Dumnezeu ne ajută, pentru ca noi să-i ajutăm pe ceilalți
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 03/04/2019
    12345678910 0/10 X

“Soacra lui Simon zăcea în pat, prinsă de friguri. Şi îndată au vorbit lui Isus despre ea. El a venit, a apucat-o de mână, a ridicat-o şi au lăsat-o frigurile. Apoi, ea a început să le slujească.” (Marcu 1:30,31)

 

Din sinagogă Domnul nostru s-a îndreptat spre casa lui Simon. Când El a ajuns acolo, soacra lui Simon zăcea în pat, din cauza că avea febră. Iisus a apucat-o de mână, și a ajutat-o să se ridice în picioare. Îndată a fost vindecată. De obicei febra slăbește oamenii. În acest caz Domnul nu doar a vindecat febra, ci i-a dat încă putere pentru a sluji.

 

Aici este foarte important de menționat, cum s-a folosit soacra lui Petru de sănătatea, pe care a obținut-o din nou: “Apoi îndată a început să le slujească.” (Luca 4:39) De îndată după ce a fost vindecată, a început să împlinească nevoile celor din jur. Sănătatea pe care a primit-o, a folosit-o pentru ca să-L slujească pe Domnul și pe ucenicii Săi! “Ajutaţi pe sfinţi când sunt în nevoie.” (Romani 12:13)

 

Dacă n-ai vreun motiv de a te plânge pe sănătate, ține minte, că sănătatea este un dar de la Domnul. Căci El “dă tuturor viaţa, suflarea şi toate lucrurile.” (Faptele apostolilor 17:25) De aceea folosește-ți sănătatea pentru a-L sluji pe Domnul! De nimic altceva nu vei regreta, când vei pleca în veșnicii, în afară de folosirea sănătății într-un mod neproductiv. Căci “ştiţi că fiecare va primi răsplată de la Domnul, după binele pe care-l va fi făcut.” (Efeseni 6:8) Vai de noi, dacă această măsură de bine, va fi foarte mică!

 

O familie faimoasă din Scoția avea o astfel de deviză: “salvat pentru slujire!” De asemenea să fie a noastră această deviză!

 

-         Doamne Iisuse! Ajută-mă  să nu uit niciodată, că Tu mă ajuți, pentru ca să pot să ajut pe ceilalți! Slavă Ție în vecii vecilor, amin!

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autor: Igor Opincă

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 400
  • Export PDF: 3
Opțiuni