PACEA vs. pacea
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 11/02/2023
    12345678910 0/10 X

                                                                                       

                                                          PACEA vs. pacea     

   Cât trăim aici pe pământ orice om are nevoie de ”pace”. Pacea are rădăcini, pacea are sursă.”PACEA” din sursa Pomului Vieții, se numește Isus Hristos, rădăcina fiind Dumnezeu. Pacea din sursa pomului cunoștinței binelui și răului este ”moarte” și are rădăcina în Eden, în Adam unde el a ”murit” dar nu fizic, ci duhul lui a murit, adică s-a separat de Creatorul lui. Această ”pace” este ”pacea” lumii acesteia. Ea este în reprize, acum este, mâine nu mai este. Este atunci când ai biruința unui lucru, câștigul altui lucru. Când a venit seara a trecut, acum o aștepți iar. Este diferență între PACEA și pacea? Da, foarte mare diferență. Un singur exemplu, Fapte 5:1-2. O pace de o scurtă durată. Un cuplu care s-au înțeles să se supună și ei lui Dumnezeu, prin rânduiala care apostolii și credincioșii o făcuseră. Au găsit ”pacea” printr-o minciună, smecherie, furt adus la ei chiar de cel rău, sursa acestei păcii. Au zis, uite, vindem moșioara asta, oprim o parte pentru noi și cealaltă o ducem la Apostoli și cine va ști? Ce ”pace” în inimii, uite, am pușcat doi iepuri dintr-o lovitură. Dar a fost tragică urmarea acestei ”păci”, bucuria le-a fost curmată. Petru zice: ”Cum de v-ați înțeles să mințiți pe Duhul Domnului?” Ai auzit și tu de asemenea ”pace” adusă de minciună, șmecherii și. . ? Asta-i pacea lumii acesteia. Hristos ”Pacea” noastră. Această ”Pace” este veșnică, este continuă, este un duh viu, este ceea care unește, ceea care aduce sufletele împreună, ceea care separă binele lui Hristos, de binele din pomul cunoștinței, pentru că este înțelepciune. Hristos ”Pacea”, stăpânește în inima unde este. Hristos ”Pacea” ține unitatea făcută de Duhul în Biserică, în familie, în inimă. Această ”Pace” este plină de dragoste, este dumnezeiască, este în toată plinătatea lui Hristos. Această ”Pace” întrece orice pricepere. Câteva referințe Biblice:   

   Efeseni 2:14.”Căci El este pacea noastră, care din doi a făcut unul, după ce a surpat prin trupul Lui, ( la cruce ) zidul vrăjmășiei care era la mijloc și care ne despărțea.” --- ”El Pacea” face ordine când oamenii sunt tulburați, surpă ce trebuie surpat și zidește la loc ceea ce făcuse despărțirea prin metoda dragostei lui, iar lucrarea Lui integră continuă. Asta-i ”Pacea” din Hristos. Hristos ”Pacea” a făcut din doi ”una”. Suntem ”una” în Hristos și cu El.     

   Ioan 16:33.”V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri, dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.” --- Ceea ce noi trebuie să facem este să căutăm lucrurile spuse de Isus, în Cuvântul Său, care ne vor da adevărata ”Pace” în Hristos, Pacea noastră. El știa că în lume vom avea necazuri, însă noi să îndrăznim la El ”Pacea” care a biruit lumea. Doar această ”Pace” ne va ține UNA, treji și sănătoși pe cale. Aleluiaa!     

   Romani 5:1.”Deci, fiindcă suntem socotiți neprihăniți prin credință, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos.” --- Aleluiaaa,”Pacea” aceasta este lucrată de neprihănirea lui Dumnezeu în noi, prin Hristos, atunci când am crezut, lucrarea crucii și pe care neprihănirea continuă toată viața să o lucreze în noi, pentru o viață de biruință. Fără ”Pacea” aceasta care este un liant care leagă o țară, o Biserică, o familie, un cuplu, în ”una” nu se poate continua viața lui Hristos în biruință. Acum o referință pentru ceea ce Hristos ”Pacea” noastră a realizat la cruce. M-am bucurat enorm văzând câte minciuni ale religiei le-a doborât Hristos ”Pacea” în acest verset, ca noi să trăim pacea Lui în noi, ca ”una”.     

   Galateni 3:27-28.”Toți care ați fost botezați pentru Hristos v-ați îmbrăcat cu Hristos. Nu mai este nici iudeu, nici grec; nu mai este nici rob, nici slobod; nu mai este nici parte bărbătească, nici parte femeiască, fiindcă toți sunteți ”una” în Hristos Isus.” TOȚI, TOȚI! - - - - Mulțumesc Isus ”Pacea” noastră că ai luat vălul de pe ochii noștri, ca să vedem că noi suntem ”una” în Tine, TOȚI. Religia ne-a separat în ei și voi, în noi și ei. Noi totul, voi smeriți-vă. Noi vorbim, voi ascultați. Noi dăm planul, voi împliniți. Și ce a făcut? A făcut din unu zece. Dar Hristos ”Pacea” a făcut din zece ”unul”. Suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ,”una” cu Hristos ”Pacea” noastră. Mulțumim Tată, Isuse și Duh Sfânt. Amin!
  


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 307
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni