte din salut. M-am întrebat: „de ce Harul a fost rostit primul și nu Dragostea lui Dumnezeu Tatăl? Răspunsul mi s-a dat, fiindcă Dragostea Tatălui pentru noi, se manifestă doar prin Har. Noi nu am meritat Dragostea Lui, am fost niște ticăloși, dar Dumnezeu a trimis Harul, acest Dar glorios în Hristos, care ne-a deschis un domeniu unde Harul poate opera pentru om. În acest domeniu al Harului fiecare din noi avem libertatea de a trăi datorită neprihănirii lui Isus Hristos în noi. De fapt -neprihănirea lui Isus- este acest domeniu deschis în mine, în duhul meu, prin nașterea din nou. Sfințenia Lui nu operează în domeniul neprihănirii mele ori a tale, ci „neprihănirea lui Isus„ și aici poate și Dragostea să se manifeste pentru noi, în domeniul feluritului HAR. Dragostea lui Dumnezeu nu putea fi manifestată fără Har, fiindcă păcatul era zidul de despărțire între Dumnezeu și om și nu putea opera Dragostea lui Dumnezeu în oribilul păcat. Dar glorie Domnului Isus, păcatul a fost rezolvat, șters și aruncat în adânc, pentru totdeauna. Harul Domnului Isus, Pavel se roagă în acest salut să fie cu noi toți, făcându-ne conștienți că Harul trebuie primit în toată plinătatea Lui și vom domni în viață, prin Isus Hristos, care-I Harul lui Dumnezeu pentru noi. Mulțumim frate Pavel pentru acest glorios -salut-:

”Harul Domnului Isus Hristos pentru noi toți”. Pavel zice, 2 Timotei 2:1.     

   „Tu dar, copilul meu, întărește-te în Harul care este în Isus Hristos.” --------- Frumos salut pentru biruința noastră, Harul care este în Isus Hristos ne -întărește-. Vrei să fii tare? Primește Harul și fii tare, nu un slăbănog. Dă acest salut măreț mai departe: ”Harul Domnului Isus Hristos să fie cu voi toți.” Amin! Vom continua cu Dragostea Tatălui, a doua parte din -salutul- lui Pavel. Mulțumesc Isus pentru Harul Tău, mulțumesc Tată pentru Dragostea Ta, mulțumesc Duhule Sfânt pentru împărtășirea Tatălui și a Domnului Isus, în viața noastră. Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 123
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni