Neprihănirea lui Isus
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 04/05/2022
    12345678910 0/10 X

                       

                                           Neprihănirea lui Isus

   Neprihănirea lui Isus nu este o faptă, un nume, o haină, o unealtă prin care să te faci bine văzut de Tata spre gloria ta. Vedeți, nimeni nu-i  ca mine! Ce pot eu face, nimeni altul nu poate! Cât pot eu dărui milostenie, nimeni altul nu poate! Cât dau eu pentru biserică, nimeni altul nu poate! Și apoi cu o smerenie falsă, Doamne te rog  primește... ! Chiar fii sigur, este zero pentru Hristos. Este doar neprihănirea ta. Farisei și cărturari V. L. o aveau și ei. Isus întreba odată despre, cum am putea noi avea o ”neprihănire”, care să întreacă neprihănirea fariseilor, fără care nimeni nu va intra cu nici un chip în Împărăția Lui. Matei 5:20. Farisei chiar asta neprihănire o aveau, a lor, spre slava lor. Romani 10:3-4.

   ”Neprihănirea lui Isus” este un Duh viu prin care în transferul de la cruce Tatăl, m-a socotit, m-a făcut și pe mine și pe tine prin credință ”neprihănirea” lui Dumnezeu, în Hristos. Și duhul născut din nou, este viu, datorită ”neprihănirii” lui Isus Hristos. Identitatea mea este în duhul meu și doar în acest fel sunt și eu ascunsă cu Hristos în Dumnezeu, în locurile cerești. Neprihăniea lui Isus din mine și din tine ”lucrează” și ”rodește”. Este vie nu este moartă și îi vezi cu ochii fizici efectele în viața ta.”Neprihănirea Lui” este vie și susține viața celui care o primește prin credință. Este o sursă de viață, în Hristos.”Neprihănirea lui Isus” vorbește în viața mea și a ta, când este primită prin credință.”Neprihănirea lui Isus” este aceiași cu ”neprihănirea” prinită de noi, prin credință, atunci când credem Evanghelia, trăim și umblăm în ea.”Neprihănirea lui Isus” lucrează în noi, ne maturizează în credință. Am primit-o prin credință, ne duce mai departe la credință, într-un proces de înnoire a minții, până ajungem fii maturi, care trăiesc neprihănirea lui Isus, doar prin credință. Și acum câteva referințe biblice pentru ceea ce am spus despre ”Neprihănirea lui Isus, în noi”.

   Isaia 32:17.”Lucrarea neprihănirii” va fi pacea,”roada neprihănirii” va fi odihna și liniștea pe vecie.” 

   Isaia 51:8.”Neprihănirea Mea” va dăinui în veci si mântuirea Mea se va întinde din veac, în veac.

   Ezechiel 18:22b.”El va trăi din pricina ”neprihănirii” în care a trăit.” Aceste sunt profeții făcute cu 700-800 de ani înainte de venirea în lume a Domnului Isus, neprihănirea noastră.

   Romani 5:18.”. . printr-o singuă hotărâre de iertare, a venit pentru toți oamenii o hotărâre de ”neprihănire” care dă Viața”.

   Romani 8:10~_."&~duhul vostru este ”viu”, din pricina ”neprihănirii”. .

   Romani 10:6-8.”Pe când iată cum VORBEȘTE ”neprihănirea”, pe care o dă credința: ”Să nu zici în inima ta: ”Cine se va sui în cer?” ( să pogoare adică pe Hristos din cer) Sau: ”Cine se va pogorî în adânc?” (să scoale pe Isus din morți?” Ce zice ea deci?”Cuvântul este aproape de tine: în gura ta și în inima ta.” Și Cuvântul acesta este Cuvântul credinței, pe care-L propovăduim noi: ”

   Mulțumesc Tată pentru Domnul Isus, Neprihănirea noastră, care este un duh viu de Viață și care a turnat-o și în noi, aducând duhul nostru mort în păcatul adamic, la VIAȚA lui Hristos, Neprihănirea noastră. Deci trăim pentru că El trăiește în noi și ne susține prin Neprihănirea Lui, din slavă în slavă prin Duhul Domnului. Amin.

 


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 368
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni