Starea post-covid, nemernicii, jocul nebunilor și coșmarul merge înainte
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 02/07/2021
    12345678910 0/10 X

Starea post-covid, nemernicii, jocul nebunilor și coșmarul merge înainte

– Să nu creadă nimeni că consecințele acestei arme biologice, pe nume Covid, se termină odată cu boala, cel puțin la mine nopțile sunt încă scurte, eczemele încă sunt acolo, oboseala cronică se manifestă zilnic, la cel mai mic efort bătăile inimii ajung la peste 110, zici că fug caii după mine sau eu după ei, constipație, dureri de mușchi, spate, tensiunea scăzută, amețeli etc.
– Colac peste pupăză, ne-au sunat progresit-globaliștii să ne întrebe ce mai facem și să ne îndemne la vaccin, tot e bine, asta deoarece când nu mai puteam de răul virusului ucigaș, m-au sunat ăștia și printre altele îi interesa ce orientare sexuala am, bineînțeles că mi-a luat câteva minute să-i pot răspunde deoarece mi-a repetat la telefon toate orientările sexuale posibile, așa încât am întrebat pe Lidia care era lângă mine și ea suferind, eu ăsta normal cu nevastă și copii, cum mă definesc, mi-a șoptit foarte supărată: cum nu știi, ești heterosexual.
– ”Mulțumesc” lui Fauci, globaliștilor progresiști, guvernului chinez, armatei chineze, pentru că m-au mințit frumos, email-urile ”domnului” om de știință Fauci ne-a demonstrat încă odată cât ne iubește pe noi, împreună cu toată camarila actuală care conduce lumea. Era să uit OMS-ul, ăștia la fiecare postare pe Facebook ne amintesc cât de sigur e vaccinul, așa că cei care au scăpat de Covid pot să încerce poțiunea minune, luată injectabil bineînțeles. Am văzut o postare în care o familie prezenta o fată distrusă de vaccin, cu probleme neurologice și paralizie, unii săracii n-au mai scăpat nici așa, însă la postare vajnicii apărători ai cauzei de la Facebook ne-au asigurat că poțiunea-i verificată temeinic de OMS-ul finanțat de China și este foarte sigur.
– Am ajuns la cifra publică de 3,973, 565 de morți, uciși de arma biologică creată la Wuhan și finanțată de Fauci& Co. Pe lângă toate acestea în Statele Unite au murit de la vaccin 5,718, conform usatoday. com procentul de morți este de 20 de ori mai mare decât la un vaccin normal.
Deci pe de-o parte te sperie amploarea armei biologice de-a curma vieți, pe de alta ce-a rămas de la Covid se poate să mai secere și vaccinurile experimentale puse la dispoziție de elita globalistă, sigur că în câțiva ani putem găsi că procentele de morți sau reacții adverse pot să fie mult mai numeroase.
Pe lângă ”calamitățile” astea două, la tot pasul găsești binevoitori să te-asigure că Covid-ul nu există, toate-s doar fantasme, alții ca acest circ pe nume OMS, te asigură la fel de idiot că vaccinurile actuale sunt temeinic verificate, să mergi cu încredere la împuns. Odată împuns, dacă mori, ești total responsabil, OMS-ul nu mai răspunde de familia ta, copiii tăi, moartea ta, atunci acel ”temeinic verificat” este doar o vorbă goală, o vorbă-n vânt, scăpată așa la repezeală. Iar dacă scapi și ai urmări grave, așa ca mulți alții, atunci doctorii pot să-ți dea diagnostice și rămâne să-ți duci bolile pentru ani de zile cu stoicism, pentre cauza globalismului, iar conducerea o să-ți fie recunoscătoare, probabil te va suna ani la rând (așa ca pe mine) să te întrebe ce orientare sexuală ai.
– Acuma cum rămâne cu mine, duc mai departe coșmarul, nu l-am creat eu, ci actualii bufoni de la butoanele Planetei. După calamitatea Covid, a venit urmările, care nu știu cât vor dura, bătaia asta de cap cu reclama vaccinului experimental, că dacă am scăpat de Covid poate cu vaccinul dau lovitura, oricum de multă vreme strigă ăștia că suntem prea mulți și că încălzesc Planeta degeaba zilnic, iar cu unul în minus lumea o să fie fericită.
Pot să le spun acestor bufoni o vorbă românească care-mi place, anume că ”nu mor caii când vor câinii”, care-s câini și care-s cai veți trage dumneavoastră concluziile.
De fapt mă bucur de fiecare zi, e un Har că trăiesc, un Dar Nemeritat primit de la Dumnezeu, mă bucur știind că soția e lângă mine, copiii la fel și că Dumnezeu este cu adevărat la ”butoanele” vieții pe acest pământ, mai știu că atunci când nebuni de felul lui Hitler sau de felul actualilor ”bufoni” se ridică pe pământ, ei sunt îngăduiți până la un anumit moment, iar după aceea le vine răsplata, le vine plata pentru crime și nelegiuire, de aceea știind că Tatăl meu din Cer e în control, am pace și curaj să mărturisesc că Isus Hristos este Domnul, El încă oferă iertare și mântuire păcătoșilor, însă și pregătește o zi a răzbunării pentru toți cei care fac răul, îl beau ca pe apă și cred că scapă.
Doamne, ai milă de noi toți.
Simion Ioanăș
Citiți articolul și aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 322
Opțiuni