Produsul învierii lui Isus
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 25/04/2022
    12345678910 0/10 X

                  Produsul învierii lui Isus

ÎMPĂRĂȚIA

Unul dintre produsele  învierii Domnului Isus este ”Împărăția Lui”! Te rog gândește-te dacă ai 20,40, 60... ani și tu de mic copil zici Tatăl nostru în fiecare zi,”să vină Împărăția Ta, precum în cer și pe pământ. .” și încă nu ai primit-o în pământul inimii tale niciodată, ci tot zici, ca o poezie... Dragul meu la cruce Împărăția a venit, în Isus Hristos. Dacă crezi primește-o, chiar acum, este ziua ta favorită. Împărăția Lui nu-i pământească, să o vezi, să vorbești fizic cu ea, Împărăția este duhovnicească, este în duhul nostru, înăuntrul nostru. Referințe Biblice:

Coloseni 1:13-14.”El ne-a izbăvit de sub puterea întunericului și ne-a strămutat în Împărăția Fiului dragostei Lui, în care avem răscumpărarea, prin sângele Lui iertarea păcatelor.”

1 Corinteni 4:20.”Căci Împărăția lui Dumnezeu nu stă în vorbe, ci în putere.”

Romani 14:17.”Căci Împărăția lui Dumnezeu nu este mâncare și băutură, ci neprihănire, pace și bucurie în Duhul Sfânt.”

Luca 17:20-21.”Farisei au întrebat pe Isus, când va veni Împărăția lui Dumnezeu? Drept răspuns, El le-a zis: ”Împărăția lui Dumnezeu nu vine în așa fel ca să izbească privirile. Nu se va zice: ”uite-o aici, sau ”uite-o acolo”! Căci Împărăția lui Dumnezeu este înăuntrul vostru”.

Datorită păcatului adamic, noi toți ne-am născut în păcat, în păcat am fost zămisliți. Psalm 51:5.”Păcatul” edenic ne-a condus să facem ”păcate” și să trăim în întuneric spiritual, să tot cerem Împărăția Tatălui, pentru odată în cer. Dragul meu nu ne-a cerut Isus să cerem Împărăția care va continua veșnic în cer cu El, pentru că acolo ”va fi” ori o cerem noi, ori nu, Împărăția va fi acolo. Dar El a adus Împărăția la ”cruce”, când a îngropat păcatul și fărădelegea noastră și a înviat împreună cu noi, în Împărăția Lui, atunci când noi credem Adevărul acesta al Cuvântului Lui. Ne-a strămutat din împărăția celui rău în Împărăția Lui. Ne-a răscumpărat viața din groapă, prin iertarea tuturor păcatelor și a distrus rădăcina, adică sursa păcatului, pe diavol, deasupra fiilor Lui. În această Împărăție accentul nu este pe mâncare și băutură, ci pe neprihănire, pace și bucurie în Duhul Sfânt. Dragii mei hai să nu tot fim și noi farisei, să zicem ”vie Împărăția Ta” 60. . de ani și să nu fim niciodată interesați de ea, când va fi, unde va fi, cum va fi, cum va fi cu noi, unde vom fi noi? Ce vrea Isus să ne învețe, ce vrea să trăim, cum vrea să-L cunoaștem pe El și puterea învierii LUi? Te rog următoarea dată când zici Tatăl nostru, întreabă-L: ”Tată cum pot să cunosc această Împărăție”? Unde este? Ce înseamnă pentru mine Împărăția Ta?” Te asigur că-ți va răspunde cu atâta acuratețe. El te Iubește mult, dar prea mult ca să te lase mințit o viață întreagă, de duhul de necunoștință de El, care ține omul în moartea veșnică. Hristos a adus ca produs în Împărăția Lui,”Viața” și o viață din belșug. Isus este VIAȚA! El ne copleșește cu dragostea Lui.

 


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 329
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni