Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Să plângi după El...
Autor: Flavius Avramescu  |  Album: partascuHristos.com  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de FlaviusAvramescu in 02/12/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

În timpul unei rugăciuni, Duhul lui Dumnezeu m-a oprit și nu știam ce să fac. Ce să faci atunci când nu mai ai putere să rostești cuvinte sau când efectiv nu mai poți să spui nimic pentru că – nu poți? Nici eu nu am știut în acel moment, însă mi-am dat seama de un lucru și anume, importanța pe care o dăm tot mai puțin asupra lucrurilor pe care Dumnezeu dorește să ni le spună. Am tăcut!

Am ajuns să vorbim de prea puține ori cu Dumnezeu și atunci când o facem, avem pretenția ca El să ne acorde timp spre a vorbi, însă noi nu-I mai alocăm după aceea timp să ne răspundă. În momentele acelea de rugăciune, mi-am dat seama că cer lucruri (multe lucruri). Când liniștea și-a făcut locul în mintea și în sufletul meu, m-am uitat în jur și mi-am dat seama de tot ce dețin. Plângeam, însă plângeam că eram dezamăgit de lucruri trecătoare, eram supărat pe greșelile pe care eu le făcusem – unde era problema? La mine – sau mai bine spus, la rugăciunile mele greșite…

Mi-am dat seama încă o dată cât de minunat este să plângi după prezența lui Dumnezeu. Când oamenii plâng după oameni, când oamenii plâng după avuții, când oamenii plâng pentru eșecul lor – eu nu trebuie să fiu asemenea lor, pentru că aceste lucruri nu-mi vor garanta niciodată veșnicia binecuvântată, ci doar o fericire trecătoare. Eu trebuie să plâng după prezența lui Dumnezeu pentru ca, mai apoi, să mă bucur în aceasta!

Nu-ți mai permite să plângi inutil! Ai uitat în Cine ți-ai pus nădejdea? – sau ai schimbat probabil conducătorul vieții tale fără să-ți dai seama?! Știu un lucru – o mie să cadă alături de mine și zece mii la dreapta mea, dar eu voi sta în picioare și mă voi bucura de strălucirea slavei Sale!


Pune-ți, dar încrederea în Dumnezeu!
Nu te teme, căci este cu tine și-ți va veni în ajutor!Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 467
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni