Microcipul 666 (partea a I-a)
Autor: Rîpă Ioan  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de Ioan1950 in 24/11/2017
    12345678910 0/10 X

                                                                         Microcipul 666

                                                           SEMNUL FIAREI (Apo. 13. 18).

                                                               ÎNFIERAREA OAMENILOR,

                                                  PIERDEREA MÂNTUIRII, DE NERECUPERAT.

 

Apoi a urmat un alt înger, al treilea şi a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei, şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei, şi oricine primeşte semnul numelui ei! Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus (Apoc. 14: 9-12).

 

  • Despre microcip.

 

        Cipurile RFID (Radio Frequency Identification Device) sunt o creaţie tehnologică recentă, destinată să înlocuiască codul de bare de pe produsele din magazine. În general ele sunt compuse dintr-un cip electronic conectat la o antenă miniaturală, şi pot fi aplicate pe diferite obiecte. Acest cip cu antenă poate fi detectat de cititoare speciale.

      Cipurile RFID sunt de două feluri: active şi pasive, după felul construcţiei lor. Deocamdată, cipurile RFID implantate oamenilor au fost pasive. Cipurile implantate în corpul omului, pot fi alimentate în permanenţă de căldura corpului uman, transformându-se astfel în cipuri active, deci, detectabile de la mare distanţă. Obiectul pe care îl vedeţi în imaginea de mai jos, este mărit de mii de ori. În realitate el are mărimea mai mică decât un sfert de bob de orez.

http: //alege-binele. ucoz. ro/chip_rfid2. jpg

         Cip-ul îşi poate înmagazina energia, graţie unui sistem integrat electromecanic, care controlează întregul ansamblu, precum şi activarea sa. Aceste proprietăţi, îi permit cip-ului implantat, o funcţionare de mai mulţi ani, fără a fi necesară înlocuirea lui. Emiţătorul-receptor integrat în cip, poate transmite şi primi continuu date şi comenzi, permiţând astfel localizarea sa continuă şi imediată prin tehnologia GPS (”Pozitionarea Globala prin Satelit”). Prin GPS, prin telefoane mobile, unii oamenii sunt mereu localizaţi.

          La 10 decembrie 1999, compania Applied Digital Solutions a achiziţionat patentul pentru această tehnologie pe care a numit-o “Digital Angel”. Ea şi-a devansat concurenţa, reuşind prima în istoria cercetării şi tehnologiei observaţiei, să micşoreze până la dimensiunile unui bob de orez cip-ul electronic, care poate fi implantat atât animalelor, cât şi oamenilor, şi care poate rămâne permanent în organismul acestora.

Din datele puse la dispoziţie până în momentul de faţă (2009, Ianuarie), putem afirma că progresul tehnologic a permis miniaturizarea cipurilor produse de firma Hitachi, până la dimensiunea de 0. 04 x 0. 04 mm, fiind practic invizibile pentru majoritatea oamenilor. Momentan, se produc câteva miliarde de astfel de cipuri pe an, preţul lor fiind în medie, puţin mai mult de un cent euro.

        Citirea informaţiei se face de la distanţă, ca şi cu o telecomandă. Bio-cip-ul mai mic decât un grăunte de orez, conţine un transponder şi o micro-baterie reîncărcabilă cu litiu. Bateria este reîncărcată de un termocuplu, care produce un curent electric sub influenţa temperaturii corporale.

Peste 250 de corporaţii si 20 de ţări, sunt implicate în distribuţia produselor MONDEX si multe naţiuni sunt deja “privilegiate” să utilizeze sistemul, printre ele se află: Marea Britanie, Canada, S. U. A. , Australia, Noua Zeelandă şi multe alte ţări.

        S-au cheltuit peste 1, 5 milioane $ în cercetări, pentru a găsi unde anume să implanteze bio-cipul în corpul uman, şi au găsit doar două zone potrivite: - CAPUL, sub scalp (pe frunte), şi dosul mâinii, mai exact DOSUL MAINII DREPTE (Apoc. 13. 16)!

Un miliard de “bio-cipuri” sunt produse de MONDEX pe an.

 

  • Scopul microcipului.

 

        Vrei să ştii de ce nu introduc cipul într-un card, cum sunt cele pentru bani? Au descoperit, că dacă cipul ar fi încorporat într-un card, ar avea probleme serioase: ar putea fi scos, iar informaţia ar putea fi schimbată şi falsificată. Valorile băneşti ar putea fi pierdute sau furate. In afară de asta, un card expiră în doi-trei ani, iar banii lichizi sunt greoi la manipulare.  Există o singură soluţie pentru această problemă, aceea oferită de MOTOROLA şi MONDEX: implantarea “bio - cipului în mâna dreaptă sau în cap, pe frunte (Apoc. 13. 16) de unde NU poate fi scos.

        Dacă este scos chirurgical,  micuţa capsulă va exploda şi individul va fi contaminat de litiul şi chimicalele din micro-baterie, iar Sistemul de Poziţionare Globală (GPS) va detecta extracţia şi va alerta autorităţile.

        Reţine că, MONDEX înseamnă „Bani pe mâna ta” („Money on your hand”): MON = MONetary, DEX = DEXter = Mâna (partea) dreaptă.

Acum te vei întreba: Ce are asta a face cu mine? Si chiar daca ar avea, nu e oare bine să poţi evita furturile, problemele cu banii lichizi, răpirile, agresiunile; si toate aceste avantaje să le ai, doar purtând un implant?

Ce e rău?

       Dacă iniţial producerea cipurilor a avut un scop exclusiv comercial, ele putând stoca mult mai multe date decât codul de bare, în ultimii ani mai multe firme producătoare de astfel de dispozitive s-au orientat pe producerea de cipuri şi pentru alte aplicaţii, precum acte de identitate, card-uri de sănătate, card-uri de credit, bancomate etc. S-a mers până acolo, încât, invocându-se anumite situaţii excepţionale, să se urmărească implantarea unor astfel de cipuri în corpul uman.  

         Experimentele au început cu implantarea cipurilor la animalele de casă, pentru a fi mai uşor recuperate în cazul rătăcirii lor şi au continuat cu câteva cazuri umane particulare. Posesorii de animale de casă, au fost obligaţi în Portugalia, Noua Zeelandă, Singapore, Bangkok şi câteva state din SUA, să îşi implanteze animalele de casă cu cipuri RFID. De asemenea, de câţiva ani buni, şi posesorii de vaci, oi, capre, din România, sunt obligaţi să ataşeze un astfel de cip RFID tuturor animalelor producătoare de lapte, fără vreun motiv raţional.

          Sunt foarte cunoscute cazurile a 16 politicieni şi oameni de afaceri din Mexic, mai mult de 300 de persoane implantate în SUA de firma Verichip Corporation, câteva zeci de copii din Columbia, câteva zeci de oameni de afaceri din Spania şi mai multe zeci de deţinuţi din Marea Britanie.

Utilizarea cipurilor RFID:

         Se doreşte ca în final, prin folosirea cipurilor să se elimine necesitatea utilizării banilor sau a cardurilor de credit. Dar prin aceasta, se va accepta pecetea lui Satan, 666.

  1. Ianuarie 2009, în România a început cu o grabă suspectă, eliberarea de paşapoarte şi permise de conducere cu cip RFID, fără ca cineva să cunoască în detaliu datele stocate pe cip.

 

  • Legătura dintre codul de bară și microcip.

 

        Acest cip biometric extinde codul de bare. Orice cod de bare are 13 cifre, care sunt împărţite în două grupuri de câte 6 cifre, plus cifra de control, adică: || 6 || 6 || 6, ca în imaginea următoare:

                                                                             http: //alege-binele. ucoz. ro/bar-code. jpg

          

             Cele trei „headere” de identificare ale oricărui cod de bare (cele trei grupe de câte două linii mai lungi) reprezintă cifra 6 şi sunt esenţiale, pentru ca orice scaner să poată citi restul codului, reprezentat de preţ, CNP etc. Cifrele sunt reprezentate prin bare verticale de diverse grosimi, dispuse la distanţe diferite. Astfel:  ││ reprezintă numărul 1,   reprezintă numărul 2,  | | reprezintă numărul 3,  ‌▐ reprezintă numărul 4, |reprezintă numărul 9, etc.

Se vorbeşte că au încercat mulţi să spună: „de ce nu se foloseşte în loc de 666 orice cifre, 111 – 222 – 333 – 444 – 555 - 777 – 888 – 999, dar nimeni NU vrea să folosească alte cifre decât pe cele cu 666.

Tehnologia necesară pentru instituirea sistemului economic al „semnului fiarei”, aşa cum este prezis în Biblie, se dezvoltă rapid. Tot aşa, tot atât de rapid şi campania mass-media, va ajuta foarte mult la implementarea acestui sistem.

Conceptul implantului de micro-cipuri la oameni cu scopul identificării, câştigă acceptarea publică, iar numărul celor care poartă deja un cip, s-a ridicat de la câţiva americani, la câteva mii în întreaga lume.

           Între timp, producătorii de cipuri şi mass-media,  ridică în slăvi beneficiile acestora, cum ar fi tranzacţiile financiare mai rapide şi mai convenabile, o mai mare securitate împotriva furtului identităţii, eliminarea banilor lichizi greu de urmărit şi pe care se bazează teroriştii şi traficanţii de droguri, şi un acces mai rapid la informaţiile medicale ale persoanei, în caz de accident.

Odată cu creşterea acceptării de către opinia publică, guvernele vor investi mai mult în această tehnologie şi în aplicaţiile ei practice, ceea ce va atrage mai mulţi clienţi.         

           În cele din urmă, guvernele Antihristului le vor spune oamenilor, că nu vor mai putea cumpăra sau vinde fără acest semn, 666.

 

Un VeriChip™ este un micro-cip de mărimea unui bob de orez conceput să identifice cu ajutorul undelor radio, orice, de la produse până la oameni. Compania care a creat cipul, Applied Digital Solutions (ADS), a anunţat că, organizaţii din Brazilia şi Mexic au început implantarea de cipuri la copii, pentru a putea fi localizaţi în caz că aceştia dispar sau sunt răpiţi.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3754
Opțiuni