Isus de Crăciun
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 20/12/2022
    12345678910 0/10 X

                                             Isus de Crăciun    

   De Crăciun este despre ISUS, Minunatul, Sfetnicul, Dumnezeul tare, Părintele veșniciilor, Domnul păcii, Mântuitorul lumii, Dragostea desăvârșită, Bunătatea absolută, Pacea din plinătate după care plânge toată lumea. România, El este pacea ta, El este Domnul tău. Sărbătoarea este despre ISUS HRISTOS!     

   Cum Îl cunoaște lumea pe Isus Hristos, de Crăciun?     

   Cei mai multi Îl cunosc pe Isus din auzite, din poveștile părinților, după obiceiuri. De Crăciun umblăm cu colida, facem cadouri, sărbătorim, mâncăm și bem. Unii au auzit ceva despre nașterea lui Isus pe 25 decembrie, dată care poate nici nu a fost atunci, alții nu au habar de Isus și povestea Lui, ei știu de moș crăciun, care ne aduce daruri și trebuie să sărbătorim. Ar fi o binecuvântare dacă fiecare ar înțelege ADEVĂRUL adevărat despre Isus și despre Crăciun. Încet, încet Isus este scos din sărbătoarea, sărbătorilor de iarnă și înlocuit cu povești, de Crăciun. Nu vreau să vorbesc multe despre cum Îl cunoaște lumea pe Isus, ci aș vrea să vorbesc despre cum trebuie cunoscut Isus acum și aici în 2023... .     

   Cum Îl cunosc ”fii” de Dumnezeu, cei născuți din El.     

   Isaia 9:6,7.”Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni S-a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii. El va face ca domnia Lui să crească şi o pace fără sfârşit va da scaunului de domnie al lui David şi Împărăţia, o va întări şi o va sprijini prin judecată şi neprihănire, de acum şi-n veci de veci; iată ce va face râvna Domnului oştirilor.”  - Glorie lui Isus Hristos, copilașul născut în ieslea Betleemului, domnia este și va fi veșnic pe umerii Lui.     

   Ioan 1:1-4.”La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor.” - De Crăciun când ”fiii” se întâlnesc, sunt conștienți că Isus este Cuvântul lui Dumnezeu iar Cuvântul este Dumnezeu și toate văzute și nevăzute au fost făcute prin El, prin Isus. El, Isus este Calea, Adevărul și Viața. Cum S-a născut, cum a crescut pruncul e o bucurie pentru lume, dar Pruncul Isus, El este Dumnezeul nostru și lumina noastră și de El ascultăm, fără povești și obiceiuri.     

    Efeseni 1:4-5.”În El, Dumnezeu ne-a ales înainte de întemeierea lumii, ca să fim sfinți și fără prihană înaintea Lui, după ce, în dragostea Lui, ne-a rânduit mai dinainte să fim înfiați prin Isus Hristos, după buna plăcere a voiei Sale.” - Grozav lucru, mai înainte de întemeiera luimii, Dumnezeu ne-a ales ca noi în 2023 să credm aceste adevăruri și să fim sfințiți în Hristos, pentrucă asta a fost plăcerea voii Sale și ne-a înfiat prin sângele Fiului Său, în familia Lui, Isus fiind fratele nostru mai mare. Romani 8:29. Aceste adevăruri Tată mă rog să le audă toată lumea, de Crăciunul 2023, ca oamenii să-L descopere pe Isus, care era mai înainte de iesle. Venirea Lui în lume a fost când s-a împlinit vremea, rânduită mai înainte de facerea lumii. Mulțumim Isus pentru venirea Ta în lume și lucrarea Ta terminată la cruce, odată pentru totdeauna.       

   Coloseni 1:26-27.”Vreau să zic: taina ținută ascunsă din veșnicii și în toate veacurile, dar descoperită acum sfinților Lui, cărora Dumnezeu a voit să le facă cunoscut care este bogăția slavei tainei acesteia între neamuri, și anume Hristos în voi, nădejdea slavei.” - Taina ascunsă din veșnicii și toate veacurile, a fost Isus și Biserica Sa, adică Trupul Lui, El fiind Capul Trupului. Mai era Crăciun atunci, când taina era ascunsă? Nuuu! Era ISUS! Lumea a rămas cu Crăciunul și cu Isus în iesle, dar, să înțelegem bine, unde sunt rădăcinile Copilașului din Betleem. Mare bucurie când Isus S-a născut, a umblat pe pământ, a fost batjocorit, L-au omorât, L-au îngropat, dar glorie Lui, Isus a înviat, Hristos a înviat! Ce frumos ar fi, să fie lumea liberă să vorbească de Hristosul înviat la Crăciun și la Paște de nașterea Lui.”El este, Cel ce a zis ”Eu sunt”. Prin nașterea din nou, omul poate ajunge UNA cu Isus, în El și cu El și putem să ne bucurăm de El și la învierea și la nașterea Lui, oricând și oriunde, Hristos în noi nădejdea slavei. Asta este sărbătorarea noastră! Amin!     

   Îți mulțumim Tată, Isuse și Duhule Sfânt, că ne-ai descoperit măreția Ta de dinainte de veșnicii, în Domnul nostru Isus Hristos, la împlinirea vremii. Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 446
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni