Depresia
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de sanda_tulics in 05/09/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi
Depresia

   Depresia

   Depresia, este strigătul sufletului după ceva! Este cea mai modernă boală socială, sufletească, neînţeleasă nici de cine tratează şi nici de cel tratat; este ciuperca omenirii acestui veac în mod special.

   Depresia, este manifestarea sufletească reală a celui care este contaminat. Ea nu poate fi tratată decât individual caci se referă individual. Singurul, care ne-a creat atât de unici, este Cel care ne poate trata, deoarece El, ne-a creat după chipul şi asemănarea Lui.

   El n-a chemat pe nimeni în ajutor la creaţie - mai ales când a creat sufletul.

   Depresia, este lipsa de bucurie, (care bucurie, nu înseamnă plăcere). Singurul Izvor de bucurie, este Duhul Sfânt! Când sufletul n-are Duhul Adevărului, n-are conecţii cu bucuria, se depresează, se ofileşte. De aceea, cred, că în grădina Edenului, era o mare şi continuă bucurie, cei doi, Adam şi Eva, stăteau în prezenţa Domnului, iar acolo... nu era depresie. Sufletul lor, trăia bucuria la maxim! Odată cu izgonirea celor doi din rai, ACOLO, s-a născut depresia. Acolo, s-a simţit ''marele gol'' sufletesc, căci omul era despărţit de slava şi prezenţa Domnului. De acolo, a început tânguirea sufletului după Dumnezeu, care se manifestă şi azi şi al cărui glas  se aude în aproape toată omenirea.

   Medicamentele date de doctorii pământului, fac să înăbuşe mai tare durerea, s-o ''ascundă'' de faţa celor din jur, dar n-o poate vindeca. Nimeni nu poate vindeca sufletul plâns al unui copil după mama lui, decât mama respectivă, nici o jucărie, bonă sau persoană  asemănatoare cu mama. De aceea, oamenii fără Dumnezeu, mai ales tinerii, folosesc tot felul de substituţii {droguri, sex, jocuri de noroc şi alte plăceri}transformând dorința bucuriei sufletesti  în plăcere{!}, pentru a-şi ascunde suferinţa goliciunii sufletelor.

  Depresia, aduce enorm de mulţi bani celor care chiar o creează, industriilor de mâncare, îmbrăcăminte, {distracţii lumeşti} de tot felul, băuturi, şi ce este mai grav, industria farmaceutică, care-ţi leagă viaţa şi banii de ea, facându-te dependent de aşa zisele medicamente, (fâcându-i bogaţi  pe cei care îţi prescriu reţete)  te dezumanizează, anulându-te ca om.

   Un lucru ştiu, şi-l ştiu bine; La Golgota, pe lemnul de durere, UN OM, singurul Om, Şi-a lăsat viaţa într-o enormă suferinţă, ca fiecare din noi, să-I putem atinge Jertfa cu fiinţele noastre, minţite de întuneric, cu inimile noastre, plânse de dor după El.  Acolo, s-a născut singura FARMACIE şi singurul medicament - SÂNGELE MIELULUI ISUS CHRISTOS, care spală, iartă suflete şi aduce sfânta înviorare sufletelor, care prin depresie, plâng de dorul LUI. Nu demult, am fost martora vindecării prin puterea Sângelui Domnului Isus şi prin Puterea Duhului Sfânt, singurul  care înviorează, dă viaţă şi bucurie.

   Cântările adresate Tronului ceresc, sunt adevărate medicamente vindecative, sufleteşti. Să ne aducem  aminte de David, plin de Duhul Sfânt - ce cântari i-a cântat regelui Saul şi - aşa, se simţea mai bine.

   Slăvit să fie Domnul, care este singurul nostru Medic şi singurul nostru Dumnezeu.

Psalmul 94.19 ''Cînd gînduri negre se frămîntă cu grămada înlăuntrul meu, mîngâierile Tale, îmi înviorează sufletul."

                                                 Alexandrina Tulics

MINUNATĂ DESCRIERE. Un adevărat tratat medico-spiritual în care ţi se oferă şi medicamentul eficace -SÂNGELE MILELULUI ISUS. El să-i vindece pe toţi cei atinşi de această boală.
Fii binecuvântată sora Sanda împreună cu toată familia.
Adăugat în 05/09/2012 de 1954adina.9mai
ce frumoasa e cintarea de lauda sora sanda dar mai ales cintata prin duhul sfint care si el suspina pt noi cu suspine negraita la Tatal Dl sa va binecuvinteye
Adăugat în 05/09/2012 de simonasav
Am rămas "mută de uimire" în faţa acestor rânduri; sunt cele mai complete şi ziditoare sfaturi pe care le-am citit despre depresie de aceea pot spune cu toată convingerea că este o descoperire sfântă pentru cei ce vor să ia seama; mesajul e vrednic de dus mai departe semenilor noştri! Domnul Isus să vă binecuvinteze sora Sanda!
Adăugat în 06/09/2012 de floridinmaracineni
Un articol minunat, folositor și deosebit de frumos relatat și de adevărat prezentat tratamentul suprem și sigur pt. orice boală, mai ales pt. una ca aceasta care ține de suflet. Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze deplin și să vă răsplătească munca pe care o faceți, cu roade veșnice pt. Împărăția Sa. Multă pace sfântă, sănătate, har și bucurie în Domnul Isus!
Adăugat în 07/09/2012 de Ioanhapca
Domnul este Medicul Suprem, El sa dea vindecare celor care sufera de depresie! Foarte bune ganduri, meditatii si felicitari pentru tot ce ati scris aici, mare adevar! Multe binecuvantari, pacea si bucuria pe care numai Domnul o poate da!
Adăugat în 27/10/2012 de Simo_7
Adevarat este ,caci numai Dumnezeu stie tot "launtrul" nostru si singurul care POATE sa vindece. Am vazut eu insami doctorii ridicind din umeri,neputinciosi:"Incearca si Celexa,sau Abilify sau asta,ca e noua pe piata...".Cerem ajutor de la doctori,dar ei sint tot oameni,ei nu au putere de vindecare cum nici Papa de la Vatican nu poate ierta pacatele mele,nici pe ale altora,caci el este om ca mine si ca tine. Numai Dumnezeu stie,poate,si cind e timpul ,vindeca.
Adăugat în 02/04/2013 de Danubiana
Psalmul 94.19 ''Cînd gînduri negre se frămîntă cu grămada înlăuntrul meu, mîngâierile Tale, îmi înviorează sufletul."
E, da! Si s-a spus totul!
Adăugat în 24/01/2014 de desprecredinta
Am găsit în acest text cel puţin 8 definiţii ale depresiei. Prin citirea cu atenţie, aflăm aşadar nu numai ce este depresia, de unde-şi are rădăcinile, dar avem şi sfaturi concrete de vindecare, de eliberare, avem o trimitere sigură spre înviorare şi bucurie. Scriu din nou: fiţi binecuvântată pentru întreaga lucrare plină de har si descoperiri.
Adăugat în 09/07/2014 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1971
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 8
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni