Alegeri din Statele Unite, lumină, întuneric și implicații pentru tine omule
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 03/11/2020
    12345678910 0/10 X

Alegeri din Statele Unite, lumină, întuneric și implicații pentru tine omule

Conștienți sau inconștienți oamenii azi în Statele Unite sunt la o răscruce de drumuri în viitorul omenirii. De rezultatele acestui vot din Statele Unite depinde viitorul populației acestei țări, însă și viitorul occidentului și în final al tuturor țărilor de pe pământ.
Globalismul progresist nu-i o joacă de copii, ci este o luptă antihristică a unor oameni aflați sub posesia întunericului de-a pune în practică un plan diabolic de acaparare, control și subjugare a întregului pământ.
Asistăm ca și creștini aici în Statele Unite la un ”război” total, împotriva președintelui Trump, încă înainte de-a începe mandatul de președinte. Războiul se datorează faptului că acest președinte nu s-a aliniat la Noua Ordine Mondială a globaliștilor, a elitei de politicieni anticriști, a miliardarilor în frunte cu Soroș, care au un singur țel, o nouă ordine în care puterea întregului pământ să fie în mâinile lor, în care Dumnezeu și Adevărul absolut să fie eradicat și ei să devină salvatorii pământului.
Lupta mare în Statele Unite se dă de zeci de ani, Universitățile și școlile de stat au fost principalul piedestal prin care propaganda ateisto-globalistă s-a propagat în inimile generațiilor din această țară. A fost un plan bine pus la punct și care a dat roade prin numeroase partide comuniste și ONG-uri care au luat avânt puternic pe tot teritoriul Statelor Unite. Partidul Democrat a fost principalul promotor și organizator al acestui sistem diabolic care pare moral, politic corect, apărător al drepturilor omului etc, însă în spatele acestui fariseism este elita miliardarilor atei și a politicienilor corupți.

Principalele unelte de lucru ale acestui sistem sunt se pare Banca Mondială, Organizația Mondială a Sănătății, NATO, ONU etc, iar întunericul se propagă se pare și printr-un sistem ascuns de corupție, trafic de droguri, organe, copii etc.
Cazul Jeffrey Edward Epstein, cu numeroși politicieni și oameni de afaceri privind pedofilia și prostituția este răsunător în State, corupția familiei Biden și a altor politicieni implicați, este deja cunoscută. În tot acest timp s-a urmărit anihilarea oricărui conservatorism creștin biblic, invocându-se bineînțeles, binecunoscutul dicton să fim politic corecți, drepturile minorităților sexuale și rasismul.
Constrângerea creștinilor conservatori s-a făcut prin invocarea unor așa numite libertăți care să ne ia libertatea nouă creștinilor și să desființeze marile norme și adevăruri biblice.
Colaborarea unor creștini, a multor păstori, pătrunderea în universitărțile creștine a numeroase erezii și a curentului politic actual, a dus la o slăbire a creștinismului autentic, la predicarea unor erezii, la o evanghelie diluată, trunchiată, la un creștinism căldicel, astfel bastion după bastion, leagănul creștinismului evanghelic a cedat, a coborât standardul și în multe ocazii a ajuns de pomină.
Într-o astfel de circumstanță a ajuns Donald Trump, omul pe care acest sistem globalist l-a prezentat ca pe un circar, un imoral, un pericol pentru omenire, toate acestea deoarece președintele actual nu vroia nicicum să se alinieze elitei globaliste. A scos Statele Unite din ”religia” încălzirii globale, din OMS, a schimbat poziția față de Organizația Națiunilor Unite, a luat poziție clară pro-Israel etc. Ca să nu mai vorbim de poziția președintelui față de avorturi, crimele împotriva copiilor, față de prigoana creștinilor, față de anumite legi discriminatorii față de creștini, față de constrângerile globaliștilor prin drepturile minorităților sexuale, față de apărarea familiei tradiționale etc.
Actualul președinte a arătat creștinilor ”temperatura”, a fost adus de Dumnezeu ca și ”termometru” vremurilor, ca noi biserica să vedem unde stăm și cum suntem.
Trump ne-a arătat nu numai nouă creștinilor din State, ci tuturor creștinilor, ce suntem cu adevărat și cum este starea noastră și viața noastră. Dumnezeu l-a folosit ca un ”turnesol” să ne arate ce suntem și pe ce poziție ne aflăm.
A fost o luptă de dezinformare a elitei globalist-democrate, în care prin făcătura implicării Rusiei în alegerile din 2016 vroia să-l defăimeze și să scape de el, a venit momentul migrației de la granița de Sud, un teatru bine pus la cale de democrați, destituirea pe baza unei convorbiri cu Ucraina și multe alte șicane mincinoase și de-a dreptul diabolice. Pe urmă în strategie a apărut în ultimul an Covid 19 și distrugerea orașelor pe motive rasiale prin organizațiile comunist socialiste ANTIFA și BLM.
Bineînțeles că toate sunt uneltele diabolice a unei mașinații a morții care nu s-a ferit ca la New York să bage bolnavii de Covid 19 în casele de bătrâni, omorând oameni bătrâni și vulnerabili în masă.
Cei care încă mai cred că aceste alegeri sunt obișnuite, se înșală! Alegerile acestea nu sunt între doi oameni dragilor creștini sau necreștini, ele sunt între două lumi, o lume anticristă și una creștină autentică, între lumină și întunericul anticristic care se pregătește de final. Planul lui Dumnezeu se va împlini! Dumnezeu nu face rău, El însă îngăduie răul cu scopul de-a duce la îndeplinire Planul Său minunat!
Dumnezeu poate să facă să câștige Trump, fără dubii, numărul mare de votanți, e o trezire a populației din Statele Unite și ar putea să fie un dar, pentru ca încă patru ani acest om să fie la conducerea țării. Însă să nu ne imaginăm cumva că după acești patru ani o să se coboare Raiul pe pământ. Cu siguranță că presiunea întunericului este așa de mare și globaliștii au devenit atât de puternici, încât după un răgaz vor pune mâna pe putere definitiv, ca să-și ducă planul diabolic la îndeplinire. De aceea dragi creștini, timpul actual e unul de har, nu unul în care să ne gândim la ”castraveții din anii Egiptul anului trecut”, ci harul de-a ne pocăi, de-a ne sfinți, de-a ne pregăti de prigoana care o să vină și de-a ne pregăti să ne întâlnim cu Domnul.
Am votat Trump, doresc ca acest om să ajungă încă patru ani președinte, însă sunt conștient că miza e mult mai mare și că Harul lui Dumnezeu ne îndeamnă pe toți la pocăință sinceră, în mijlocul ereziilor, lepădării de credință, în mijlocul prigoanei care o să vină, în mijlocul unei elite bisericești a cărui glas se aude tot mai slab atenționând biserica de pericol, în mijlocul ”mării învolburate” a vremii care o trăim, răsună Glasul Stăpânului, Glasul Domnului care mă îndeamnă să veghez, să stau aproape de El, să rămân sub autoritatea Lui și să fiu gata de întâlnirea cu El.
Omule, tu ce aștepți? Azi Hristos vorbește, tu auzi? Poți discerne omule, războiul acesta?
Vremea este aproape, Cel ce vine este aproape și șansa mântuirii tale este astăzi, ce aștepți și de partea cui ești?
Simion Ioanăș
Citiți articolul și aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 454
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
Opțiuni