Speranţele islamului
Autor: David Jeremiah  |  Album: Ce se întâmplă cu lumea în care trăim?  |  Tematica: Controverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 02/11/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Speranţele islamului

   Speranţele islamului

   Nu cu mult timp în urmă, şeicul Ibrahim Mdaires a rostit o predică într-o moschee din Fâşia Gaza, predică ce a fost difuzată în direct către lumea arabă. Textul predicii a înconjurat lumea. El dă expresie doctrinelor şi atitudinilor alarmante care se predică şi se învaţă de la amvon în multe moschei şi şcoli islamice.

   "Odată cu înfiinţarea statului Israel, întreaga naţiune islamică a fost dată pierzării, căci Israelul este un cancer... Evreii sunt un virus asemănător cu SIDA, care face să sufere întreaga lume. Veţi descoperi că evreii s-au aflat în spatele tuturor conflictelor civile din lumea aceasta. Evreii se află în spatele unor suferinţi ale tuturor naţiunilor... Noi, musulmanii am condus lumea odinioară şi, graţie lui Allah, va veni o zi în care vom conduce din nou întreaga lume. Va veni o zi în care vom conduce America. Va veni o zi în care vom conduce Marea Britanie şi întreaga lume - cu excepţia evreilor. Evreii nu se vor bucura de un trai liniştit sub conducerea noastră, pentru că ei sunt trădători prin natura lor, aşa cum a fost de-a lungul istoriei. Va veni ziua în care vom scăpa cu toţii de evrei... Ascultaţi-l pe profetul Mohamed, care ne spune ce nenorociri îi aşteaptă pe evrei. Pietrele şi copacii vor vrea ca musulmanii să îi anihileze până la ultimul."

   Discursuri precum cel al lui Mdaires ne dau de înţeles că islamul radical are o viziune asupra propriului viitor ce nu prevesteşte nimic bun pentru cei ce îi stau în cale.

   În cartea sa, Secrets of Coran, Don Richardson ne destăinuie o poveste înfricoşătoare despre planul islamului de a dobândi contolul politic şi religios al lumii întregi:

   "Lumea trebuie avertizată. Cel puţin 40 milioane de tineri musulmani din şcolile religioase musulmane numite madrasas din întreaga lume învaţă cu aviditate tot Coranul, plus o seamă de tradiţii înrudite, şi în general extremiste aşa numita hadith... Aceste şcoli reprezintă un sol fertil pentru potenţialii terorişti... Ura faţă de evrei şi creştini reprezentaţi, în general de Israel şi America, precum şi dispreţul general faţă de toţi nemusulmanii sunt adânc înrădăcinate. Ca să mă exprim mai simplu, 40 de milioane de învăţăcei instruiţi în şcolile musulmane madrasas alcătuiesc o bombă nucleară socială. Ţineţi cont de afirmaţiile profesorului Buchori, membru al Parlamentului Indonezian: 'Dacă ar fi să adunăm toate universităţile, colegiile, liceele, şcolile generale şi elementare din SUA am constata că e vorba de aprox.24 mii instituţii.' În schimb, Buchori a numărat  37.362 şcoli musulmane madrasas doar în Indonezia! Din numărul total al acestora doar 8 la sută beneficiază de implicarea guvernului indonezian. Restul de 92 la sută are programa şcolară controlată de clericii musulmani."

   În mod tradiţional, în SUA cursurile de limbi arabice erau predate doar în universităţi, moschei, şcoli islamice. Dar lucrurile s-au schimbat în ultima vreme. În anul 2006, septembrie, şcoala primară Carver - o şcoală publică din San Diego- a preluat în jur de o sută de elevi proveniţi de la o altă şcoală din cartier care se desfiinţase şi care deservea în principal musulmanii somalezi. Pentru a se adpata la obiceiurile religioase speciale ale copiilor musulmani, conducerea şcolii a înfiinţat practic, o şcoală islamică în cadrul şcolii americane. Asta a însemnat adăugarea de cursuri de limba arabă, modificarea meniului la cantina şcolii, înfiinţarea de clase separate fete-băieţi, respectarea pauzei de rugăciune islamică - toate acestea doar pe cheltuiala şcolii care a avut de plătit 450.000 dolari în plus!

   Tocmai pe când şcoala începea să se adapteze la noua situaţie, un profesor a observat că rugăciunea musulmanilor era condusă chiar de un angajat al şcolii. Profesorul a raportat aceasta ca pe o îndoctrinare a elevilor la islam. A fost demarată o serie de investigaţii în scopul demascării dublului standard care pe de o parte interzicea promovarea creştinismului în instituţiile publice, dar, pe de altă parte, permitea tentativa organizată de a impune conformarea publică faţă de legea islamică.

  Ei bine, aici vedem cum avertismentele generalului Sada capătă o formă tangibilă, concretă. Noi, americanii, vrem să fim binevoitori. Vrem să ne adaptăm. Vrem să credem că, daca noi suntem toleranţi faţă de alţii şi ei, vor reacţiona la fel. Avem tendinţa de a uita de avertismentele generalului şi anume că militanţii musulmani nu gândesc aşa şi că, fiecare centimetru cedat în faţa toleranţei ei şi-l asumă ca pe o cucerire.

   Este una să citeşti despre hotărârea musulmanilor de a cuceri lumea şi cu totul altceva să vezi că lucrul acesta se petrece chiar sub ochii tăi, aşa cum se întâmplă în Europa. Cel mai uluitor şi subestimat fenomen de migrare din vremurile noastre este islamizarea Europei care afectează în mare măsură teritoriile vechiului Imperiu Roman.

   Cartea The West's Last Chance a lui T.Blankley trage un semnal de alarmă cu privire la infiltrarea islamică:

   "În cea mai mare parte a Occidentului, şi mai ales în Europa, există o atitudine oarbă a faptului că islamul radical transformă lumea. Majoritatea liderilor europeni, ca şi numeroşi politicieni, jurnalişti, consideră că principalele provocări sunt politica şi afacerile, ca de obicei... Pentru SUA, preluarea controlului asupra Europei de către islamiştii radicali prezinta un pericol la fel de mare ca ameninţarea naziştilor din anii '40. Nu ne putem permite să pierdem Europa! Nu ne putem permite să asistăm la transformarea Europei într-o rampă de lansare a jidahului islamic. Pentru a puncta un lucru deja evident, trebuie spus că reînvierea islamului militantist a provocat două războaie purtate de America împotriva unor ţări musulmane în doar doi ani... ..."

   Dacă efectele jidahului în terorismul militantist le putem identifica şi contracara cu uşurinţă, în schimb e mult mai greu să identificăm starategia subtilă pe care musulmanii o numesc fatah care presupune un proces de infiltrare, respectiv strămutare într-o ţară străină a unei populaţii musulmane suficient de numeroase încât să aibă impact asupra culturii acelei ţări. Fatah - înseamnă că se profită de legile tolerante şi de politica de naturalizare a ţării gazdă pentru a se exercita influenţa islamului. Acolo unde invazia militară nu are şanse, metodele lente, perseverente ale fatah-ului vor cuceri naţiunile pe de-a-ntregul.

   Ceea ce vedem azi în multe locuri este o revoluţie demografică. Unii specialişti prognozează că, pâna în anul 2040, 80 la sută din populaţia Franţei va fi de religie musulmană. În stadiul acela, majoritatea, formată din musulmani, va controla comerţul, industria, educaţia, religia. Tot ei vor controla guvernul şi vor ocupa toate poziţiile cheie în parlament; preşedintele, va fi de asmena, musulman.

...............................

   Poate aţi mai auzit şi de alţi termeni întrebuinţaţi pentru a descrie dorinţa islamului de supremaţie mondială De pilda, Jidah biologic - ce vizează strategia nonviolenta a musulmanilor de a imigra în Occident şi de a avea mai mulţi copii ca gazdele lor. În decurs de câteva generaţii ei speră să repopuleze teritoriile tradiţional-creşine cu indivizi de-ai lor ceea ce practic, deja se întâmplă.

   Potrivit unui raport al Vaticanului, Biserica Romano-Catolică vede lucrurile astfel: "Pentru prima oară în istorie, noi, creştinii, nu mai suntem pe primul loc; musulmanii ne-au întrecut."


un adevăr care ar trebui să ne țină mult mai mult pe genunchi....
Adăugat în 03/11/2015 de Ioanhapca
Ce religie demonica si agresiva..iar noi, crestinii, ar trebui sa-i infrangem cu armele Iubirii..Dar cum se face ca dragostea crestinilor europeni si americani produce atat de putini copii...biologici si spirituali?
Adăugat în 05/11/2015 de loredanam
..Asa cum spune bserica Catoloica, musulmanii sunt mai multi ei slujind Dumnezeului urii care stapineste aceasta lume iar crestinii sunt aceia care slujesc Iubirea christica ,atit de urita de lume si duhurile ei Am inteles ca omenirea se inderatpa spre dezastru!Se salveaza acela care intelege iubirea lui Dumnezeu Isus Christos, slujindu-L.
Multa binecuvinatre draga sora Florica!
Adăugat în 06/11/2015 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 952
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni