Luceafărul strălucitor
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 02/03/2018
    12345678910 0/10 X

 

 

   ”EU Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rădăcina lui David, Luceafărul strălucitor de dimineață.   Și Duhul și Mireasa zic: ”Vino!” Și cine aude, să zică: ”Vino!” Și celuice îi este sete, să vină; cine vrea să ia apa vieții fără plată.”

   Dorința Domnului Isus a fost, este și va fi, ca Biserca LUI, Mireasa LUI să fie sigură de adevărul Cuvântului Evangheliei LUI, iar credința ei să fie înrădăcinată profund în EL, cu privire la mântuirea și la sfârșitul călătoriei ei pe acest pământ și pe tot acest parcurs de drum Biserica să trăiască prin credință și în orice moment să poată exclama cu toată dragostea și convingerea, actualizată de Duhul Sfânt:   ”Vino Doamne Isuse!”  Domnul Isus este Rădăcina lui David, după trup. Ca să poată răscumpăra omul trebuia, să părăsească gloria și slava Lui de Dumnezeu și să se nască din rădăcina lui David, îmbrăcând costumul de carne, ca noi oamenii. A trăit treizeci și trei de ani pe pământ, făcând numai bine în jurul LUI, sfârșind apoi pe cruce ispășind și plătind păcatul omenirii întregi. Isus Hristos jertfa supremă, Luceafărul strălucitor de dimineață, după trei zile S-a ridicat triumfător din mormânt. A fost o dimineață glorioasă, satan a fost înfrânt și autoritatea i-a fost luată. Biserica, Mireasa  mai are o singură dorință: dimineața când Luceafărul strălucitor va apărea din nou, pentru  a-Și răpi cu El în nori, în văzduh Biserica și astfel vom fi pentru totdeauna cu Domnul. Până atunci să nu răbdăm de sete cu Izvorul binecuvântat în noi, ci să bem mereu apa vieții, pentru a ne întări, energiza  și stabili în credință puternică, prin puterea Duhului Sfânt. Suntem rânduiți pentru o viață de rodire, înflorind în timp de secetă, onorându-L pe El, Luceafărul strălucitor de dimineață și aducând rod bogat pentru El în neprihănire.

 

   Mulțumim Dumnezeul nostru pentru dimineața când Tu vei reveni pentru a ne lua la Tine, dimineața glorioasă după noaptea grea a păcatului, când Tu Luceafăr strălucitor te vei ivi, pentru Mireasa Ta, când cei vii împreună cu cei adormiți în Domnul și înviați vor fi răpiți la Tine și astfel vom fi totdeauna cu Domnul. Câtă bucurie și mângăiere în aceste cuvinte și făgăduințe mărețe. În Numele Domnului Isus, suntem cei mai fericiți oameni de pe pământ și zicem cu toată dragostea: ”Vino Doamne Isuse.”


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 721
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni