Când nu mai știu....
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 06/09/2020
    12345678910 0/10 X

 

                                 Când nu mai știu...

 

   Când nu mai știu, ce să spun, ce să scriu, cum să mai fac lucrurile și mintea mea îmi șoptește: ”n-am nimic, nu mai pot, sunt închisă, nu mai știu, doar vreau să mă lași, nu mai are rost, iar duhul meu îmi dă ghes și el, șoptindu-mi: ”ba știi, poți, are rost, ridică-te”, pentru că Duhul Sfânt este Cel ce dă și El ghes duhului meu, spunînd, hai, Eu nu sunt cel ce-ți urlă în urechi spunând, nu are rost, vezi că nu mai poți... Eu știu că poți și vei da ceva care pentru CINEVA va fi un leac alinător, pentru că darurile pe care Le-am pus în tine, nu sunt pentru tine și mofturile minții tale, ci sunt pentru Trupul lui Hristos, pe care Eu Îl sprijin, Îl sfătuiesc, Îl zidesc, Îl mângâi, prin DARURILE Mele așezate-n tine. Hai chiar acum și citește, și ascultă și meditează la Cuvântul Meu și lasă pe ”nu pot, nu știu... ” și schimbă-ți mintea, înnoiește-o, pocăiește-te și stai la dispoziția Mea, așa și acolo unde Eu te vreau și proslăvește pe Domnul în TRUPUL, mintea  ta și în duhul tău, fiindcă aceste lucrează împreună, sub călăuzirea Mea”.

 

   1 Corinteni 6:19-20.”Nu știți că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt, care locuiește în voi și pe care L-ați primit de la Dumnezeu și că VOI nu sunteți ai voștri? Căci ați fost cumpărați cu un PREȚ. Proslăviți dar pe Dumnezeu În TRUPUL și în DUHUL vostru, cari sunt ale lui Dumnezeu.”

 

   ”Și acum Maria, tu nu știi că trupul tău și mintea ta este locuința Mea și Eu ți le-am dat și tu nu mai ești a ta? Cu prețul jertfiri trupului Fiului Meu te-am cumpărat și ți-am dat viață și acum așa Mă proslăvești, plângându-te că nu știi, nu poți, nu, nu? Și acum uite Maria ce-ți spun, Eu Mă bucur că mintea ta a cedat total și nici nu am nevoie să știe ea ce vreau Eu ca tu să poți, să scrii, să știi. Ai ajuns în acest punct de SLĂBICIUNE care-Mi place și chiar o aștept de la copii Mei. Știi ceva ”Puterea Mea în SLĂBICIUNEA ta se face desăvârșită și HARUL Meu este îndeajuns. Căci Eu știu și pot să dau tot ce lipsește celor care așteaptă astăzi, zidire, sfătuire și mângâiere și Eu voi pune în tine, ce Eu vreau. Dar, doar azi a cedat mintea ta și m-ai lăsat să știu, să pot, să dau Eu ceea ce vreau copiilor Mei. Zile în șir ai vrut, ai luptat și ai scris, ca la sfârșitul a ceea ce ai scris să vezi că nu are sens și a fost doar mintea ta. Bine ai făcut că ai capitualt și ai înțeles în sfârșit că Eu eram proslăvit doar atunci când scria-i voia și planul Meu.” 

 

   Mulțumesc Doamne pentru Duhul Tău Sfânt, care nu obosește să aștepte să mă opresc atunci când o i-au înaintea Ta. El are răbdare să-mi vin în fire recunoscându-mi slăbiciunea și să cedau locul Înțelepciunii Tale, ca să-Și facă lucrarea în mine și cu mine. Mulțumesc Duhule Sfânt că Tu mi-ai făcut Înțelepciunea sora mea și Priceperea prietena mea, ca să pot descoperi dragostea lui Hristos și planul Lui pentru mine. Vreau oricând să știu, să pot, să fac doar voia Ta. Mulțumesc că sunt o unealtă în mâna TA și Tu-mi scrii scrisoarea mea, care se va citi și aici și acum și în veșnicie. Acolo voi auzi frânturile scrisorilor mele, pe care le citesc astăzi mulți pe care nu-i cunosc și nici nu-i voi cunoaște aici, dar acolo VEȘNICIA ne va ajunge să ne auzim și să ne fie citite scrisorile date de Hristos să le scriem cât trăim în viața aceasta. Până atunci mă bucur împreună cu toți care citesc ceea ce eu scriu, prin Duhul Domnului. Amin! Vă îmbrățișez!

 


 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 417
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni