ÎN lume, dar nu DIN lume (3)
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 21/06/2019
    12345678910 0/10 X

 

   Binecuvântarea pe care Dumnezeu ne-a trimis-o prin Domnul Isus pe pământ este de neimaginat, este atât de bună, că, atunci când începe să ți-se reveleze gloria ei pentru viața ta, abia atunci trăiești cu adevărat, ÎN lume, după principiile DIN cer, ÎN lume după voia Tatălui DIN cer, ÎN lume călăuzit de DUHUL SFÂNT, după poruncile DIN cer, pentrucă, chiar EL Duhul este binecuvântarea noastră aici pe pământ, ÎN această lume. Fără EL, aici ÎN lume am trăi ca cei DIN lume, după voia celui rău. Domnul Isus zice: ”Când va veni MÂNGÂIETORUL Duhul adevărului are să vă călăuzească în tot adevărul.” Ioan 16:13a. Călăuzirea LUI întotdeauna este ÎN lume pentru noi fii lui Dumnezeu, după standardele DIN cer. Acest lucru este sigur, poți trăi neprihănirea lui Isus ca un om ceresc, când ești conectat la rețeaua cerului și Duhul Sfânt poate să-ți comunice oricând  voia Domnului Isus, pentru orice situație prin care treci. EL Duhul nu greșește, nu este în criză, nu uită, nu-I în necunoștiță de situațiea prin care treci. Dacă nu vezi mâna LUI la lucru pentru tine, nu este din vina LUI, ci poate te-ai oprit ÎN lume uitând cine ești și aderi la lucrurile DIN lume, care oricând aduc frustrare, deznădejde și tot ce-i ÎN lume. Dar când pasiunea ta este Duhul Sfânt și lucrarea LUI pentru și în tine, vei trăi neprihănirea, pacea și bucuria, ÎN lume, ca DIN cer. Când lipsesc aceste din viața ta, ești ÎN lumea asta și ești parte DIN trăirea ei, DIN lume.

   Dumnezeu ne-a înviat din moartea păcatului împreună cu Hristos, prin Har și prin CREDINȚĂ. Ne-a așezat în locurile cerești, unde Isus este la dreapta Tatălui și noi împreună cu EL, ÎN El. Unde? În cer. Duhul nostru înviat este acolo de unde are părtășie cu Duhul Sfânt, care este în Templul LUI, în noi, locuiește în noi și ne conduce în tot adevărul lui Hristos, aici pe pământ, sufletul și trupul nostru, pentru o viață de biruință, în Hristos. Trăim ÎN lume dar nu suntem DIN lume, fiindcă Duhul rodește sigur dacă-I dăm libertatea să rodească în noi ROADA Lui cerească, DIN cer, pe pământ în mădularele sufletești și trupești ale fiecărui mădular din Trupul lui Hristos, eu și tu. Galateni 5:22.”roada Duhului, dimpotrivă este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioșia, blândețea, înfrânarea poftelor.” Aceste sunt trăite ÎN lume, dar sunt DIN cer, cerești, împlinite pe pământ de cei cerești, cei cu natura lui Hristos în ei, adică născuți din nou, pentru o viață nouă. ÎN lume dar nu DIN lume!

   Aș vrea să ne facem o evaluare a trăiri vieții noastre pe pământ. Dacă suntem ÎN lume, suntem DIN lume? Și-i ușor aceasta, doar caută ROADA Duhului în trăirea ta și dacă o găsești așa cum ea este, LA PACHET, unde-i una sunt toate, așa rodește DUHUL în noi, atunci bucură-te și dă-i voie să te schimbe și să rodească în continuare, viața DIN cer aici ÎN lume, în tine, mai mult, mai mult și Hristos va fi recunoscut în tine și prin tine, aici pe pământ ca în cer, de oricine și oriunde vei fi.

   Dacă constați că în viața ta este ROADA firii pământești, care este împotriva Duhului, e firească și drăcească și este: preacurvia, curvia, necurăția, desfrânarea, închinarea la idoli, vrăjitoria, vrăjbile, certurile, zavistiile, mâniile, neînțelegerile, certurile de partide, pizmele, uciderile, bețiile, îmbuibările și altele asemănătoare cu aceste. .” atunci retragete în cămăruța ta, închide ușa după tine și stai de vorbă cu Duhul Sfânt, pentru ați da direcție și ajutor să intri într-o relație sinceră cu Dumnezeu Tatăl, cu Domnul Isus prin Duhul Sfânt, care are autoritate aici pe pământ în viața celui care-I cere ajutorul, ca fiu născut din Tatăl, prin Isus Hristos și sub directa conducere a Duhului Sfânt și care nu a reușit să-I înțeleagă planul LUI bun pentru viața lui de biruință pe pământ ca în cer. Cel ce trăiește ÎN lume și este DIN lume, cât mai are o inimă care bate normal, poate să-și schimbe direcția vieți pentru cer. Să trăiască ÎN lume, dar nu DIN lume. Domnul Isus a fost ÎN lume, dar nu a fost nicicând DIN lume. Ioan 17:14.”Le-am dat Cuvântul Tău: și lumea i-a urât, pentrucă ei nu sunt DIN lume, după cum nici EU nu sunt DIN lume.”


 

 

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 792
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni