Totul din și prin HAR
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 09/09/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Am trăit ani buni într-o religie și tot ce știam despre Har, era manifestarea noastră prezentă deosebită de alte dăți, în special rugăciunea și ziceam: astăzi a fost har ! Și a fost har, dar Harul este mult mai mult. Și întodeauna când auzeam păreri despre CE este Harul, mă bucuram. Dar când a venit ziua să înțeleg CINE este Harul și ce aduce și ce face Harul în noi, am fost copleștită de dragostea Harului. Harul și adevărul au venit prin Isus Hristos. Oaa, Isus Hristos este harul, Isus Hristos este adevărul! El a venit plin de har și adevăr!

   Ioan 1:16-17. ”Și noi toți am primit din plinătatea LUI și har după har; ....dar harul și adevărul au venit prin Isus Hristos.”

   Tot ce primim DIN și PRIN har este din Isus. Dacă primim iertarea păcatelor este DIN și PRIN Har, dacă primim vindecarea sufletului și a trupului este DIN și PRIN Har, la fel eliberare, prosperitate... Isus este harul din care primim, din plinătate LUI și har după har, după har... Harul este Cel ce ne-a cuprins în brațe la nașterea din nou, El ne-a înfiat în familia Tatălui și tot El este Cel ce ne susține pe calea LUI, pe tot parcursul vieți noastre, fiindcă ne-a dat o moștenire veșnică. Ceea ce primim din și prin Har, este lucrarea Harului în noi, Harul nu este un lucru, este o persoană, Isus Hristos este harul, Harul dă har, favoare, milă, bunătate, și tot darul bun și desăvârșit, nemeritat de noi. Prin lucrarea Harului în noi, creștem în credință prin Cuvântul LUI și ajungem ca la rândul nostru și noi să dăm har, favoare, milă, bunătate celor din jurul nostru, fără merite, fiindcă Isus Harul, prin Duhul LUI cel Sfânt, locuiește în fiecare fiu al Său, născut din El. Lucrarea Harului în noi o primim în duhul nostru prin credință, care continuă să înnoiască mintea noastră și trupul nostru, primind din plinătatea LUI și har după har, dacă suntem gata să ne deschidem și să primim cu bucurie dragostea Tatălui, harul Domnului Isus și părtășia Duhului Sfânt.

   Pastor Chris zice: ”Harul este influiența supranaturală care operează în tine și face ca tot ceea ce inteprinzi să prospere, este o abilitate divină care generează creștere, promovare și progres! Cu toate acestea, gradul în care te lași influiențat de Harul lui Dumnezeu, depinde de tine. Cu cât îți umpli mai mult inima de Cuvântul lui Dumnezeu și cu cât îi dai voie Duhului Sfânt să lucreze în viața ta, cu atât Harul se va manifesta mai cu putere în ceea ce te privește.”

 

   Doamne vrem să ne lăsăm influiențați de Harul Tău! Dacă nu o facem, ne vor pândi alte influiențe, pe care le respingem cu autoritatea Numelui lui Isus Hristos. Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 775
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni