Voia Lui !
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 02/05/2018
    12345678910 0/10 X

 

 

   Voia lui Dumnezeu știm că este bună, plăcută și desăvârșită! Voia LUI este perfectă! Voia LUI este curată! Voia Lui nu necesită înbunătățiri. Voia LUI nu se compromite! Voia LUI este aceiași, ieri, azi și în veci! Voia LUI trebuie știută și trăită, dacă nu ai auzit-o, nu ai citit-o, nu ai ascultat-o, nu ai cum s-o știi. Voia LUI este în Evanghelia Domnului Isus. Învățând Evanghelia  Cuvântului Său, poți ști ”voia” lui Dumnezeu, pentru orice situație te-ar interesa.

   Adesea auzi tineri îngrijorați de căsătoria lor. Ar dori să cunoască dacă prietena/prietenul respectiv este voia Domnului pentru el/ea. Dar ”voia” LUI în asemenea situații este foarte ușor de aflat din Cuvânt. Pune timp de o parte și vezi cum se poartă un fiu/fiică de Dumnezeu după sfatul Domnului, din Cuvântul scris. Apoi după ce ți-ai găsit o prietenă/prieten cu care crezi că veți putea duce o viață după voia LUI, înțeleasă  din Cuvântul LUI, întemeind o relație pe dragoste și o căsătorie în care Dumnezeu să domnească ca într-o familie a LUI, fii sigur că asta-i voia Domnului.”Voia” lui Dumnezeu, nu este niciodată să oblige la căsătorie, doi tineri care nu se iubesc, cinstit și nu s-au învoit ei mai întâi să se unească în căsătorie, fără alte motive egoiste și murdare și alți intermediari. Voia Domnului este bună, plăcută, perfectă, curată, este desăvârșită. Unde”VOIA” Lui este acceptată și trăită este pace și înțelegere și poți vedea o familie binecuvântată. Ooo, dacă ar fi cunoscută VOIA LUI pentru căsătorie, familia ar înflori și Biserica ar exploda în binecuvântări,   Împărăția LUI s-ar extinde după ”VOIA” Domnului, iar lumea s-ar schimba din temelii. Toți spunem ”Tatăl nostru” și chemăm Împărăția LUI și ”VOIA” LUI pe pământ ca în cer. Dar oare de ce nu vedem împlinit ceea ce cerem? A fost ”VOIA” Lui, ca să-l învețe pe om să spun ”Tatăl nostru” ca o poezie în plus, dimineața și seara, de mai bine 2000 ani?   Nici vorbă, EL vroia ca ”VOIA” și Împărăția LUI să se manifeste în ”duhul” fiecărui om, ca să-l facă un om nou, în Hristos și cu natura LUI dumnezeiască în el, ca să trăiască ”VOIA” lui aici în mijlocul aceste-i lumi ostile și dominată de cel rău. Dumnezeu a intenționat un om nou, duh, suflet și trup, asta a fost”voia” LUI, pentru noi. Cum putea să fie și să ne dea, aceste mărețe cuvinte din ”Tatăl nostru” așa fără nici un sens, scop și binecuvântare în viață, ci doar să-l spui și să te mândrești că zici,”Tatăl nostru” și-l reciți, dar nu-i vezi impactul în viața ta, pentru o viață personală împlinită, o familie împlinită și o Biserică sănătoasă și puternică pe pământ, la fel cum este și CAPUL Biserici,”Isus Hristos”.

   Mulțumim frumos Dumnezeule pentrucă ne-ai dat harul și priceperea să putem cunoaște și accesa ”VOIA” Ta în viața noastră, pentru fiecare situație din viața, ca să avem o viață de biruință, ca persoane, ca familii, ca Biserică a Ta și ca națiune. Refuzăm și declarăm fără putere voia celui rău în viața noastră. Noi nu aparținem împărăției lui și ne vom împotrivi oricărui atac al lui, în Numele Domnului Isus. Ne vom pune la dispoziția TA Doamne, pentru tot ce ai și vrei să înfăptuiești prin noi aici și acum pe pământ. Fii binecuvântat Tată, Isuse și Duhule Sfânt!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 702
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni