Mă las iubit/iubită ?
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 15/08/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

                Mă las iubit/iubită

   Da, vreau să mă las iubită de Tine Dumnezeul meu! Pentru mine este uimitor să înțeleg că Domnul Isus m-a iubit dintotdeauna și mă iubește și acum și mă va iubi mereu: ”NECONDIȚIONAT”. Poate tu nu crezi asta, crezând că tu, ori alții nu merită iubirea LUI și un Dumnezeu atât de sfânt, cum să iubească oamenii care nu merită iubiți, greșiții, păcătoșii, urâtorii, răii... Sigur un asemenea Dumnezeu mare  ar avea după gândirea asta pretenția să fie sfinți și cei pe care El ar dori să-i iubească. Te rog gândește o clipă, o astfel de credință despre Dumnezeu este venită din duhul tău luminat de Duhul LUI, ori dintr-o minte neînnoită de Cuvântul Domnului? Dacă zici, da cred că trebuie să fiu sfânt  ca să mă iubească Dumnezeu, pentru că El este sfânt și zice să fiu și eu sfânt, vreau să-ți spun că eu nu cred asta, pentrucă atunci când crezi că El iubește condiționat întotdeauna vei fi persoana care te vei condamna pe tine și pe alții, când vei greși, fiindcă aici este judecată și nu DRAGOSTEA, iar Romani 8:1a zice, că, în Hristos nu este condamnare și dacă nu-i judecată, ce este? este DRAGOSTEA necondiționată și este pentru că tu ai primit iubirea mai întâi din partea Tăticului nostru, când a dat ce a avut mai scump pentru noi, FIUL Său. Apoi Isus ne-a iubit la fel plătind păcatul nostru de bună voia LUI. Nimeni nu L-a silit, El din dragoste a părăsit gloria Tatălui și a îmbrăcat firea noastră la fel ca noi, în afară de păcat. Apoi Duhul Sfânt cunoscîndu-ne bubele urâte a ascultat, să vină din slavă la noi pe pământ și să locuiască într-un trup de carne, pentru a ne purta în dragoste, a ne călăuzi, a ne învăța, a ne descoperi pe Hristos Domnul așa cum este El, ADEVĂRUL și tot adevărul omului vechi să moară, iar El să domnească în noi și peste noi.

   Romani 5:8.”Dar Dumnezeu Își arată dragostea față de noi prin faptul că, pe când noi eram încă păcătoși, Hristos a murit pentru noi ”

   Cum eram când El a murit? Păcătoși, răi, obraznici, ticăloși. . și El ne-a iubit așa? Da, ne-a iubit așa cum am fost  și cum ar putea acum să ne cheme la El după ce vom fi sfinți? normal nu poate fi asta niciodată, căci sfinți prin ei însăși nu există, ci doar sfinți, în Hristos. Ne cheamă la El să ne sfințească, crezând lucrarea LUI terminată la cruce. Deci Dumnezeu ne iubește și punct. Aici încape DRAGOSTEA necondiționată. Dacă este o singură condiție, IUBIREA nu mai este necondiționată, ci condiționată de... iar El nu este acolo. Când nu cunoaștem și nu știm să ne lăsăm iubiți de El, trăim o viață foarte diferită de cum El ar vrea să-I fie fii Săi. Am fost învățați să-I spunem ”Te iubesc Doamne ” și-i frumos asta, dar eu am înțeles acest lucru doar acum câteva zile. Îi spuneam de multe ori într-o zi,”Isus Te ubesc~&."_~ Dar într-o ”zi” mai rea, nu I-am spus niciodată, am fost ca un pipirig, cât a fost ziua rea, (poate fi o oră, două, ori 24 și mai mult ziua rea ) Când a trecut aceea zi rea, Duhul Sfânt mi-a zis: ”Vezi ce deficitară este iubirea ta pentru Dumnezeu? Dar El nu are o iubire oscilantă pentru tine niciodată, pentru că nu te iubește pentru ceea ce faci, zici, ori slujești. El te iubește pentru ceea ce EȘTI tu, iar tu ești fiica LUI și te iubește, te iubește. Nu te iubește cu nici o condiție. Învață și lasă-te iubită de El, primește dragostea LUI, ca să ajungi s-o înțelegi și să ți-o însușești și tu, iar atunci va fi o dragoste pentru El necondiționată de o zi rea, ori o zi bună, Îl vei iubi și, și mai mult iubirea ta nu va mai fi condiționată nici față de semenii tăi, vrăjmași tăi, care nu sunt oamenii, ci duhurile rele din spatele situațiilor în care oamenii sunt puși, iar tu având iubirea necondiționată vei fi văzută și oamenii vor dori să se lase iubiți de Dumnezeul dragostei, care vrea să te iubească, ca să ajungi să iubești și tu cum ai fost iubită de El.

   Mulțumesc Dumnezeule și vreau să mă las iubită de Tine, înțelegând inima Ta de Tată bun și să te iubesc și eu necondiționat, pe Tine și pe cei din jurul meu, așa cum Tu m-ai iubit și mă iubești. Amin!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 473
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni