Ce frumos va fi in cer!
Autor: Florica Maran  |  Album: Gandind pentru suflet...  |  Tematica: Revenirea Domnului
Resursa adaugata de Florica.M in 15/06/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

Ce frumos va fi in cer!

Sunt atatea vise care se nasc in inimile noastre, unele sunt bune altele mai putin bune.

Chiar daca pe moment nu ne dam seama de calitatea lor, gandindu-ne mereu se naste dorinta de a fi infaptuite, ne-am dorii sa se indeplineasca sa devina realitate. Sunt vise pe care le-am trait altele au murit odata cu trecerea vremilor. Ramane un singur vis care nu se va sterge nicodata ci va devenii realitate pentru toti acei care nu inceteaza sa gandeasca sa viseze cat de frumos va fi in cer.

Pentru acest vis maret, ne-am lasat toate celelelte vise de aici de pe pamant concentrandu-ne gandurile si dorintele dincolo de aceste plaiuri, de nori de stele, acolo unde nici ochii nu vor mai lacrima, nici inima nu va mai suspina ci o pace fara de sfarsit va inunda sufletul nostru. Bucurii imense ne vor coplesii vazand bratele Tatalui deschise si pe Fiul Sau asteptandu-ne in fata portilor de aur.

Cand vom intra pe portile de aur, vom auzi cantand cantarea invingerii, a biruintei, cantata de mii de ingeri, ne vom alatura si noi cu cetele de ingerice frumos va fi in ceruri, o Familie si un Tata!

Pentru Tara aceasta frumoasa castigata prin ranile Domnului Isus, altii s-au dus arsi pe ruguri, dati la fiare salbatice, chinuiti si torturati de puterile umane dar plecau cu bucuria implinirii celui mai frumos vis de a trai vesnic cu Salvatorul lor.

Daca s-ar naste in tine dorul acesta, sa il pui mai presus de orice doruri! ai vedea cum fara de margini este iubirea Tatalui din ceruri pentru tine.

Ai vedea ca in lumea aceasta toate trec si toate pier, doar un singur vis ramane, Ce frumos va fi in cer!

Florica  Maran

http://evremeata.wordpress.com/

Frumos!...Stiu ca nu a-ti gasit cuvinte ca sa-mi exprimati visul frumos al Dumneavoastra, dar ... eu va înteleg.... am acelasi vis! Domnul sa va Binecuvinteze!
Adăugat în 15/06/2013 de mario_cg
Asa este, ce frumos va fi!
Adăugat în 15/06/2013 de sanda_tulics
...da visul meu cel mai maret si care influenteaza viata mea ,este cat de frumos va fi in cer cu Isus,scapand de lacrimi ,de suferinti ,de atata framantare si nedreptate...Merita sa ne gandim adanc la vesnicia noastra.
Adăugat în 16/06/2013 de Florica.M
Nu gasim adesea cuvinte sa exprimam dorul dupa Isus,nevoia dragostei Lui si caldura bratului de Tata. Va mutumesc pentru cuvintele frumoase .Ma bucur sa avem acelas vis ! Fiti binecuvantat!
Adăugat în 16/06/2013 de Florica.M
Veşnic sî purtăm cu noi bucuria frumuseţii viitoare lângă Domnul sufletelor rîscumpărate cu atâta amar şi durere!Să avem acest vis în orice vreme,însoţindu-ne gândurile şi inima la;"Ce frumos va fi în ceruri"! Domnul să vă binecuvânteze,El,să vă umple cu Harul şi cu Dragostea Lui,până-n cerurile sfinte când doresc cu toţiii să ne întilnim,la masa şi Nunta Mielului,Amin!
Adăugat în 16/06/2013 de doinita01
Statistici
  • Vizualizări: 2943
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni