Domnul mă cunoaște
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 18/04/2019
    12345678910 9/10 X
Media 9 din 1 vot

   2 Timotei 2:19.   ”Totuși temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta.”Domnul cunoaște pe cei ce sunt ai LUI” și ”Oricine rostește Numele Domnului, să se depărteze de fărădelege.”

   Ești zidit și sunt zidită pe temelia tare a lui Dumnezeu și stau nezguduită, chiar trecând prin încercările credinței în fiecare zi. Am fost pecetluită cu pecetea LUI. Duhul Sfânt m-a pus deoparte pentru EL, m-a curățit, m-a sfințit și prin orice aș trece, chiar dacă ar fi un moment ca eu să uit cine sunt, în Hristos, totuși ”Domnul cunoaște pe cei ce sunt ai LUI”. Domnul mă cunoaște, sunt a Lui și nimeni și nimic nu mă poate lua din mâna LUI, iar eu în Numele Lui chiar dacă aș cădea de șapte ori pe zi, întotdeauna mă voi ridica, pentru că Isus la Tatăl mijlocește pentru mine, iar asta îmi dă siguranță și statornicie. Atunci când cad și mă ridic, alung orice m-a determinat să cad, îmi disciplinez mintea cu Cuvântul tăriei și puterii LUI, stăruiesc asupra lui la timp și ne la timp, dau năvală spre EL, apuc orice oportunitate, aruncându-mă spre desăvârșirea cu Isus. Fărădelegea își închide gura și păcatul dispare din preajmă, fiindcă Harul s-a înmulțit peste măsură mai mult, feluritul HAR este îndeajuns să mă acopere și să mă învețe cum s-o rup cu tot cei rău. Temelia nezguduită a Domnului meu, mă face neclintită și statornică în credință, dându-mi puterea să-mi manifest credința mai mult în orice circumstanțe ale vieți aș fi, încrezătoare că ce El a început în mine v-a sfârși, până în ziua LUI. În astfel de situații oricine mi-ar contesta identitatea mea în Hristos, nu mă voi îngrijora fiindcă,”Domnul cunoaște pe cei ce sunt ai LUI ”. Pentrucă îmi știu bine locul meu în Hristos declar dependență totală față de Domnul și Iubitul sufletului meu și cu toată inima sub călăuzirea Duhului Sfânt, mă voi depărta, voi fugi, voi respinge cu fermitate orice fărădelege, rostind ”păstrează distanța și închide-ți gura, eu sunt al ALTUIA, am murit cu El și am înviat cu El, la o viață nouă. Tot ce a fost vechi a dispărut și totul este nou. În viața mea este Domn Hristos, iar eu am primit și primesc HARUL și DARUL neprihănirii în toată plinătatea în viața mea și primesc promisiunea împlinită: ”Vei domni în viață, prin Isus Hristos”, fiindcă temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta.”Domnul cunoaște pe cei ce sunt ai LUI” și oricine rostește Numele Domnului să se depărteze de fărădelege. Eu cred, că Isus Hristos este BIRUITORUL, iar eu prin El sunt mai mult decât biruitoare. 1 Ioan 5:5. Cine este celce a biruit lumea, dacă nu celce crede că Isus este Fiul lui Dumnezeu.” Când această SĂMÂNȚĂ este semănată în mine, negreșit va rodi, iar orice fărădelege își va închide gura, în Numele Domnului Isus Hristos. Amin!

 

    

2 Timotei 2:19.”Totuși temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta.”Domnul cunoaște pe cei ce sunt ai LUI” și ”Oricine rostește Numele Domnului, să se depărteze de fărădelege.”

Ești zidit și sunt zidită pe temelia tare a lui Dumnezeu și stau nezguduită, chiar trecând prin încercările credinței în fiecare zi. Am fost pecetluită cu pecetea LUI. Duhul Sfânt m-a pus deoparte pentru EL, m-a curățit, m-a sfințit și prin orice aș trece, chiar dacă ar fi un moment ca eu să uit cine sunt, în Hristos, totuși ”Domnul cunoaște pe cei ce sunt ai LUI”. Domnul mă cunoaște, sunt a Lui și nimeni și nimic nu mă poate lua din mâna LUI, iar eu în Numele Lui chiar dacă aș cădea de șapte ori pe zi, întotdauna mă voi ridica, pentru că Isus la Tatăl mijlocește pentru mine, iar asta îmi dă siguranță și statornicie. Atunci când cad și mă ridic, alung orice m-a determinat să cad, îmi disciplinez mintea cu Cuvântul tăriei și puterii LUI, stăruiesc asupra lui la timp și ne la timp, dau năvală spre EL, apuc orice oportunitate, aruncându-mă spre desăvârșirea cu Isus. Fărădelegea își închide gura și păcatul dispare din preajmă, fiindcă Harul s-a înmulțit peste măsură mai mult, feluritul HAR este îndeajuns să mă acopere și să mă învețe cum s-o rup cu tot cei rău. Temelia nezguduită a Domnului meu, mă face neclintită și statornică în credință, dându-mi puterea să-mi manifest credința mai mult în orice circumstanțe ale vieți aș fi, încrezătoare că ce El a început în mine v-a sfârși, până în ziua LUI. În astfel de situații oricine mi-ar contesta identitatea mea în Hristos, nu mă voi îngrijora fiindcă,”Domnul cunoaște pe cei ce sunt ai LUI ”. Pentrucă îmi știu bine locul meu în Hristos declar dependență totală față de Domnul și Iubitul sufletului meu și cu toată inima sub călăuzirea Duhului Sfânt, mă voi depărta, voi fugi, voi respinge cu fermitate orice fărădelege, rostind ”păstrează distanța și închide-ți gura, eu sunt al ALTUIA, am murit cu El și am înviat cu El, la o viață nouă. Tot ce a fost vechi a dispărut și totul este nou. În viața mea este Domn Hristos, iar eu am primit și primesc HARUL și DARUL neprihănirii în toată plinătatea în viața mea și primesc promisiunea împlinită: ”Vei domni în viață, prin Isus Hristos”, fiindcă temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta.”Domnul cunoaște pe cei ce sunt ai LUI” și oricine rostește Numele Domnului să se depărteze de fărădelege. Eu cred, că Isus Hristos este BIRUITORUL, iar eu prin El sunt mai mult decât biruitoare. 1 Ioan 5:5. Cine este celce a biruit lumea, dacă nu celce crede că Isus este Fiul lui Dumnezeu.” Când această SĂMÂNȚĂ este semănată în mine, negreșit va rodi, iar orice fărădelege își va închide gura, în Numele Domnului Isus Hristos. Amin!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 596
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni