Apoi le-a zis...
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 10/03/2019
    12345678910 0/10 X

‘În sfârşit, S-a arătat celor unsprezece, când şedeau la masă... Apoi le-a zis: „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.” Iar ei au plecat şi au propovăduit pretutindeni. Domnul lucra împreună cu ei... ’ (Marcu 14-15,20) După adunarea, în centrul căreia a fost Iisus, ucenicii au plecat... au plecat nu acasă, nu să prindă pești, ci să împlinească porunca Lui Hristos, pe care le-a dat-o lor, și fiecăruia dintre noi. Puterea schimbătoare a Lui Iisus în viețile noastre se vede în noi, nu doar atunci când facem ceva la biserică, dar și atunci când plecăm de acolo.

 

Doamne, Tu lucrezi împreună cu noi, când mergem, în ascultare de Tine, pentru a împlini porunca Ta de a face ucenici, și de a predica Evanghelia pretutindeni. Binecuvântează-ne, ca să fim oameni, care nu pur și simplu vin la biserică, dar de asemenea acționează în conformitate cu Sfânta Scriptură, când pleacă de acolo! Amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

 

“În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.” IISUS HRISTOS (Faptele apostolilor 4:12)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 872
  • Export PDF: 3
Opțiuni