Legea în vigoare
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 20/12/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

                                            LEGEA în vigoare

   Iacov 1:25.”Dar cine își va adânci privirile în legea desăvârșită, care este legea slobozeniei și va stărui în ea, nu ca un ascultător uituc, ci ca un împlinitor cu fapta, va fi fericit în lucrarea lui ”

   Ioan 8:31 și 36.”Dacă rămâneți în Cuvântul Meu, sunteți în adevăr ucenicii Mei; veți cunoaște ADEVĂRUL și ADEVĂRUL vă va face slobozi. 36. Deci dacă Fiul vă face slobozi, veți fi cu adevărat slobozi.”

   Legea SLOBOZENIEI (libertății) nu este ceva care te încarcă cu responsabilități care să le faci în slobozenie și dacă nu, nu vei trece testul și vei fi în iad. Nu! Legea desăvârșită este legea adusă de Hristos la cruce. Este salvarea, mântuirea lui Dumnezeu prin Har și Credință pentru fiecare om care crede- n jertfa lui Isus și care atunci când este primită, naște din nou omul, aducându-l la viață din moartea adamică și desăvârșindu-l prin Harul și Credința Lui. Acest om nou a fost făcut slobod de o lege a slobozeniei, perfectă și absolută. Roada Duhului, Galateni 5.22-23. este ceea care rodește în aceatsă lege a slobozeniei ROADA Lui și omul slobod se umple de DRAGOSTE și nu mai este rob urii. Vine BUCURIA și nu-l mai vezi rob întristării și mâniei. Apoi PACEA care alungă stresul, nervii și depresiile. Ocupă inima ta, ÎNDELUNGA RĂBDARE și nu mai dai drumul gurii la urlete și jigniri. Din contră BUNĂTATEA te înconjoară, te inundă, te îmboldește și răutatea dispare și FACEREA de BINE este în inima și-n mintea ta în orice circumstanțe. Faci bine celui ce ți-a făcut rău și BLÂNDEȚEA este în caracterul tău, în loc de asprime și ură. Aceste caracteristici te fac puternic în credință și sigur pe tine. ÎNFRÂNAREA POFTELOR care mai înainte te conduceau cum le plăcea, în toate păcatele făcându-te sclavul lor, acum le stăpânești, nu mai ești robit de ele. Mântuirea ne este asigurată prin Har și prin Credință, dar dacă nu dezvolți o relație cu Dumnezeu, adâncindu-ți privirea în legea slobozeniei, legea perfectă a Cuvântului Evangheliei și să stăruiești în ea, nu ca un ascultător uituc ci ca un împlinitor cu fapta, poți să trăiești un fiu de Dumnezeu robit de lucrurile lumii și asta nu o poți numi legea slobozeniei, ci legea păcatului care trebuie biruită prin pocăință, adică schimbarea minții, prin puterea Duhului Sfânt care așteaptă în duhul tău să dorești laptele duhovnicesc al Cuvântului prin care poți crește în cunoașterea Lui și să descoperi puterea, tăria și slava care le ai în Hristos, ca să trăiești fericit pe pământ în lucrarea care Dumnezeu te vrea să lucrezi împreună cu El. Când nu ești slobod de păcat și lucrurile lumii, ești rob și asta este trist pentru un copil de Dumnenzeu.

   Tată doresc ca toți copii Tăi să rămână ancorați în Cuvântul Tău, care poate să ne descopere ADEVĂRUL Tău și să fim într-adevăr ucenici destoinici pentru lucrarea Ta, în lume. Să fim oameni slobozi de orice se pare rău și înrădăcinați în Adevărul Tău, să trăim cu adevărat legea desăvârșită, legea slobozeniei în viața noastră, pentru că putem asta prin puterea și înțelepciunea Ta. Avem siguranța că dacă Tu ne faci liberi, vom fi cu adevărat liberi. Mulțumim pentru legea slobozeniei în Hristos ELIBERATORUL nostru, care a împlinit Legea veche pentru noi, pe care nici un om pământean nu a fost în stare să o împlinească. Mulțumim că Tu Isus ai împlinit-o pentru noi, aducându-ne slobozenia, stăruim în această lege nu ca un ascultător uituc, ci ca un împlinitor cu fapte, ca să fim fericiți în lucrarea nostră. Amin!


 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 472
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni