Vremea vânzătorilor, psihopaților și gardienilor criminali ai zilelor noastre
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 14/10/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Vremea vânzătorilor, psihopaților și gardienilor criminali ai zilelor noastre

Naziștii, comuniștii și actualii globaliști se aseamănă, au ca numitor comun cenzura, decimarea populațiilor, pierderea locurilor de muncă, izolarea și întemnițarea celor care le stau împotrivă, distrugerea economiilor, dezbinarea maselor de oameni, limitarea libertății de mișcare, înființarea poliției politice și aservirea mass mediei la minciunile lor. Asta se întâmplă astăzi sub ochii noștri, trăim vremuri istorice, vremuri de altfel consemnate de Scriptură și prezentate drept vremuri din urmă.
Să ne gândim doar la regimurile sus amintite, unde categorii de oameni au fost deposedați abuziv de proprietățile lor, o distrugere a proprietății private, totul pe motivul de-a poseda. Așa au făcut naziștii cu evreii și cu orice categorie de oameni  ce le-au stat împotrivă, așa au făcut comuniștii cu minoritățile din România, de exemplu, cu oponenții politici, cu creștinii, cu cei care aveau afaceri și proprietăți private, etc.
Astfel de vremuri trăim astăzi sub regimul globalist, am avut parte aici în Statele Unite de atacurile BLM-ului făcute sub protecția conducerii Partidului Democrat și a guvernatorilor din Statele Democrate, afaceri incendiate, oameni agresați, pe fondul vaccinului și mandatelor obligatorii, oameni dați afară din slujbele lor, obligați să-și ia câteva lucruri și să plece în alte State pentru a putea să-și continue viața, economii distruse de-o politică setoasă de putere, totul cu scopul acaparării puterii. În orașul Portland unde locuiesc au înființat un for de conducere a poliției de unde fac parte membrii ai BLM, deci cei care luni de zile ne-au distrus orașul, o suprapoliție politică care să controleze poliția actuală, poliție rămasă fără personal în urma demisiilor în masă.
Mă gândesc astfel la familii de bulgari sau nemți din România comunistă care într-o noapte au fost invadați de bestiile comuniste și au trebuit să-și părăsească proprietățile și încărcați în vagoane precum vitele au fost duși în Bărăgan și lăsați în câmpul liber să-și sape bordeie în pământ și să-și continue viața. Mă gândesc la vremea naziștilor în care trupe SS sau în țara noastră vestiții legionari, tăbărau și le distrugeau proprietățile oamenilor, ca la urmă să fie încărcați spre lagăre de decimare.
Dacă azi pierderea serviciilor, deposedarea abuzivă de proprietăți, distrugerea împotrivitorilor regimului globalist nu vă sperie dragii mei, atunci credeți că o să fiți speriați când oamenii o să fie încărcați în vagoane precum animalele și izolați de societatea ”sănătoasă” a zilelor noastre?
Zilele trăite de mine aici în Statele Unite mi-au arătat ”ss-ul” guvernului globalist care oprea mașini pe autostradă, erau trași oamenii afară și călcați în picioare. Profesor din Universitatea din Orgeon a trebuit să părăsească Universitatea fiindcă a îndrăznit să vorbească împotriva impunerii identității de gen și a altor anomalii în școlile din State, impunerea unui nou ”Mein Kumph”, fără nici o posibilitate de dezbatere. Și așa aș putea lua zeci și zeci de medici, reporteri, profesori etc, toți puși pe liber deoarece nu se supun la Noua Ordine Mondială inițiată de globaliștii actuali.
Comuniștii instaurați la putere în România de după al doilea război mondial au lucrat la epurarea societății, la deposedarea de proprietăți, iar oricine a avut vreo intenție de-a le sta împotrivă au fost uciși sau puși în închisori. La suprafață au prezentat oamenilor intenții ”nobile”, înfierând proprietarii, oamenii de afaceri, pe oricine era considerat o opoziție.
Ca să trecem și la lumea evanghelică din care fac parte, amintesc pe pastoral Martin Niemöller, care s-a opus regimului nazist, pe pastoral Richard Wumbrand care s-a opus regimului communist, amândoi plătind cu ani grei de încarcerare, unul în lagăre de concentrare și celălalt în închisorile comuniste. Nu ne gândeam niciodată că în țările din Occident, norme ale libertății, vom putea vedea pastori arestați în zilele noastre. Regimul globalist actual ne-a oripilat când a îngenuncheat și încătușat pe pastorul Artur Pawlowski, pentru simplul motiv că le-a stat împotrivă și a condamnat abuzurile acestor brute.
Sigur că mulți pastori și-au dat viața pentru Adevăr, ținând la integritatea lor, însă cei mai mulți au colaborat cu aceste regimuri, și-au denunțat proprii membrii din biserici și regimurile i-au făcut niște iude la amvoanele bisericilor, au devenit din pastori, călăii regimurilor anticriste.
Stupefiat m-am uitat astăzi la comunitatea evanghelicilor români, să vedem câți discern abuzurile dictaturii globaliste care se impune cu iuțeala focului, tragic că am auzit doar câteva glasuri: Viorel Iuga, Cristian Ionescu, Toni Berbece etc. O mare majoritate pe care o văd eu în Statele Unite, deja s-a înregimentat în ideologia globalistă, sunt convinși că sunt de partea binelui și probabil că vor fi informatorii regimului de mâine și activiștii de partid înfocați. Îi vedem deja pe unii din ei condamnând pe cei sceptici față de vaccin sau față de hotărârile progresist globaliste actuale, deja ne-au pus ștampila nouă care ne opunem regimului, de oameni demni de evul mediu, oameni care ne învârtim în jurul a minimum 100 de cuvinte (reduși) și alte asemenea invective.
Dragii mei conaționali români și dragii mei frați în credință, libertățile constituționale ne sunt călcate în picioare, ni se impune o ideologie a identității de gen, a căsătoriilor sodomite, a ”salvării” Planetei de Încălzirea Globală de către ”supermani” globaliști, a migrației, a serurilor experimentale impuse obligatoriu și cu efecte necunoscute, a unei pademii create de-un virus finanțat de Fauci-omul sistemului, a unei lumi fără granițe deși Dumnezeu a lăsat aceste granițe popoarelor, sub ochii noștri ne este arestată libertatea de credință, educația copiilor, proprietatea, locul de muncă, libertatea de expresie etc.
Te întreb dragul meu și te chem la TREZIRE, de care parte a baricadei ești? Viața-i scurtă și suntem trecători, viața-i de-o clipă și ne așteaptă veșnicia, te uiți spre ”arginții” globaliștilor sau spre Locul Veșniciei dat de Dumnezeu celor care iubesc Adevărul?
Te întreb dragă omule, dacă conjunctura actuală nu a lucrat la inima ta să te trezească, te întreb eu acum, ce vrei să fii, un Iuda sau un Wumbrand?
De fapt nu trebuie să-mi răspunzi mie, ci răspunde -ți ție personal și gândește-te că unii trădători până la capătul zilelor au văzut sângele nevinovat vândut pe mâinile lor.
Dumnezeu să ne ajute ca în astfel de vremuri să rămânem de partea lui Hristos, să iubim Adevărul și să-L proclamăm chiar cu prețul vieții noastre!
Simion Ioanăș
Citiți articolul și aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 53
Opțiuni