Viață furată
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de sanda_tulics in 05/08/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi
Viață furată

   

   Viață furată

   Homosexualitatea este una din armele grele folosite de satan împotriva creației lui Dumnezeu, prin faptul că va distruge  familia și nașterea de copii, (prin concubinajul de același sex!)

   Se doreşte cu orice preț anihilarea perpetuării speciei umane, a prezentului și viitorului umanității, oferind o viață de iad trăită pe pământ în cele mai îngrozitoare legături întunecoase.

   Se dorește distrugerea credinței creștine și a Cuvântului trăit de oameni după regulile impuse de Dumnezeu!

   Consider aceste manevre un război cumplit pe care numai Duhul Sfânt îl poate duce în viața oamenilor.

   Atenție tineri!

   Să nu vă fie furată viața prin acceptul acestor ilegalități - neascultare!

   Atenție politicieni, medici, toți intelectualii și orice om de rând, părinți, creștini!

   Alexandrina Tulics

Este un mare semnal de alarmă din păcate, tras doar de adevăraţii creştini, iubitori de Cuvântul Sfânt şi doritori de împlinirea lui. Vina porneşte de undeva de sus, din rândurile celor ce ne conduc şi jonglează cu legile; mă întreb cu groază dacă nu cumva chiar în rândurile lor există astfel de imoralităţi sau au diverse rude ce practică acest gen de imoralitate de s-au grăbit aşa să adopte noile legi! Adică nu adopţi legi drastice împotriva corupţiei, a discriminărilor rasiale, legi de protecţie a sărmanilor, a copiilor bolnavi şi abandonaţi, legi pentru nesupunerea şi neascultarea de Biblie ş.m.a... dar oferi posibilitatea celor ce sunt bolnavi psihic să se desfăşoare în plină neruşinare... mă întreb cum de medicii nu au reusit să demonstreze că aceste imoralităţi sunt de fapt o gravă deteriorare a speciei umane, o decădere din drepturile omului oferite de chiar Divinitate; cum de nu apar din partea lor semnale de alarmă, articole, proteste etc; mă întreb cum de cei ce lucrează la elaborarea legilor pentru protecţia copiilor îngăduie o astfel de decădere din drepturi a celor ce au întâietate în a se bucura de viaţa oferita-n dar de Dumnezeu... dar şi noi, restul, colegi de servici, vecini, prieteni, rude, cum de-i putem socoti morali pe astfel de oameni?... căci ei trăiesc printre noi... ei lucrează cu noi... astfel, împlininduse la literă de fapt, chiar Cuvântul lui Dumnezeu!
Să ne reamintim ce scrie Scriptura:
"De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor, aşa că îşi necinstesc singuri trupurile, căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor care este împotriva firii; tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunostinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemetae, ca să facă lucruri neîngăduite.... ... ŞI, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac." ROMANI, capitolul 1- STAREA DE PACAT A OMENIRII
Legea adopţiilor este de asemeni favorabilă cuplurilor de homosexulai decât familiilor formate din bărbat şi femeie care reuşesc foarte greu să primească în adopţie un copilaş! Cu adevărat, păcatul a ajuns la culme şi prin cei ce îl practică dar şi prin cei ce-l tolerează, îl facilitează!
Domnul Dumnezeu să vă binecuvinteze sora Sanda pentru puterea de a spune fără teamă adevărul!
Adăugat în 05/08/2015 de floridinmaracineni
Dumnezeu nu se lasă batjocorit!
Fii binecuvântată dragă soră Florica !
Adăugat în 05/08/2015 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1040
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni