Rămâi tare în fața falimentelor
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 20/06/2019
    12345678910 0/10 X

 

Scriptura ne vorbește că „cel neprihănit de şapte ori cade şi se ridică, dar cei răi se prăbuşesc în nenorocire. (Proverbe 24:16) Dar cum este în cazul tău? Măcar că există împrejurări, care îți vorbesc că trebuie să încetezi să depui efort, totuși, probabil deseori renunți în vremurile dificile ale vieții? Nu-i așa? Oare se merită să-ți irosești timpul, pentru ca să te gândești la falimentele și greșelile din trecut? Este normal – să privești la trecut, atât cât este nevoie, pentru ca să înveți o lecție din faptele greșite, dar nu trebuie să construiești un monument trecutului! Când mergi la volan, trebuie să privești doar puțin în oglinda retrovizoare, dar dacă vei privi tot timpul, atunci cu siguranță vei face vreun accident!

 

Doamne! Tu îi îmbraci cu putere pe cei slabi, îi înalți pe cei smeriți, păzești calea sfinților Tăi (1 Samuel 2:4,7, 9)! Arunc asupra Ta toate îngrijorările, întristările și grijile mele, mă smeresc sub mâna Ta cea tare (1 Petru 5:6-7)! Să nu se răcească credința mea, în fața greutăților vremelnice și în fața falimentelor! Îmbracă-mă cu putere, pentru ca să împlinesc toate dorințele Tale, și păzește-mă în calea vieții! În numele Domnului Iisus te rog, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opinca

 

„Fraţilor, eu nu cred că l-am apucat încă, dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea şi aruncându-mă spre ce este înainte, alerg spre ţintă, pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.” (Filipeni 3:13-14)

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 583
  • Export PDF: 3
Opțiuni