"Catedrala Mântuirii Neamului", o blasfemie la adresa lui Dumnezeu
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 26/11/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

„Catedrala Mântuirii Neamului”, o blasfemie la adresa lui Dumnezeu

 

Numele dat, „Catedrala Mântuirii Neamului”, este o blasfemie la adresa lui Dumnezeu, Singurul și Cel care are puterea și atributul de-a mântui pe oameni! Mântuirea este doar prin Hristos Domnul, în nici un alt fel! O catedrală de piatră imensă nu poate mântui niciodată pe oameni! Biblia, care este Cuvântul lui Dumnezeu, declară următoarele:
„El (Hristos) este „Piatra lepădată de voi, zidarii, care a ajuns să fie pusă în capul unghiului.” În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.” (Fapte 4:11-12)
Problema este ca Mântuirea Neamului e legată de o construcție măreață! Dacă mântuirea noastră se făcea cu construcții mărețe, atunci nu mai venea Hristos Domnul să moară pentru noi pe Crucea Golgotei, făceam construcții mărețe.
Pe mine mă bucură că am pe Hristos Cel Viu, care și-a dat viața pentru mine și prin rănile Lui sunt vindecat și mântuit.
Cât despre catedrala asta într-o zi o să ardă cu trosnet, ca și întreg pământul. Biblia spune:
„Ziua Domnului însă va veni ca un hot. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cerești se vor topi de mare căldură, și pământul, cu tot ce este pe el, va arde.” (2Pet. 3:10)

Ce rost are o asemenea construcție cu care să ne mândrim și s-o declarăm că ne mântuiește neamul, când noi suntem printre locurile fruntașe la corupție, beții, hoție și multe altele? Oare n-am avut destule clădiri ca ele să ne fi scăpat de păcatul care ne robește neamul? Singurul care ne poate salva de caracterul nostru căzut rob satanei prin păcat este Hristos Mântuitorul. Însă ierarhia ortodoxă se amăgește cu măreția și strălucirea mâinilor lor, luată de la sărăcia poporului român, din taxele românilor și construită pentru mândria Bisericii ortodoxe.
Însă bine zice Biblia: „Unii se bizuie pe carele lor, alții pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru.” (Ps. 20:7)

Biserica nu este formată din moloz și fier beton, care într-o zi o să fie distruse, ci este formată din oameni mântuiți de Domnul din robia păcatului și așezați în Trupul lui Hristos, Biserica lui Dumnezeu.
Biserica este formată din pietre vii, așa spune Scriptura, nu din fier beton și moloz:
„Și voi, ca niște pietre vii, sunteți zidiți ca să fiți o casă duhovnicească, o preoție sfântă și să aduceți jertfe duhovnicești, plăcute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.” (1Pet. 2:5)
Biserica este Trupul lui Hristos, formată din oameni, fiecare care a fost mântuit și-a primit un dar de slujire în Biserică.
Noi suntem Casa lui Dumnezeu, asta spune Scriptura!
„Căci suntem în clipa când judecata stă să înceapă de la Casa lui Dumnezeu. Și, dacă începe cu noi, care va fi sfârșitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu?” (1Pet. 4:17)

Dumnezeu să se îndure de poporul român, indus în eroare din nou de o ierarhie îmbrăcată în haine strălucitoare, care au lăsat Scriptura deoparte, Adevărul lui Dumnezeu, în folosul lor personal, a datinilor, obiceiurilor și spre măreția ierarhilor ortodocși, însă în detrimentul românilor și a Evangheliei lui Hristos.
Simion Ioanăș

Articolul poate să fie citit și aici
https: //paginacrestina. wordpress. com/2018/11/25/catedrala-mantuirii-neamului-o-blasfemie-la-adresa-lui-dumnezeu/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 992
  • Export PDF: 1
Opțiuni