Împărăția Lui
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 10/12/2022
    12345678910 0/10 X

                                                                             Despre Împărăție

   Ioan 3:3,5.”Drept răspuns Isus a zis: Adevărat, adevărat îți spun că,”dacă un om nu se naște din nou, nu poate vedea Împărăția lui Dumnezeu și  ”adevărat, adevărat îți spun că, dacă nu se naște cineva din apă și Duh, nu poate intra în Împărăția lui Dumnezeu.

   Sunt oameni care s-au rugat Tatăl nostru 50-60 ani și nu au văzut și nu au intrat în Împărăție. Au crezut-o de domeniul viitorului și bazată pe performanțele omului. Dacă voi face bine, voi vedea. . , voi intra în Împărăție. Dar Domnul Isus zice: ”Trebuie să vă nașteți din nou ”.

   Luca 17:20a-21~_."& ~Drept răspuns El le-a zis: ”Împărăția lui Dumnezeu nu vine în așa fel ca să izbească privirile. Nu se va zice ”uite-o aici, sau uite-o acolo”! Căci iată că Împărăția  lui Dumnezeu este înăuntrul vostru.”

   Împărăția lui Dumnezeu nu poate fi văzută cu ochii fizici, pentru că este înăuntrul nostru, este în noi, este înăuntrul omului născut din nou. El s-a născut în Împărăție, s-a născut în Hristos. Este o creație nouă. Nașterea din nou, te-a plasat în Împărăție.

   Romani 14:17.”Căci Împărăția lui Dumnezeu nu este mâncare și băutură, ci neprihănire, pace și bucurie în Duhul Sfânt.” 

   1 Corinteni 4:20.”Căci Împărăția lui Dumnezeu nu stă în vorbe, ci în putere.”

    Ce favor, dacă s-ar intra în ea prin vorbe și direcțiile omului, cine ar ajunge în ea? În Împărăție se intră doar prin credință. Atunci când auzi Evanghelia și crezi Adevărul ei, adică Isus și lucrarea crucii Lui, Duhul Sfânt produce nașterea din nou, în duhul tău, care nu o vezi cu ochii, dar vezi efectele ei în viața ta. Vezi neprihănirea, pacea și bucuria în Duhul Sfânt, care sunt viața noii creații care tu ai devenit în urma nașterii din nou, când omul vechi din Adam a murit cu Hristos și omul nou a înviat cu Hristos la o viață nouă, în care baza nu este mâncarea și băutura ci neprihănirea, pacea și bucuria în Duhul Sfânt.

   Ap. Pavel ne mai spune un favor minunat al Împărăției - necazul - care te întâmpină atunci când hotărăști să intri în Împărăție. Atunci când Pavel vorbea în Antiohia despre Isus și Împărăția Lui, ploaia de pietre și bâte l-au lăsat jos aproape mort. Când Domnul l-a ridicat la viață, el spunea ucenicilor, că În Împărăție trebuie să intri prin multe greutăți. De ce? Împărăția satanei a pierdut și a apărut conflictul, însă Împărăția lui Dumnezeu biruiește pentru că biruința a fost câștigată de Hristos la cruce. Astfel că intrăm în Împărăție prin necazuri, dar necazurile aduc maturitate și biruință pentru zidirea Împărăției lui Hristos în noi.

   Mulțummesc Tată pentru că Împărăția Ta locuiește în noi și această Împărăție nu este moartă construită din pietre, nici aur, ci este Împărăție vie. Toate ființele, inclusiv noi fii Tăi acolo sunt și suntem vii. Acum noi învățăm de aici, să relaționăm cu toare duhurile și făpturile din Împărăție, pentru că toate sunt gata să pregătească Mireasa Fiului Tău Isus Hristos, pentru întâlnirea cu Tine. Împărăția Ta este un nou domeniu de existență, unde este viață, viață peste tot. Suntem cetățenii acestei Împărății, moștenitorii Împărăției LUI prin credință. Amin!

 


              



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 379
  • Export PDF: 1
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni