Duhul fricii .....
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 04/12/2023
    12345678910 0/10 X

                                                                    Duhul fricii...

   „Duhul de frică de Domnul.” - Isaia 11:1,2, 3a. „Apoi, o Odraslă va ieși din tulpina lui Isai și un Vlăstar va da din rădăcinile lui. Duhul Domnului Se va odihni peste El, duh de înțelepciune și de pricepere, duh de sfat și de tărie, duh de cunoștință și de frică de Domnul. Plăcerea Lui va fi frica de Domnul.” --------- Este o profeție pentru Domnul Isus și cele șapte duhuri ale Duhului Domnului care se vor odihni peste El. Acum vorbim despre „frica de Domnul” care va fi plăcerea Lui. Fiindcă noi suntem în Hristos și El este în noi, aceste duhuri, ale Duhului Domnului sunt și peste noi și în noi. Duhul de „frică de Domnul” este și lucrează și pentru noi astăzi, dacă dorim să fim lucrători împreună cu El.

   Psalm. 19:9. „Frica de Domnul este curată și ține pe vecie.”

   Psalm 111:10. „Frica de Domnul este începutul înțelepciunii; toți cei ce o păzesc au o minte sănătoasă... ”

   Proverbe 1:7. „Frica de Domnul este începutul științei.”

   Proverbe 14:27. „Frica de Domnul este un izvor de viață, ea ne ferește de cursele morții.”

   Proverbe 19:23. „Frica de Domnul duce la viață, și cel ce o are petrece noaptea sătul, fără să fie cercetat de nenorocire.”

   Ceea ce vreau să înțelegem este că, „frica de Domnul” nu este ceea ce religia a învățat oamenii și anume că atunci când ai greșit, Dumnezeu te arde cu un accident, cu boli, cu pedepse și... . Să spui omului că trebuie să te temi de El, să tremuri, să faci depresii, este o lucrare de a-l speria pe om, fiindcă omul oricum dacă nu-i născut din nou, nu se oprește din a face rele, fiindcă nu poate să nu facă rău, fiindcă în el este natura adamică, care rodește doar răul și răul chiar de-i învăluit cu bine, este tot pomul cunoștinței. Trebuie să fim născuți din Pomul Vieții ca să nu mai putem face rele, ci doar -binele- din Hristos. „Duhul fricii de Domnul”, la fel ca toate celelalte duhurii sunt duhuri vii, ale lui Dumnezeu, care sunt menite să lucreze pentru noi, fii de Dumnezeu aici pe pământ. „Frica de Domnul” este plăcerea noastră ca fii de Dumnezeu. Acest „duh de frică de Domnul”, răstoarnă uneltirile diavolului și întunericului, în mijlocul acțiunilor lui. El ne ferește de cursele morții și de multe ori am zis, „numai mâna Domnului a fost să scap de aici”, a fost „duhul fricii de Domnul”, care nu suferă răul, ci îl detronează automat. Când „frica de Domnul”, este în misiune pentru mine, toate celelalte duhurii vii, duh de înțelepciune, de sfat, de tărie, de cunoștință de Domnul, pricepere sunt activate și tu și eu ne odihnim prin duhul odihnei lui Hristos. Suntem fii ai Tatălui, cei mai favorizați de pe pământ, ocrotiți și păziți de El prin credință. Dacă creștinii nu cunosc aceste adevăruri ale lui Dumnezeu, nu înseamnă că nu există, ci înseamnă că aceia nu beneficiază de binecuvântările Tatălui, din Împărăția vie a lui Dumnezeu, ca să poată trăi biruitori în Hristos, pe pământ ca în cer. „Duhul fricii de Domnul” nu este o spaimă, o teamă, o teroare dacă greșești, nu, ci este o binecuvântare pe care ne-o însușim și pe care îl iubim și le iubim, dându-le mâna pentru acțiune în viața noastră. Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 202
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni