De ce credem că totul e simplu?
Autor: Corneliu Mirăuţi  |  Album: Adevărul pe care puțini îl primesc  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de corneliumirauti in 24/06/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

    Aud pe mulți oameni care spun că pocăința e simplă... Să-l urmezi pe Hristos e simplu... Tot ce ține de Dumnezeu e simplu... De unde au venit aceste învățături? Cine are de câștigat de pe urma lor? E clar că nu omul...

    Să nu credem alte evanghelii care nu-L arată pe Dumnezeu așa cum este El. Romani 11:33,,O, adâncul bogăţiei, înţelepciunii şi ştiinţei lui Dumnezeu! Cât de nepătrunse sunt judecăţile Lui şi cât de neînţelese sunt căile Lui!" Unde e simplitatea? Eu văd un Dumnezeu plin de înțelepciune, mai complex decât am putea noi înțelege vreodată cu mintea umană, iar creația Sa este de o complexitate fără margini. Toate lucrurile pe care le vedem nu sunt deloc simple, cu atât mai mult lucrurile spirituale pe care nu le vedem.

    Coloseni2:2-3,,...ca să cunoască taina lui Dumnezeu Tatăl, adică pe Hristos, în care sunt ascunse toate comorile înţelepciunii şi ale ştiinţei." Hristos este o taină, iar în această taină sunt ascunse toate comorile înțelepciunii lui Dumnezeu. Mai poate zice cineva că e simplu să-L cunoaștem pe El? Sunt multe versete care arată că Dumnezeu nu e simplu, pocăința nu e simplă, Harul nu e simplu, chiar voia Lui nu e atât de simplă cum cred unii.

    Să nu mai acceptăm o altă evanghelie decât pe cea a lui Hristos!

”Vreau să zic: taina ținută ascunsă din veșnicii și în toate veacurile , dar descoperită acum sfinților
LUI, cărora Dumnezeu a voit să le facă de cunoscut care este bogăția slavei tainei acesteia între neamuri și anume : Hristos în voi, nădejdea slavei.”
Colos. 1:26-27.
..ca să cunoască taina lui Dumnezeu Tatăl, adică pe Hristos.
Colos. 2:2b.
Deci a fost o taină!!
Adăugat în 24/06/2017 de Maria18
Chiar dacă taina lui Dumnezeu este descoperită sfinților Lui, ea nu devine simplă și nici nu este descoperită în totalitate. Până la trâmbița a șaptea această taină încă ascunde multe lucruri. Rând pe rând sunt descoperite celor ce caută mai întâi Împărăția.

Apocalipsa 10:7,,...în zilele în care îngerul al şaptelea va suna din trâmbiţa lui, se va sfârşi taina lui Dumnezeu, după vestea bună vestită de El robilor Săi, prorocilor."
Adăugat în 24/06/2017 de corneliumirauti
Statistici
  • Vizualizări: 804
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni