ADUȚI AMINTE DE CEILALȚI, CÂND TE ROGI LUI DUMNEZEU
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 16/03/2019
    12345678910 0/10 X

“... rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.” (Iacov 5:16)

 

Niciodată nu vom putea afla aici pe pământ, de la câte păcate am fost salvați, și câte ispite am fost în stare să le învingem, doar din cauza, că cineva s-a rugat pentru noi!

 

În una din lucrările lui W. Barkley se vorbește, despre o femeie slujitoare, care a devenit membru la o biserică. Au întrebat-o, ce lucrare creștină face. Ea a răspuns, că nu a putut să facă multe lucruri, deoarece are întotdeauna ceva de lucru prin casă, dar a adăugat: “Când mă duc la culcare, iau cu mine ziarul de dimineață, și citesc anunțurile cu privire la copii născuți, și mă rog pentru ei; apoi citesc anunțul cu privire la căsătorii, și mă rog ca tinerii, care sunt căsătoriți de curând să fie fericiți; și de asemenea citesc necrologuri, și mă rog, ca cei întristați să fie mângâiați.” Nimeni nu poate să zică, ce valuri de har (dar nemeritat) se vărsau din dormitorul ei din podul casei.

 

Da, nu putem să slujim tuturor oamenilor în mod direct. Totuși putem să facem un singur lucru – MĂCAR PUTEM SĂ NE RUGĂM PENTRU CÂȚIVA DINTRE EI, precum acea femeie – servitoare!

 

De asemenea, îmbărbătează-te prin exemplul Anei: “Rămasă văduvă şi fiind în vârstă de optzeci şi patru de ani, Ana nu se depărta de Templu şi zi şi noapte slujea lui Dumnezeu cu post şi cu rugăciuni.” (Luca 2:37) Ana a fost o văduvă. A avut parte de necaz, și durere, din cauza că și-a pierdut bărbatul, dar toate acestea nu i-au împietrit inima, măcar că așa ceva, poate să împietrească inima vreunui om, s-o facă fără milă, să se gândească la rău și să nu fie supusă Domnului. Observăm, că necazul pe care l-a suferit, bătrânețea, nu au fost piedici pentru a-L sluji pe Dumnezeu! Din zi în zi Ana a păstrat comunicarea cu Acela, Care a fost sursa puterii ei, și a rugăciunii, care nu se stingea!

 

Doamne, îndreaptă-mi viața în necazurile vieții mele, direcția ei, pentru ca “să nu părăsesc Templul Tău,” slujindu-Te prin rugăciunile de mijlocire pentru alți oameni! În numele Lui Iisus Hristos te rog, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1103
  • Export PDF: 3
Opțiuni