Lumină vs. întuneric
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 29/11/2018
    12345678910 0/10 X

 

   Isus a zis: „Eu sunt LUMINA lumii... ’’

   Isus a zis: „Voi sunteţi LUMINA lumii.’’

   Este drept, Isus este LUIMINA lumii, dar voi sunteţi LUMINA lumii, oare se poate? a fost o expresie care ne-a aruncat în ceaţă în viaţa de credinţă, în care nu ne-am înţeles identitatea. Pentru că, copii Domnului s-au văzut falimentari în a fi LUMINĂ, crezând că ei sunt cei ce trebuie să se silească să fie LUMINĂ şi bineânţeles că nu au reuşit, fiindcă nimeni pe pământ nu reuşeşte acest lucru prin puterea lui, ci singur OMUL Isus a reuşit să fie LUMINĂ prin El însuşi, fiindcă era om sută la sută, şi era Dumnezeu sută la sută, iar El nu a avut păcat şi căderi. Singurul lucru pentru noi este să ne înnoim mintea cu    CUVÂNTUL LUI, asta este silinţa şi năzuinţa la care noi trebuie să ne angajăm ca „fii” de Dumnezeu. Domnul ştie cât m-am rugat eu: Doamne ajută-mă să fiu lumină şi apoi gafam şi eram întuneric, apoi iar reuşeam şi eram lumină... Bine zice Cuvântul: „Poporul piere din lipsă de cunoştinţă’’. Religia a orbit ochii „fiilor’’ fiindcă, dacă poporul Domnului şi-ar cunoaşte identitatea ar face ravagii în împărăţia celui rău, dar aşa face el ravagii de multe ori între cei care nu ştiu cine sunt, ca să i se împotrivească.

   Efeseni 5:8-11. „Odinioară eraţi întuneric; dar acum sunteţi LUMINĂ în Domnul. Umblaţi ca nişte copii ai luminii. Căci roada luminii stă în orice bunătate, în neprihănire şi în adevăr. Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului şi nu luaţi parte de loc la lucrările întunericului, ba mai degrabă osândiţi-le.’’

   Biruinţa unui „fiu” de Dumnezeu este atunci când crezi adevărul Cuvântului LUI. Pavel zice: „Voi sunteţi LUMINĂ în Domnul”. Dar când suntem LUMINĂ în Domnul? atunci când CREDEM acest lucru și-l primim prin har şi nu mai umblăm să-l vedem cu ochii. Eu CRED ce zice Cuvântul şi declar peste viaţa mea acest lucru. ‚, Sunt LUMINĂ în Hristos Domnul şi de aceea umblu în LUMINĂ, în fiecare zi.’’ Dacă crezi că eşti LUMINĂ, EŞTI şi este mare biruinţă, fiindcă orice pată, orice întinăciune din viaţa ta, la LUMINĂ o vezi corect, ca să o cureţi rapid şi să nu aştepţi până te umple întunericul, ca să şi trăieşti în el. La cruce Isus ne-a câştigat acest har, să fim LUMINĂ, iar când L-am făcut pe EL Domn peste viaţa noastră, suntem deja LUMINĂ. Aceasta este poziţia în care ne-a aşezat El: , , LUMINĂ’’!    

   Odinioară eraţi întuneric; dar acum sunteţi LUMINĂ în Domnul. UMBLAŢI deci ca nişte copii ai luminii. Căci roada luminii stă în orice bunătate, în neprihănire şi în adevăr. Mulţumim Doamne, că ne-ai aşezat în aceatsă poziţie de LUMINĂ. Vrem să umblăm în ea, iar Duhul Sfânt ne este călăuză. Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 634
  • Export PDF: 1
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni