Știu Doamne...
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 29/06/2019
    12345678910 0/10 X

“Ştiu, Doamne, că soarta omului nu este în puterea lui; nici nu stă în puterea omului când umblă să-şi îndrepte paşii spre ţintă.” (Ieremia 10:23)

 

Prorocul ne descoperă un adevăr foarte important: oamenii nu pot de sinestătător să-și controleze viața sa, așa cum trebuie. Poți să încerci din toată puterea să-ți faci ordine în viața ta, dar nimic nu se va primi. “Soarta omului nu este în puterea lui.” “Nici nu stă în puterea omului când umblă să-şi îndrepte paşii spre ţintă.” Problema nu constă în aceea, că nu ești în stare să faci ceva, ci în aceea, că ai nevoie de ajutor! Noi toți suntem slabi, până când nu obținem puterea în Domnul. Cu cât mai curând vom înțelege aceasta, cu atât va fi mai bine pentru noi.

 

Știu Doamne! Că dacă nu zidești o casă, atunci degeaba lucrează cei ce o zidesc! Dacă nu păzești Tu o cetate, degeaba veghează cei ce o păzesc! (Psalmul 127:1) Fără Tine orice lucrare este zadarnică! Nu doresc să zidesc, și să păzesc ceea ce am zidit fără Tine! Îți încredințez cu smerenie calea vieții mele, îndreaptă-mi pașii spre ținta Ta, pentru ca să-Ți împlinești voia Ta supremă în viața mea! În numele Lui Iisus Hristos, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 557
  • Export PDF: 3
Opțiuni