Agenda cu privire la Noua Ordine Mondială și viața creștinului
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 11/08/2021
    12345678910 0/10 X

Agenda cu privire la Noua Ordine Mondială și viața creștinului

Privind la noile evenimente care se derulează la nivel mondial, tot mai mult încep să cred că evenimentele din Statele Unite de la începutul anului 2020 se repetă la indigo în vara anului 2021, bineînțeles că la un alt nivel și de o amploare mai mare.
Pentru ca agenda democraților socialiști globaliști, de debarcare a dușmanului de moarte a lor, președintele Donald Trump să fie îndeplinită, anul trecut la începutul anului a început Covid 19, totul legat de virusul chinezesc din Wuhan, scăpat dintr-un laborator sprijinit financiar de banii americanilor trimiși acolo de vestitul Anthony Fauci.
În scurt timp încep restricțiile și apare pe agenda stângistă BLM și Antifa, două organizații cu înclinații comuniste, care aici în Portland au distrus orașul până în luna Noiembrie 2020, începând cam din Martie 2020. Organizațiile acestea au funcționat extraordinar pentru luni de zile sub ”protecția” și probabil ”călăuzirea” conducerilor din statele și orașele democrate.
Tot prin vara anului trecut, vara lui 2020, au apărut focurile din California, Oregon și Washington și bineînțeles în alte părți ale lumii. Aici în Oregon au fost cazuri când incendiatori au fost prinși pe terenurile fermierilor din anumite zone, au ieșit fermierii cu armele și i-au alungat pe mulți. Oricum agenda Noii Ordini Mondiale, de ani de zile pregătea lumea pentru dezastre datorită Încălzirii Globale și avea deja un plan clar privitor la ”răcirea planetei” prin milioane și miliarde de dolari investiți în armata de globaliști care militează pentru reducerea poluării, surse de energie nepoluante (vestitele eoliene), mașini electrice nepoluante și multe altele. Toate acestea au fost date peste cap de președintele Trump, prin retragerea din tratatul climatic internațional de la Paris, așa că toate aceste focuri ca la o comandă pornite de caniculă sau incendiatori devotați au venit ca un sprijin dat democraților în debarcarea și terfelirea președintelui Trump.

Suntem în anul 2021 și după toate loviturile date de agenda democraților avem un alt președinte, probabil că mai bună alegere era pentru el o casă de bătrâni, decât Casa Albă, însă agenda democraților avea în vedere probabil o ”păpușă” ușor de manipulat la Casa Albă, pentru ca în felul acesta Noua Ordine Mondială să fie mai ușor de impus Statelor Unite și întregii lumi.
În vara aceasta a anului 2021 putem sublinia următoarele evenimente majore:
- Granița de sud a Statelor Unite este invadată de migranți, de fapt în perioada președintelui Trump, mii și mii de migranți din America de Sud presau granița din Sud, astfel președintele a luat măsura construirii unui zid. Acum după ce Trump a fost îndepărtat de la putere prin agenda democraților are loc o invadare a țării, totul cu scopul destabilizării și controlului, la fel ca și în Uniunea Europeană și întreg pământul.
- Economia Statelor Unite a fost lovită de ”planul verde”, sprijinit de Biden, cu privire la extracția de țiței, ordinul executiv cu privire la Keystone oil pipeline și alte asemenea măsuri păguboase, totul cu scopul împlinirii agendei globaliste și nu pentru binele cetățeanului american, măsurile acestea sunt extinse de asemenea la nivel global prin globaliștii aflați la putere în UE și alte țări.
- Mass Media globalistă continuă la fel ca și în 2020, pe vremea președintelui Trump, să sprijine agenda globalistă, ascunzând și mușamalizând planul păgubos al globaliștilor și încercarea de decimare a populației, promovând un vaccin experimental care nu ne apără de infectarea cu Covid și nici de transmitere, ba mai mult efectele secundare sunt dezastruoase și nu se știe pe termen lung ce efecte poate avea, toate acestea deși anumiți medici și oameni de știință au făcut apel la oprirea acestui vaccin la nivel mondial datorită nesiguranței și pericolelor la care expune populațiile lumii.
- În vara aceasta a anului 2021, focul a umplut tot pământul, iar Turcia, Grecia, California, Oregon și alte regiuni ard în mod haotic și culmea este că pe lângă caniculă își fac treaba și anumiți incendiatori, asta după multe furtuni și inundații din multe țări și regiuni ale lumii, la toate acestea ONU face declarații înfiorătoare de dispariție a unor națiuni, știind cu siguranță că și această organizație se aliniază perfect la agenda globalistă.
- În vara aceasta a anului 2021, OMS anunță dezastru cu privire la tulpinile Covid 19 pe nume Delta și Lambda, apariția virusului Marburg și a altor pandemii pe viitor, parcă acum toți virușii au luat-o razna pe Planeta Pământ. Pe lângă toate acestea, a apărut Ostreopsis siamensis, o micro algă înrudită cu Ostreopsis ovata, depistată pe plajele din Franța și în viitor cine știe pe unde. La ce duc toate acestea, la închiderea țărilor și controlul populațiilor. Pe lângă loviturile economice date cetățenilor urmează o concediere în masă a celor care nu acceptă vaccinul experimental anti-Covid.

Întrebarea care ne-o punem noi ca și creștini practicanți și care ne bazăm viața pe Scriptură este: Ce putem face într-o asemenea conjunctură anticristă, anticreștină și totalitaristă de care avem parte prin impunerea Noii Ordini Mondiale?

1. Trebuie să rămânem integrii și martori ai lui Hristos Domnul
Adică trebuie să realizăm că dezbinarea făcută de agenda globalistă ne-a țintit în mod direct, iar noi trebuie să revenim la Scriptură, să trăim în învățătura Ei, știind că nu globaliștii au rezolvarea problemelor acestei Planete, ci Dumnezeu care ne-a creat.
Dumnezeu a îngăduit aceste lucruri peste noi, deoarece ne-am pierdut mărturia, am ajuns să trăim ca lumea în multe aspecte și ne-am compromis prin scopurile acestei lumi împrumutate în viața noastră, am fost ”hipnotizați” de mirajul modernismului și tehnologiei, al bogăției și destrăbălării.
Dacă suntem gata să ne întoarcem la Domnul și la Cuvântul Său, cu siguranță că Duhul Sfânt ne va da puterea să fim martori ai Lui și să trăim în integritate.

2. Trebuie să apărăm valorile familiei creștine
Mai mult ca oricând prin mișcările LGBTQ și impunerea ideologiei de gen, ne-am dat seama în mod clar că familia creștină, Norma Bibliei și Biserica sunt vizate, se dorește desființarea noastră și distrugerea. Noi nu urâm pe cei care au hotărât să trăiască ca și în Sodoma odinioară, noi urâm păcatul și modul dictatorial de impunere a acceptării acestui păcat creștinilor, copiilor și tuturor la nivel global. Se vede în mod clar că această ideologie sodomistă se vrea impusă de politica globalistă, totul cu prețul distrugerii familiei, a structurii familiei create de Dumnezeu, a conceptului de mamă, tată etc.
Ca și creștini suntem chemați la promovarea și apărarea familiei creștine, pe cale legală, prin proteste pașnice, probabil prin separarea și crearea de școli și universități creștine private, implicarea în viața socială, prevenirea divorțurilor din biserici și oprirea sondajelor privitoare la acceptarea homosexualilor și a homosexualității în bisericile creștine, știind că unii pastori, preoți, lucrători și organizații așa zis creștine, au deschis ușile larg pentru aceasta.

3. Trebuie să ne pregătim de prigoană și de întâlnirea cu Domnul
Deși situația actuală este dezastroasă cu privire la libertățile creștinilor, în mare parte pastorii și slujitorii bisericilor tac. Dacă se ridică câte-un pastor mai vocal, ca și cel din Canada, Artur Pawlowski, atunci ”moraliștii” încep critica și ne dau învățături prin care ne îndeamnă la tăcere și somnul ușor al zilelor noastre. De fapt venind din lumea comunistă a României parcă istoria se repetă, adică avem parte de totalitarism, prigoană, atacul pastorilor, a bisericilor și unii colaborează și critică pe cei care nu dau mâna cu puterea totalitarist globalistă.
Trăim momente când anumite convenții așa zis creștine, anumite biserici așa zis creștine, prin diferite sisteme de organizare, așa precum ONG-urile globaliste în politică, subminează creștinismul conservator, deschide larg ușa politicii globaliste și-o implementează în biserici. Avem parte de mega-biserici, de bogăție și extravaganță între pastorii care conduc, teologii sucite, totul la o amploare nemaivăzută, așa încât creștinii și bisericile care încă țin la sănătatea biblică și la Hristos Capul Bisericii, sunt o minoritate.
Cine mai crede că lucrurile se vor întoarce înapoi în timp, vor merge înapoi la confortul de odinioară, eu cred că se înșeală amarnic.
Astăzi, dragilor creștini care mai țineți la Hristos și la Cuvântul Său, am devenit o mică turmă, puțini și izolați, suntem atacați din toate părțile și prigoana se va înteți, pe viitor ne așteaptă izolare, condamnare, închisoare, pierderea locurilor de muncă, batjocorire și poate moarte, de fapt frații noștri din țările islamului sunt decimați în masă de ura anticristă manifestată acolo. Așteptați-vă ca să rămâneți izolați și batjocoriți chiar în anumite biserici, de pastori și lucrători corupți, pregătiți-vă pentru biserici subterane și o mărturie care poate costa chiar viața.
Trebuie să știm că atâta timp cât vom rămâne în Hristos Domnul, într-o relație strânsă cu El, chiar prigoniți, batjocoriți și uciși, nimeni și nimic nu ne va despărți de dragostea Lui, iar dincolo de moarte ne așteaptă cununa neprihănirii.
”Romani 8:31. Deci ce vom zice noi în faţa tuturor acestor lucruri? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră? 32. El, care n-a cruţat nici chiar pe Fiul Său, ci L-a dat pentru noi toţi, cum nu ne va da fără plată, împreună cu El, toate lucrurile? 33. Cine va ridica pâră împotriva aleşilor lui Dumnezeu? Dumnezeu este Acela care-i socoteşte neprihăniţi! 34. Cine-i va osândi? Hristos a murit! Ba mai mult, El a şi înviat, stă la dreapta lui Dumnezeu şi mijloceşte pentru noi! 35. Cine ne va despărţi pe noi de dragostea lui Hristos? Necazul, sau strâmtorarea, sau prigonirea, sau foametea, sau lipsa de îmbrăcăminte, sau primejdia, sau sabia? 36. După cum este scris: "Din pricina Ta suntem daţi morţii toată ziua; suntem socotiţi ca nişte oi de tăiat." 37. Totuşi, în toate aceste lucruri, noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit. 38. Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, 39. nici înălţimea, nici adâncimea, nicio altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru.”

Simion Ioanăș
Citiți articolul și la adresa următoare: aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 403
Opțiuni