Definiția mea
Autor: Diana14  |  Album: Gânduri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de DianaGU in 07/06/2023
Definiția mea
autor. Diana (G. U)

Cine sunt? Când am aflat răspunsul am crezut că este o greșeală. Când mă uitam în oglindă (biblia), îmi era rușine. Îmi ascundeam privirea de mine ca să nu mă întâlnesc. Oare unde am fost. Sub ce lumină?
Cine sunt? ... m-am întrebat iarăși. Atunci am apărut eu în fața mea, eram plin de necunoscute mie. Eram plin de ură... căci nu simțeam căldură, nu simțeam mirosul dragostei, eram într-o adâncă singurătate căci ura este ușa către singurătate. Am văzut că eram plin de mine. Pe înălțimi îmi era pasul, dar înălțimile pieirii... ce amăgire... credeam că eram bine.
Eram plin de valori care erau ruginite, dar... nu vedeam.
Negam acea existență a mea, dar ea apărea din nou în fața mea. Acea insistență a născut în mine dorința de schimbare.
Uitându-mă în acea oglindă(biblia), îmi doream tot mai mult să fiu ce vedeam în ea, și atunci au început cuvintele ei să prindă viață în inima mea.
Uneori era dureroasa schimbarea căci din mine se rupeau toate relele, dar tot odată erau rănile unse... vindecate... și tot ce era rău... nu mai era.
Așa am descoperit oglinda minunilor. Nu este reală doar existența ei... ci pot spune că este o oglindă vie. În momentul în care ai privit odată în ea, nu poți fi decât cum ea alege.
Este singura în care se poate oglindi inima cuiva.
Ce a făcut din mine nu îmi pare rău căci asta mi-a fost dorința, și așa realizez ca ea împlinește și dorințe. Privește-te în ea.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 150
  • Export PDF: 1
Opțiuni