Microcipul 666 (partea a II-a)
Autor: Rîpă Ioan  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de Ioan1950 in 11/11/2017
    12345678910 0/10 X
  • Consecințele.

      

         De ce NU trebuie, ca, cel ce spune că este creştin, să fie purtător de cip RFID? Mai puţin important pentru creştin, micro-cipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor.

Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID. Cipurile RFID sunt sensibile la anumite tipuri de radiaţii, ori contactul cu surse încărcate cu electricitate. Astfel, microundele le fac să explodeze în cazul implanturilor, provocând dezastre biologice. Anumiţi bolnavi din câteva spitale, au primit implanturi cu cipuri RFID, fără să-şi dea acordul şi fără să ştie de ele. Astfel s-a întâmplat la clinica de bolnavi Alzheimer West Palm Beach din Florida, începând cu anul 2007.

         Astfel de cazuri se pot generaliza, mai ales sub presiunea unor legi, sau în cazul unor situaţii extreme, precum starea de război.

       În Sfintele Scripturi ne este prezentat faptul că cine primeşte pe mână sau pe frunte semnul fiarei, 666, va fi chinuit în veci în iad! Acum ştii şi eşti responsabil. Primirea acestui microcip își are ca consecință pierderea vieții veșnice în raiul lui Dumnezeu (Apo. 2. 7). De aceea, este înțelept să suferim, chiar să murim, dar să nu primim acel semn.

       Codul de bare de pe majoritatea covârşitoare a produselor aflate azi pe piaţă, conţine explicit numărul 666. Înlocuirea codului de bare cu cipul RFID pentru produsele din comerţ, nu a fost niciodată adusă la cunoştinţa publicului ca pe o cucerire ştiinţifică. Dimpotrivă, cu mult mai grav chiar, prezența obligatorie a cipurilor în documentele de identitate personală şi pe majoritatea produselor de pe piaţa viitorilor ani, adică atât la cumpărător, cât şi la produsul cumpărat, ne trimite automat cu gândul la Apocalipsă 13: 17. „Ca nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numărul numelui ei, 666”.

         Până astăzi, nici una din firmele producătoare de cipuri RFID, nu a făcut dovada lipsei numărului 666 din memoria acestor cipuri, pe care unii le vor obligatorii şi în actele de identitate.

        Informaţiile din memoria cipului, pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate. Cu atât mai rău, se întâmplă în cazul în care anumite state, caută să-şi impună controlul total asupra cetăţenilor lor.

Se va şti în orice clipă unde sunteţi, cu cine sunteţi, de unde veniţi şi încotro vă îndreptaţi, ce aţi cumpărat şi în ce cantitate. Practic, libertatea va deveni un mit. Prin prezenţa cititoarelor de cipuri RFID în toate automobilele produse de marile firme auto din 2005 până azi, în trenuri, autobuze, avioane, magazine, gări, metrouri, şi pe principalele artere de circulaţie, s-a început deja impunerea controlului total asupra omenirii.

       Dimensiunea de astăzi a acestor cipuri, le face să fie practic imposibil de detectat cu vreunul din simţurile omeneşti.

        Necesitatea hranei şi a îmbrăcămintei, va face ca nimeni să nu poată sta departe de sistemul electronic de control total. Dar, mai bine MOARTEA!

        Unicitatea fiecărui cip RFID, face ca orice document personal, şi ca absolut tot ce se vinde şi se cumpără, să poată fi monitorizat cu mare precizie. Prin efectuarea plăţii unui produs prevăzut cu cip, nu se dezactivează cipul, ci acesta continuă să rămână veşnic funcţional.

        Cantitatea imensă de date cerută de o astfel de dezvoltare a industriei cipurilor RFID, face absolut necesară existenţa unor gigantice baze de date, unde se vor stoca informaţiile de pe cipuri, tranzacţiile financiare, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri şi alte date ce vor fi folosite după bunul plac al posesorilor acestor baze de date.

       Conectarea acestor imense baze de date, cu bazele de date personale aflate în evidenţa statului, sau ale unor terţe companii, duce la controlul total asupra individului.

 

  • Cine este în spatele acestei lucrări?

 

        De mii de ani, împotrivitorul (Satan) Domnului Iisus Hristos și dușmanul omului, caută să subjuge pe oameni. De aceea, acum la vremea sfârșitului, va căuta să pună o mai mare stăpânire pe oameni, punând stăpânire pe mințile oamenilor cu aceste microcipuri, putând astfel să conducă lumea după bunul lui plac.

 

  • Cine va implanta microcipul?

 

        Înainte de a se implanta acest cip în mod obligatoriu, trebuie să se descopere fiul pierzării, omul fărădelegii: antihristul (Apo. 13. 14-18); căci această microcipare globală, va fi realizată, doar la comanda sa. Iar  arătarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne şi puteri mincinoase, şi cu toate amăgirile nelegiuirii pentru cei ce sunt pe calea pierzării, pentru că n-au primit dragostea adevărului ca să fie mântuiţi. (2 Tes. 2. 9-11),

        Acest fiu al pierzării, va fi un om, care va avea în el TOATĂ puterea Satanei, iar împăraţii pământului îi vor da şi ei TOATĂ puterea lor, ca să ducă la îndeplinire planul lui Dumnezeu (Apo. 17. 13, 17). Acest om, care va avea în el TOATĂ puterea lui Satan şi a împăraţilor pământului, îi va obliga pe oameni să primească pecetea lui, 666, moneda lui de cumpărare.

         Toate manifestările oamenilor și ale religioşilor, sunt ca un spray paralizant pentru a slăbi rezistenţa oamenilor şi a face ca toţi aceia care nu cunosc Sfintele Scripturi şi mai ales Evanghelia Domnului Iisus Hristos (2 Tes. 1. 6-8), să fie înfieraţi.

         În acest context,   din nou, vă îndemn să fim vigilenţi, să ne punem viaţa în rânduială NUMAI după învăţătura Domnului Iisus (2 Ioan 9-10) şi să nu primim acel semn, chiar și cu prețul vieții. Să primim martirajul atunci când vom fi forţaţi să primim „inofensiva” acţiune, adică acceptarea cipurilor biometrice cu numărul 666, pe mâna dreaptă sau pe frunte.

         De asemenea,   vă îndemn să aveți grijă de proprii copiii care sunt în şcoli, să nu vă treziţi într-o zi, că vă va zice copilul: „Mami, tati, ni s-a făcut un vaccin astăzi la şcoală - sau grădiniţă”! „Unde mami ţi-a fost făcut vaccinul”! „Uite aici pe dosul mâinii drepte”! „Uite aici pe frunte” (Apoc. 13. 16)!

       Cipul conţine o imagine digitală a chipului persoanei cât şi toate celelalte date personale. Administraţia pentru Hrană şi Medicamente a SUA, a aprobat folosirea cipurilor RFID prin implantarea lor sub piele, cipuri care conţin un număr care face referire la fişa medicală a pacientului. Şcoala districtului Spring din Texas, foloseşte acum cărţi de identitate cu frecvenţă radio pentru copiii din şcoală, aşa că poliţia poate să-i detecteze pe fiecare dintre ei pe un computer. Autorităţile din Spring, consideră că implantul de cip RFID sub piele fiecărui copil, este mai benefic pentru a evita problema etichetelor pierdute sau uitate. AVEŢI GRIJĂ CREŞTINI!

 

  • Considerate beneficii.

 

        Firma de telecomunicaţii prin satelit ORBCOMM, a semnat cu VeriChip Corp. , o filială a ADS, o înţelegere, prin care să dezvolte şi să comercializeze noi aplicaţii globale în domeniul militar, al securităţii şi al sănătăţii, folosind un implant de cip ADS pentru oamenii care utilizează tehnologia localizării globale prin satelit (GPS). Odată pus sub piele, cipul furnizează prin unde radio, informaţii pe Internet, cu privire la locaţia individului, mişcările lui şi semnele vitale, informaţii care pot fi stocate într-o bază de date pentru viitoare referiri.

         După Tsunami-ul din Asia din decembrie 2004, cei care sunt în favoarea cipurilor –(vocea Satanei)-, au argumentat că folosirea lor, ar fi putut salva foarte multe vieţi, oferind posibilitatea localizării victimelor pierdute în mare sau imobilizate printre dărâmături.

        De aproape 2000 de ani, unii s-au întrebat: cum vor fi convinşi oamenii din toată lumea, să accepte ceva atât de sinistru ca semnul fiarei? Răspunsul începe să se întrevadă: susţinând presupusele beneficii, încetul cu încetul, precum picăturile de apă care cad pe o piatră, rezistenţa oamenilor dispare treptat, încât ceea ce a fost odată de neconceput, va deveni obişnuit şi acceptat.

      România este prima ţară pilot-cobai de pe planetă cu un asemenea proiect experimental, iar guvernarea trecută a reglementat aceasta prin: OGU 94/2008, HG 1566/2008, OG 207 din 04/12/2008. – (Prin aceasta, SE VEDE, cât de creştină este această ţară, şi cât de „creştini” sunt guvernanţii) -.

Acţiunea cip-urilor biometrice a „început în pas de marş” în judeţul Ilfov, şi se urmăreşte extinderea sistemului informaţional biometric în toată ţara.

        Din decembrie 2008, a început în România emiterea unui nou model de permis auto de tip card, care conţine de asemenea un cip electronic pe bază de cod de bare. Cip-ul conţine date personale uzuale, date medicale, istoricul bolilor, contravenţii rutiere, etc.

Cip-urile RFID sunt menite să controleze „pozitiv” individul, cu intenţia de a-l proteja şi în scopul creşterii gradului de securitate al acestuia, însă nu s-au luat în seamă în mod real şi pericolele şi vulnerabilitatea sistemului. Informaţiile din memoria cipului pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate.

       Cei care vom refuza cip-urile din frică de pierderea mântuirii, vom fi lipsiţi de serviciile publice care cer o identificare la baza de date, generând astfel o izolare şi înstrăinare socială. Deci persoanele fără cip, vor avea o soartă de martiri (Apoc. 20. 4).

Cip-urile sunt o sursă de informaţie gratuită, pusă la dispoziţie pentru serviciile de spionaj la toate nivelurile, iar date personale pot fi deturnate în diferite scopuri sau făcute publice fie din neglijenţă, fie intenţionat.

         Evidenţa strictă a vieţii personale la toate nivelurile, elimină şansa de a repara o neglijenţă, o greşeală sau o neputinţă de plată, de exemplu faţă de o bancă. Cazul americanilor cu dosar financiar.

         Dacă uiţi să faci o plată, eşti catalogat ca rău platnic toată viaţa. Nu mai primeşti un împrumut, niciodată.

        Monitorizarea prin satelit pe baza identificării faciale, reprezintă o ameninţare la propria viaţă, dacă luăm în consideraţie ghidarea rachetelor anti-persoană prin satelit. O eventuală lovitură de stat, omoară orice persoană cu ajutorul rachetelor ghidate după recunoaştere facială. Tehnic acest lucru este deja posibil.

 

  • Observații, concluzii.

 

        Frați si surori, nimeni NU se poate împotrivi (Is. 43. 13) planului lui Dumnezeu (Apoc. 17. 17), fiindcă, El, Dumnezeu, Îl va duce la bun sfârşit, fie că vrem sau nu vrem noi, sau lumea.

         În noaptea de 27. 02. 2009, la ceasul al optulea, cugetând la legile Domnului, cugetând şi la aceste manifestări ale unor oameni, de parcă se va putea cineva împotrivi (Is. 43. 13) planului lui Dumnezeu şi la ceea ce va veni peste omenirea aceasta, Dumnezeu mi-a spus:

„Lupta NU trebuie să fie pentru a NU fi pus acel număr pe hârtii.

        Lupta trebuie să fie pentru a-ţi trăi viaţa NUMAI după învăţătura Domnului Hristos, fiindcă NUMAI Evanghelia este puterea lui Dumnezeu (Rom. 1. 16) pentru a te salva (mântui) în zilele acelea ca să NU primeşti semnul fiarei. Pentru că toţi aceia ce nu ascultă de Evanghelie (2 Tes. 1. 8); toţi aceia ce nu au vrut să primească dragostea adevărului ca să fie mântuiţi (2 Tes. 2. 10); toţi aceia ce nu s-au supus neprihănirii date de Dumnezeu (Rom. 3. 21-22), ci au căutat să-şi pună înainte o neprihănire a lor înşişi (Rom. 10. 3), şi toţi aceia ce au găsit plăcere în nelegiuire (2 Tes. 2. 12), îşi vor pleca genunchii ca să (Is. 65. 11-12) fie înfieraţi.

        Ceea ce trebuie să facem, este, SĂ NU ne împotrivim planului lui Dumnezeu, ci SĂ NE ÎMPOTRIVIM chiar cu preţul vieţii, celor care vor veni să ne ceară să primim acel implant cu numărul 666, căci numai astfel vom scăpa de IAD.

       România, ţară care își zice creştină, fiindcă aşa le-a spus șefii de religii, implementează sistemul complet şi fără rezerve. Din acest moment, posesorul de buletin / paşaport / carnet de conducere / card de sănătate / card de credit care conţine cip, devine ceea mai uşoară pradă în faţa oricui are un cititor de cipuri RFID şi un calculator.

         Să spunem NU, semnului Fiarei. Să luptăm până la capăt! Să nu ne temem, să NU primim semnul fiarei în implant pe mână sau pe frunte! SĂ NU-L PRIMIM! !

În calitatea mea de creştin, ucenic al Domnului Hristos, vă aduc la cunoştinţă aceste pericole ce se ivesc asupra lumii întregi, dar mai ales asupra Bisericii Domnului Hristos (Apoc. 13. 7-8).

         În 19 septembrie 2014 a început distribuirea cardului național de sănătate, iar ca o noutate, cred că tot din septembrie 2017, a început să se vorbească despre card-ul de sănătate că nu ar mai fi bun și că trebuie să se facă  altceva, adică, vor să facă un nou buletin de identitate, în care să fie cuprinse toate datele omului, card de sănătate, permis auto, chiar și card-ul bancar, și multe altele, să fie cuprins în el.

         După atâta cheltuială cu card-ul de sănătate, spun acum că nu este bun. Din acest motiv, se vor apuca, după cum au și spus, din 2018, să facă ce și-au propus: un buletin biometric, cu toate informațiile necesare. Dar, țineți bine minte, această lucrare cu buletinul biometric, va fi ultima încercare de anesteziere a oamenilor; îl va face, dar nu va trece mult timp – poate, tot atât cât a trecut de la înființarea card-ului de sănătate până la desființarea lui, 2014-2017-, și va spune că nu este bun nici acesta și va căuta o altă metodă, care va fi și ultima și singura metodă veritabilă, implantul de microcip pe mâna dreaptă sau pe frunte, așa cum este prezis în Cuvântul din Sfintele Scripturi ale lui Dumnezeu.

         De veacuri, conducătorii religioși, trec multe lucruri sub tăcere, având mai degrabă, preocupări personale, bănesti, materiale, decât înştiinţarea oamenilor, conform Cuvântului din Scripturi. Eu trag un semnal de alarmă tuturor, dar mai ales celor care aţi rămas credincioşi cuvintelor (Ioan 12. 47-48) Domnului Hristos din legea Duhului de viață (Rom. 8. 2), legea slobozeniei (Iacov 2. 12). De aceea vă spun, că se apropie ceasul, să-L proslăvim pe Fiul lui Dumnezeu, Domnul Iisus Hristos, singurul Dumnezeu adevărat, Mântuitorul nostru.

         Lupta Bisericii pentru MÂNTUIRE, a fost pe viață și pe moarte de la înființare (Matei 16. 18). NICIODATĂ, de la înființare și până astăzi, nu a încetat prigoana, sau martirajul credincioșilor lui Dumnezeu(în clipa când citești aceste rânduri, pe fața pământului este omorât cel puțin un ucenic al Domnului Iisus), dar acum la sfârșitul veacurilor, va fi mult mai dură (Matei 24. 21, 22; Apo. 13. 7; 14. 12, 13; 20. 4), cu toate că, șefii de religii, îi mint pe oameni și îi amețesc cu răpirea lor, dar Domnul spune că, pământul și cerul vor trece, dar cuvintele Lui, NU (Mat. 5. 18; 24. 35).

Cu multă durere, văd cum bieţii oameni nu sunt pregătiţi să facă faţă acestor capcane ale vrăjmaşului, a cărui nouă lucrare este ca să pecetluiască sufletele oamenilor cu semnul Fiarei – 666.

           Poate mulţi au citit Apocalipsa şi înfricoşătoarele profeţii scrise cu aproape 2000 de ani în urmă: „Şi ea (fiara) îi SILEŞTE pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi (adică Biserica Ioan 8. 31, 32) şi pe robi, ca să le pună semnul pe mâna dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei” - 666 (Apoc. 13: 16-17).

          Vremea în care ne aflăm acum, este premergătoare acestei profeţii. Prin lege, prin ordonanţă de guvern, românii sunt obligaţi să se încadreze într-un plan de urmărire şi supraveghere la nivel naţional şi mondial, proiect care le răpeşte de fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-şi pună pe paşapoarte, permise auto şi orice alt act personal, cipul biometric.

          Poate pentru mulţi dintre voi, acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare şi stocare a datelor de identificare, se ascunde o întreagă DICTATURĂ, un întreg plan demonic, care precede implantul cu 666.  

Însemnarea oamenilor ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate de guverne, pentru controlul absolut al fiinţei umane.

 

  • Avertizări.

 

       Fraţi şi surori, după cum au spus proorocii, primirea acestui semn este lepădarea de Domnul Iisus. Să nu credeţi că putem sluji şi lui Dumnezeu şi lui mamona. Nu hârtiile vor fi buba, ci ATUNCI când va veni ŞI NE va cere să-l primim pe mâna dreaptă sau pe frunte. Sunteți amăgiți mereu, cu o așa zisă răpire, este o MARE minciună, răpirea despre care spun ei și răpirea despre care spune Scriptura, este o diferență ca de la cer la pământ. Scriptura spune lămurit, că Satan se va război cu Biserica, pentru ca să o oblige să primească semnul fiarei (Apo. 13. 7), iar în Apo. 20. 4, spune despre cei care sau luptat cu fiara, nu au vrut să se închine ei și nici semnul ei să-l primească pe frunte sau pe mână, și li sau tăiat capetele, au fost omorâți. Dacă s-ar intra în Împărăția lui Dumnezeu, așa ca gâsca prin apă, ar ajunge toată lumea în cer, dar NU este așa, sunt reguli stricte și precise, stabilite de Împăratul veșniciilor, și acestea nu sunt departe de ochii nimănui, sunt pe paginile Sfintelor Scripturi și cu precădere, în cartea de circulație spre ceruri, NOUL TESTAMENT al Domnului nostru Iisus Hristos.

         De aceea, vă sfătuiesc cu toată răspunderea, SĂ NU ne abatem cu nimic de la ce este scris, SĂ NU primim acest însemn diavolesc care ne răpeşte ceea ce ne aparţine prin moştenire de la Dumnezeu, dreptul la Împărăţia cerurilor, dreptul la pământul cel nou!

        Trebuie să ne apărăm acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătim cu preţul vieţii noastre. În zadar câştigăm cele ale lumii, dacă ne pierdem sufletele noastre şi ale copiilor noştri (Marcu 8. 35-38), pentru că sfinţii apostoli ne spun: „să ascultăm de Dumnezeu mai mult, decât de oameni”.

        De aceea vă spun: este vremea lepădării de tot ce mai este pământesc şi lumesc în noi şi în vieţile noastre, şi să ne lipim (1 Cor. 6. 17) ACUM, mai mult ca oricând, de Dumnezeu! De-abia, de-acum începe momentul să mărturisim cu propria noastră viaţă, credinţa în Domnul Iisus (Apoc. 13. 10; 14. 12).

        În TOATE adunările, indiferent de ce cult sau religie ar fi, situaţia este de plâns, deoarece oamenii nu sunt destul de informaţi cu de-amănuntul cu privire la planul de MÂNTUIRE al lui Dumnezeu, dar nici de planul diabolic al lui Satan.

         Dacă îl măguleşti un pic, şi dacă-i dai ceva bani, bietul român nu mai ţine cont de nici o normă evanghelică. Acum e timpul jertfei. Prin vorbărie şi prin conferinţe, nu se mai face nimic, după cum nici NU s-a făcut ceva pentru mântuire.

Să mergem, frate şi soră, fără frică, direct spre vârful sabiei, să vestim acum mai mult ca altădată, NUMAI cuvintele (Ioan 12. 47-48) şi învăţătura Domnului Iisus (2 Ioan 9-10), ca şi înaintaşii noştri, prooroci şi apostoli, să murim pentru Numele Domnului şi pentru Evanghelie, fiindcă NUMAI Evanghelia este pentru vremuri ca acestea! De aici înainte, suntem exact ca în arena romană cu fiare sălbatice, stai aici în mijlocul arenei şi aştepţi, ca şi creştinii de odinioară, să se dea drumul la lei. Toți acei care au murit pentru numele Domnului Iisus și pentru Evanghelie, NU au fost răpiți, au murit pentru Domnul lor, cum și Domnul lor a murit pentru ei. Noe, nu a fost salvat de la potop, ci prin potop. Daniel, NU a fost salvat de la lei, ci prin ei. Cei trei prieteni ai lui Daniel, NU au fost salvați de la foc, ci prin foc.

         De aceea, dragi creștini, trebuie să ne pregătim pe noi înșine și pe copiii noștri, ca în vremurile ce vor urma, mintea noastră să fie întărită doar în harul lui Dumnezeu; căci vremurile ce vor veni, vor fi foarte rele (Mat. 24. 21. Datorită  acestui fapt, în această vreme scurtă de pregătire pe care o avem, trebuie să avem părtășie cu copiii pentru a-i instrui: cum să ne rugăm și ce trebuie să facem în acea perioadă de restriște. Să ne PREGĂTIM să fim sfâşiaţi, rupţi, batjocoriți, bătuți, chinuiți, uciși cu pietre, tăiați cu fierăstrăul, lipsiți de toate, prigoniți, altă scăpare NU mai e (Evr. 11. 36-38)!

Pentru că suntem înconjurați cu un nor așa de mare de martori, să dăm la o parte orice piedică, și păcatul care ne înfășoară așa de lesne, și să alergăm cu stăruință în alergarea care ne stă înainte. Să ne uităm țintă la Căpetenia și Desăvârșirea credinței noastre, adică la Domnul Iisus, care, pentru bucuria care-I era pusă înainte, a suferit crucea. Să ne uităm dar cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea păcătoșilor o împotrivire așa de mare față de Sine, pentru ca NU cumva să ne pierdem inima, și să cădem de oboseală în sufletele noastre. Noi nu neam împotrivit încă până la sânge, în lupta împotriva păcatului. Și am uitat sfatul, pe care ni-l dă ca unor fii: ”Fiule, nu disprețui pedeapsa Domnului, și NU-ȚI pierde inima când ești pedepsit de El. Căci Domnul ne pedepsește fiindcă ne iubește, să suferim orice am avea de suferit, căci dacă nu vom trece prin suferințe cum au trecut toți oamenii lui Dumnezeu, înseamnă că suntem feciori din curvie, iar NU fii de Dumnezeu  (Evr. 12. 1-8). Lupta este deschisă, este pe viaţă şi pe moarte. Să luptăm până la capăt! Să nu ne temem! Aşa cum a început creştinismul, aşa se va şi sfârşi – în dureri şi în suferinţă -. Să pecetluim creştinismul cu viaţa noastră, după cum l-au pecetluit și cei care au adus până la noi vestea Evangheliei! Să spunem NU IADULUI!

Problema este, că cipul care se vrea a fi implantat în corp, sub diverse pretexte, va fi un mod de supraveghere al individului, (adică unde eşti şi ce faci), dar şi o modalitate foarte uşoară de a controla şi elimina persoanele care NU sunt pe placul fruntaşilor acestui veac (1 Cor. 2. 6). Prin simpla închidere a cipului, nu i se mai permite individului accesul nici măcar la mâncare. Cel mai grav este, faptul că afectează activitatea cerebrală, cu alte cuvinte, acei centri nervoşi care sunt responsabili de tot ceea ce înseamnă comportament şi gândire, de ceea ce reprezintă însăşi esenţa umană, vor fi controlaţi şi ajustaţi.

         La ora actuală, sub pretextul îmbunătăţirii memoriei sau a sănătăţii, se face propagandă mare, cu cipurile din creier. Ori asta înseamnă, că odată primit acel cip, ei pot ajusta frecventa electromagnetică în aşa fel, încât să gândeşti numai cum vor ei - foarte probabil, doar muncă si distracţie - adică nu vei mai putea să te rogi, nici să ai în general o gândire de tip meditativă, de întoarcere în sine (Is. 44. 19). Prin urmare, libera voinţă va fi anulată, şi omul va fi făcut SCLAVUL de NECLINTIT al celor care conduc această lume, a politicienilor și a șefilor de religii.

         După ce Dumnezeu a creat omul, i-a dat libertatea de a alege, când i-a zis: „Poţi să mănânci după PLĂCERE din orice pom din grădină; dar din pomul cunoştinţei binelui şi răului SĂ NU mănânci, căci în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreşit (Gen. 2. 15-16).

După aceasta, neascultând de Dumnezeu şi ascultând de şarpe (Satan) (Gen. 3. 1-6), omul a ajuns robul celui de care a ascultat. De atunci şi până astăzi, omul a fost şi este sclav. A dispărut sclavia cu adevărat? ! NU! Numai teoretic a dispărut, numai în cărți, căci a apărut o sclavie modernă, prin care omului i s-a spălat creierul şi i s-a imprimat pe creier că el este creştin, că el este liber. Dar el a fost şi este mereu acelaşi sclav; sclav al tuturor partidelor religioase și a tuturor partidelor politice din toate timpurile. Omul este sclavul multor vrăjitori; este sclavul maşinii; este sclavul televizorului; este sclavul duhovnicilor; este sclavul bogăţiilor; este sclavul alcoolului; este sclavul ţigărilor şi al drogurilor; este sclavul PĂCATULUI (Ioan 8. 34) şi al TUTUROR lucrurilor (Rom. 6. 16) de care este biruit” (2 Petru 2. 19).

        Cei mai mulţi, sunt vrăjmaşi ai lui Dumnezeu, fiindcă aşa spune Dumnezeu: „umblarea după lucrurile firii pământeşti, ESTE VRĂJMĂŞIE cu Dumnezeu, căci, ea (firea) NU se supune Legii lui Dumnezeu şi nici nu poate să se supună” (Rom. 8. 7), căci „cei ce sunt pământeşti NU pot să placă lui Dumnezeu” (Rom. 8. 8). Prin aceasta se cunosc copiii lui Dumnezeu şi copiii diavolului (1 Ioan 3. 10).

         Prin ce se face astăzi cu 666, se vrea a înrobi pe toţi oamenii, ca niciodată, de când este omul pe pământ, şi în principal pe cei ce slujesc lui Dumnezeu după învăţătura Domnului Iisus, adică, Biserica – STÂLPUL ŞI TEMELIA ADEVĂRULUI.

Cipul conţine numărul 666, dar dincolo de asta, el este evident, o fază premergătoare pentru implantul de cip cu numărul fiarei, 666.

          FRAȚI și SURORI, pentru implant să fim pregătiţi, cu sufletele, cu inima şi cu toată fiinţa, ca să NU-L primim, căci cine îl primeşte, şi-a pecetluit soarta pentru vecie în iad!

         Primirea semnului 666, este ultima triere a omenirii pentru pământul cel nou. Cine va primi ACEL număr pe mâna dreaptă sau pe frunte, adio mântuire, IAZUL cu foc îl aşteaptă.

 

Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei, şi oricine primeşte semnul numelui ei! Aici este răbdarea sfinţilor (BISERICA Domnului Iisus), care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus. Apoc. 14: 11-12

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 7804
Opțiuni