Prea multa zgura pentru argintar.
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 04/12/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Scoate zgura din argint si argintarul va face din el un vas ales. Proverbe 25: 4

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Intr-o casa mare nu sunt numai  vase de aur si de argint ci si de lemn si de  pamant. Unele sunt pentru o intrebuintare  de  cinste, iar altele pentru o intrebuintare de ocara. 2 Tim 2: 20.

Ce fel de vas ai ajuns  sa fii in aceasta casa mare care este Trupul lui Hristos? Esti dintre vasele de cinste sau  dintre vasele de ocara? Esti dintre vasele alese? Poate multi se lupte cu dilema ca  nu vor putea ajunge niciodata un vas ales. In ajutorul lor vine acest verset din Proverbe 25. Inca nu e tarziu chiar de azi sa ajungi un vas ales, un vas de cinste. De aceea, este nevoie chiar de acum si aici sa scoti  zgura din argint, si apoi argintarul va face din acest argint un vas ales. Argintul este insusi inima ta, iar zgura este  cunoscuta ca fiind poftele tineretii, rautatea, mania, curviile, necuratia, desfranarea, dezbinarile, neintelegerile, imbuibarile si vrajitoriile, idolii neamurilor si dumnezeii straini. Toate acestea sunt zgura care la un moment dat  poate sa fie gasita in argint, toate aceste  pot locui in inima omului stapanind-o. Argintarul este Duhul Sfant care  este turnat in inimile noastre pentru a le prelucra si a le sfinti, pentru ca neamurile sa fie o jertfa bine primita si sfintita de Duhul Sfant.

Curateste-ti inima, goleste-o, spal-o cu sangele lui Isus, si adu-o fara zgura argintarului, care mai apoi o va face un vas ales. Tu ai sansa unica in viata sa devi pentru viata de aici un vas ales. Un vas care va putea purta in el mireasma lui Hristos. Un vas care va putea  avea din belsug in el Untdelemn.

Deci daca cineva  se curata de acestea, va fi un vas de cinste, sfintit, folositor  stapanului sau, destoinic pentru orice  lucrare buna ( 2 Tim 2: 21). Uite ce identitate sfanta. Vas de cinste. Sfintit. Folositor lui Dumnezeu. Destoinic pentru orice lucrare buna. Orice vei incepe vei duce la sfarsit.

Vrei sa fi vas ales? Vrei sa fi sfintit? Vrei sa fi folositor lui Dumnezeu?   Vrei sa fi destoinic pentru orice lucrare buna?

Scoate  zgura, scapa-te de ea, lasa-l pe Duhul Sfant Sa Isi faca lucrarea Lui in viata ta.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 decembrie 2017 Irlanda.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 606
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni