Cunoaștere în ”UNA”
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 26/07/2020
    12345678910 0/10 X

 

              Cunoaștere în ”UNA”

 

   Ioan 17:21-23.”Mă rog ca toți să fie ”UNA”, cum Tu Tată, ești în Mine și Eu în Tine; ca și ei să fie ”UNA” în noi, pentruca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.

 

   Ioan 14:20.”În ziua aceea veți cunoaște că Eu sunt în Tatăl Meu, că voi sunteți în Mine și că Eu sunt în voi.”

 

   Această ”UNA”, această ”uniune” care nu se poate separa și diviza atunci când este realizată, pentrucă nu este făcută de mână de om, ci de Dumnezeu și nu poate fi nici pătrunsă, nici înțeleasă cu mintea omenească, ci doar cu mintea lui Hristos, o minte nouă, înnoită cu principiile Împărăției. Așa că nu încerca să o explici, nu vei reuși s-o arăți cu cuvintele tale, dar o vei putea demonstra liber, prin trăirea și faptele tale, care îți vor arăta obârșia ta pe pământ și rădăcina din care te-ai dezvoltat duhovnicește, fiind clar și văzut că ești ”UNA” în Hristos, cu Dumnezeu și Trupul Lui pe pământ. Nimeni nu va putea contesta și nimeni nu va putea să te condamne și nu o vei face nici tu, pentrucă ”în Hristos” nu este condamnare. Toți cei ce trăiesc în condamnare, nu vor avea asupra ta puterea să te intimideze de la cunoașterea și trăirea vieții tale de biruitor,”în Hristos”. Cum poți să ajungi în ”UNA”, ca să beneficiezi de toată binecuvântarea de la cruce? O singură modalitate există: ”cunoașterea lui ”UNA”, ( 2 Petru 1:2-3 ) adică Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Duhul Sfânt, care sunt ”UNA”, un singur Dumnezeu. Desoperirea lui ”UNA” este CUVÂNTUL ” revelat de Duhul Lui și nu de ambiții și religia mea. Înainte de întrupare Domnul Isus era cunoscut, ca: ”CUVÂNTUL lui Dumnezeu” și lucra împreună cu Tatăl și Duhul Lui, iar omul nu-L cunoștea. Noi avem harul să-L cunoaștem în toată plinătatea Lui, dragostea și lucrarea Lui, în relație cu Dumnezeu și cu noi. Duhul Sfânt ni-L descopere în toate formele Lui și în toată înțelepciunea Lui, atât cât noi dorim. Duhul ia din ce este a LUI și ne descopere nouă, iar noi primim cât dorim și vrem. 1 Ioan 4:13.”Cunoaștem că rămânem în El și că El rămâne în noi (”UNA”) prin faptul că ne-a dat din Duhul Său.” După cum ne maturizăm în a-L cunoaște, așa devenim conștienți de a fi ”UNA” în Hristos și ”UNA” cu Biserica Lui. Biruința noastră este în a fi ”UNA” cu EL. Atunci facem ce zice El să facem, suntem cine zice El că suntem, vorbim ce zice El să vorbim și trăim cum zice El să trăim. Eu am crescut în Biserică, dar nu am înțeles niciodată această ”UNA” în Hristos. Ne rugam din pricina necazurilor dintre noi: ”Doamne unește-ne, fă Doamne unitate între noi” și nu a făcut, pentrucă Isus a realizat la cruce ”UNA” și noi trebuie să facem și să știm și să vestim aceste adevăruri, prin trăire și viață care vine din Hristos și nu din religie. Când ajungeam cu citirea Bibliei în Ioan 17, la aceste versete treceam peste ele, le vedeam parcă fără nici un rost acolo. A fost un câștig al celui rău, ca să priveze Biserica Domnului de ceea mai mare binecuvântare posibilă, din care curg toate câte avem nevoie pe pământ.

 

   Mulțumesc Doamne că suntem ”UNA” în Tine, Tu ești în noi și noi suntem în Tine și nimic nu ne separă de uniunea cu Tine. Suntem ”UNA” în Hristos și de aceea putem crede în Numele Domnului Isus, ca Salvator și Domn al vieții noastre și putem păzi poruncile Tale și cunoaște voia Ta, cu privire la noi și Trupul Tău pe pământ. Nimic nu este ascuns de noi ”fiii” Tăi, Biserica Ta, pe care ai declarat-o ”UNA” în Hristos, acum și pentru veșnicie. Amin!

 

 

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 542
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni