Da, sunt iubită
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 22/08/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

                       Da, sunt iubită

   Da sunt iubită de marele Tătic al meu care mai înainte de întemeierea lumii, m-a cunoscut, m-a hotărât, ca să fiu asemenea chipului Fiului Său, ca Fiul Său să fie Cel dintâi născut dintre mai mulți frați. Suntem mulți frați, fii ai aceluia- și Tată și frații Domnului Isus. Înțelegi de ce cred că sunt iubită?

   Romani 8:30.”Și pe aceia pe care i-a hotărât mai dinainte, i-a și chemat; și pe aceia pe care i-a chemat, i-a și socotit neprihăniți; iar pe aceia pe care i-a socotit neprihăniți, i-a și proslăvit.”

   Acum înțelegi de ce cred că sunt iubită? Tu crezi că ai făcut fapte bune, ai fost bun atunci mai înainte de întemeierea lumii, ca El să te cunoască, hotărască, cheme pe nume, să te socotească neprihănită și să te proslăvească? Oare eram undeva atunci? Da eram și erai acolo în inima Tatălui și în preștiința Lui neegalabilă ne-a cunoscut, ne-a hotărât, ne-a chemat, ne-a socotit neprihăniți și slavă Numelui Său, ne-a și PROSLĂVIT. ( Dex explică proslăvit= a aduce laudă, cinste, a face să aibă calități deosebite, a dota cu calități morale și fizice deosebite, a preamări, a glorifica.) Aceștia sunt copii Săi, fii de Dumnezeu. Ce putem dar crede acum? Putem crede și trebuie să credem că lucrarea de răscumpărare adusă de Fiul Isus, a fost terminată mai înainte de întemeierea lumii, ISUS a sfârșit la cruce ceea ce a fost hotărât de Dumnezeu pentru OM, mai înainte de întemeierea lumii, iar diavolul a crezut că a reușit să pervertească planul LUI. Dar nu, doar l-a întârziat pentru că omul a fost înșelat și a căzut pradă celui rău, dar voia Domnului a fost făcută deplină, la cruce, în Hristos. Acum nu ai vrea și tu să crezi că ești iubit/iubită de Tăticul nostru necondiționat și să-ți scoți din minte minciunile religiei, care ți-a schimbat identitatea din copil de Dumnezeu în păcătos și păcătos iertat și toată vața să lupți greșit pentru a câștiga favoarea LUI, când Tăticul noastru ne-a trecut prin acest proces înainte de întemeierea lumii, PROSLĂVINDU-ne, aducându-ne laudă, cinste, dându-ne calități deosebite morale și fizice, prin proslăvirea fiilor Săi, mai înainte de întemeierea lumii. El ne vedea atunci ca fii ai Săi sfinți și preaiubiți, El ne iubea, deși El nu era în necunoștință de rebeliunea fiecăruia din noi și de obișnuința de a ne complace în a păcătui și a ne separa de dragostea Lui și a ne împotrivi voii și planului Lui pentru noi. Duhul nostru a fost proslăvit, făcut neprihănit cum va fi toată veșnicia, pentru că identitatea noastră este în duh, noi suntem ființe duhovnicești, avem un suflet care trebuie câștigat pas cu pas, scos afară lucrurile omului vechi din mintea veche și așezat în schimb neprihănirea omului nou, în Hristos printr-o minte înnoită de Cuvânt, iar trupul va învăța și el să se alinieze voii Domnului Isus, în fiecare situație din fiecare zi. Acum ai putea crede și tu că ești iubit/iubită de Tăticul nostru Dumnezeu? Este minunat când poți înțelege că ai fost proslăvit și așezat în Hristos mai înainte de întemeierea lumii, la cruce Hristos a dovedit asta, iar atunci când tu ai crezut lucrarea de la cruce, deja ai ajuns să crezi că ”S-a săvârșit” ai fost smuls din ghearele satanei și așezat acolo unde îți era locul tău, mai înainte de întemeierea lumii, în Hristos. PRADA a fost smulsă din dinții celui rău și ai devenit ceea ce Dumnezeu intenționa să fii,”fiu” al Său preaiubit, mai înainte de întemeierea lumii.

   Mulțumim Tăticul nostru și vrem să înțelegem cât ne-ai iubit, cât ne iubești și că ne vei iubi la fel toată veșnicia. Descoperind această dragoste extravagantă a Ta pentru noi, vom putea și noi la rândul nostru să Te iubim, pe Tine și pe cei din jurul nostru, necondiționat, cu DRAGOSTEA Agape, dragostea Ta. Amin!


 

Mulțumim, multe mmângâieri cerești sunt iîn acest material...
Adăugat în 31/08/2020 de loredanam
Mulțumesc pt. încurajare Loredana. asta și urmăresc zidire, sfătuire și mângâiere, iar Duhului Sf. asta Îi este lucrarea: Să-L descopere pe Isus și dragostea LUI în noi și pt. noi. Fii mult binecuvântată draga mea. Te îmbrățișez
!
Adăugat în 01/09/2020 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 472
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni