Avântul
Autor: Diana14  |  Album: Gânduri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de DianaGU in 08/11/2022
Avântul

În fiecare zi de când talpa a atins pământul, am pășit pe... și înspre lucruri necunoscute.
A devenit o rutină zilnică o trezire fără planuri în față, și a păși cu o mare ușurință spre nu știu ce. Nici măcar nu era înfricoșător ca să te dai jos din pat și să pui piciorul pe pământ fără ca să știi ce urmează. Zeci de ani... aceiași rutină.
Fără teamă de necunoscut.
Această, , fără teamă de necunoscut", a fost, , împietrirea". Ea conține lipsa de prețuire a zorilor dimineții, lipsa de prețuire a deschiderii ochilor, a puterii de a te ridica.
Această îndrăzneală de a păși în, , fără teamă de necunoscut", era spuma întunericului sub care se aflau duhurile răutății care mi-au învăluit mintea cu păturile lor netransparente.
A păși, , fără teamă de necunoscut", este mersul deasupra prăpastiei peste care nu este nici-un drum.
De când lumina ce nu își are stingerea vre-o dată a apărut în calea vieții mele, lupta de a ieși dintre încurcăturile noduroase a lanțurilor de fier a întunericului a fost foarte grea. Nefiind obișnuită cu o așa strălucire în fața ochilor, orice mi se descoperea prin lumina vie îmi aducea căință, regrete, apăsarea neîmplinirii de dinainte.
Ea m-a făcut să văd golul care de fapt mi-a umplut pieptul și mi-a descoperit locul unde pot să ajung urmând-o.
Ea a dat naștere și așa zise-i... teamă. Teama de a nu greși, teamă de-a nu se stinge dorința, teama de a nu greși drumul.
Această teamă nouă mi-a dat avântul spre un loc cunoscut.
Viața mea luase o întorsătură, știam spre ce merg dar plină de teamă. Un sentiment profund care poate această teamă să aducă... este iubirea. De fapt acea, , împietrire" mă izola de acest sentiment profund... iubirea.
Avânt spre iubire.
Deși pare un lucru mic și banal de a te avânta, este cred că cel mai greu avânt, căci împotriva lui stă o întreagă armată diavolocrască seacă de acest sentiment. Însă biruințele luptelor sunt cele mai dulci pentru că iubirea este arma biruitoare. Orice ai întâlni.
Dacă ți se pare un normal trezitul, să știi că ceva nu este normal. Neprețuind... nu vei fi prețuit. Ia-ți avânt plin de teamă și întoarce-te dinspre, , fără teamă de necunoscut".
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 236
Opțiuni