Nici pe munte, nici la Ierusalim
Autor: Corneliu Mirăuţi  |  Album: Adevărul pe care puțini îl primesc  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de corneliumirauti in 29/05/2013
    12345678910 0/10 X

 

Dacă nici aici, nici acolo, atunci unde?

Fiecare părinte din ziua de azi îndrumă copiii să se închine lui Dumnezeu în forma de religie în care s-au născut.Samariteanca a primit și ea această îndrumare ca să se închine lui Dumnezeu pe munte, dar auzise că evreii spun altceva: oamenii trebuie să se închine la Ierusalim.

Pentru a primi un răspuns clar, nu trebuie să întrebi pe oameni.Aproape toți oamenii vor zice să te închini într-o anumită organizație pământească cu tot felul de metode și forme.Răspunsul adevărat îl primești de la Hristos.El este Adevărul, slăvit să fie Numele Lui!

Nu sunt decât două categorii de închinători: adevărați și falși.Ioan 4:23-24 ,,Dar vine ceasul și acum a și venit când închinătorii adevărați se vor închina Tatălui în duh și în adevăr, fiindcă astfel de închinători dorește și Tatăl.Dumnezeu este duh și cine se închină Lui trebuie să I se închine în duh și în adevăr."

În Vechiul Testament, Dumnezeu se întâlnea cu omul în Sfânta Sfintelor odată pe an.Numai marele preot avea voie să intre acolo. Acum, Dumnezeu ne-a făcut o împărăție de preoți, iar duhul nostru este locul unde în fiecare clipă ne putem închina.Cu alte cuvinte, închinătorul este locul de închinare.Mulți nu vor putea să accepte cele spuse, pentru că stăpânul lor nu stă în Adevăr.Când Adevărul este spus, diavolul este deranjat și încearcă din răsputeri să se împotrivească Adevărului.

În fiecare denominațiune, clădirea este transformată în locul de închinare.Chiar este numită Casa Domnului.Cuvântul arată destul de clar că noi suntem pietrele vii, noi suntem Templul lui Dumnezeu, noi suntem Casa de rugăciune.Biserica există oriunde se adună 2 sau 3 în Numele Lui, fie pe câmp, fie în spital, fie într-o casă oarecare.

Nu sunt împotriva părtășiei și a legăturii frățești.Acest lucru este absolut necesar pentru că numai așa poți să crești.Prin ceea ce dă fiecare încheietură își primește creșterea potrivit cu lucrarea fiecărei părți în măsura ei și se zidește în dragoste.De la început creștinii stăruiau în legătura frățească.Ce înseamnă legătura frățească? Să mergi într-un anumit loc și nimeni nu știe de tine?Te cunoști cu cei din jurul tău doar pentru că mergeți în același loc și-atât?Aceasta înseamnă legătură frățească?

Nu...Legătura frățească se face atunci când vorbești cu cei din jurul tău, când ei știu de tine și tu știi de ei.

Când cineva mă întreabă ce religie am și îi răspund că sunt creștin, mă întreabă din nou ce fel de creștin? Mulți sunt creștini și încă ceva. Domnul Isus a adus pe pământ doar creștinismul, credința adevărată care este doar una.Multe căi i se par bune omului, dar la urmă duc la moarte.

Dumnezeu ne-a creeat cu voință liberă să alegem cum vrem să-L slujim.

Evrei 13:13,,Să ieșim dar afară din tabără la El și să suferim ocara Lui."

Hristos este Calea, Adevărul, Viața.Te întrebi pe ce cale să mergi, ce să crezi, cum să ai viață din Dumnezeu?

 

                                                      HRISTOS   ESTE   RĂSPUNSUL!

 

Statistici
  • Vizualizări: 1175
Opțiuni