Dacă îți este greu din cauza că ești necăsătorit(ă)
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 27/06/2019
    12345678910 0/10 X

Știm, că Dumnezeu face ca toate lucrurile să lucreze spre bine, face în așa fel, ca tot ce are loc, să lucreze spre binele celor, care Îl iubesc, dar mai ales a celor, care sunt chemați după planul Său (Romani 8:28). Dumnezeu pe deplin, și neobosit este dedicat, ca să le dea fiilor și fiicelor lui, tot ce este cel mai bun. Altfel – niciodată!

 

Dar fiind singuri, simțim ispita să disprețuim alegerea Lui Dumnezeu pentru noi, sau cel puțin, pentru o vreme suntem tentați să-l respingem în disperare. Putem să ne convingem, că noi știm mai bine, că suntem în stare să alegem mai bine, decât poate să aleagă Dumnezeu – Acel Dumnezeu, Care L-a dat pe singurul Său Fiu, plătind un preț nelimitat, pentru ca să ne salveze pe noi. Noi nu cunoaștem mai bine, și nu suntem în stare să facem o alegere mai bună decât Dumnezeu. Când începem să ne simțim, că au trecut pe lângă noi, sau ne-au uitat, sau când începem să ne îndoim cu privire la dragostea Lui Dumnezeu față de noi, ne depărtăm de El, în acea vreme, când trebuie să alergăm la El. În realitate, în loc să fugim departe de Fața Lui Dumnezeu, trebuie să ne punem pe genunchi, și să ne rugăm!

 

Dacă nu cunoști de unde să începi rugăciunea sau cum să dai Domnului dorințele și greutățile vieții tale, în care nu ești căsătorit(ă), atunci roagă-te folosind rugăciunea de mai jos.

 

Domnul Iisus în ceasul greu s-a rugat astfel: “Tată! Dacă este cu putință, depărtează de la mine paharul acesta! Totuși facă-se nu cum voiesc eu, ci cum voiești Tu” (Luca 22:42). Fie ca toate în viața ta să fie în conformitate cu voia Lui Dumnezeu!

 

“Tată Ceresc, facă-se nu cum voiesc eu, ci cum voiești Tu! Dacă aceste câteva cuvinte și dacă această credință din spatele lor, erau suficiente, pentru ca să-L treacă pe Iisus prin cruce, pentru mine, ele sunt suficiente, pentru ca să mă treacă pe mine, prin orice în viața aceasta pentru El. Dacă nu este voia Ta cu privire la aceea, ca eu să mă însor (să mă căsătoresc), ajută-mă să văd tot ce-ai planificat pentru mine – în daruri, slujire, și în darul de a rămâne necăsătorit(ă). În orice caz, pune-mi inima cu tărie pe ancora care este pusă în Tine, ci nu pe căsătorie. ! În numele Lui Iisus Hristos, Fiul Tău, mă rog. Amin.

 

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 401
  • Export PDF: 3
Opțiuni