Banii nu aduc fericirea...
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de BenHur in 04/07/2009
    12345678910 0/10 X
Banii nu aduc fericirea...

Ce au pierdut cei mai mari câştigători la loterie?

 

 10. Vivian Nicholson - După marele câştig de 152.300 de lire sterline în 1961 (aproximativ 3 milioane de lire sterline la valoarea de azi), Nicholson a declarat peste tot că va cheltui tot. De atunci, ea a rămas văduvă, a avut, în total, cinci soţi, a suferit un atac cerebral, a fost tratată pentru alcoolism, a fost deportata din Malta, a devenit martor al lui Jehova, a încercat să se sinucidă şi a petrecut mai mult timp într-un spital de boli mentale. În prezent, trăieşte dintr-o pensie de 87 de lire pe săptămână.

 

9. Willie Hurt - Originar din Michigan, Hurt a câştigat 3,1 milioane de dolari în 1989, însă, doi ani mai târziu, k nu mai avea un sfânt, cheltuindu-i pe toţi pe un divorţ şi cocaină. De asemenea, a fost acuzat de omucidere.

 

8. Evelyn Adams - A câştigat de două ori la loterie, în 1985 şi 1986, o sumă totală de 5,4 milioane de dolari. Şansele ca acest lucru să se întâmple este de una la 17 trilioane. Însă n-a mai avut noroc la jocurile de noroc, pierzându-şi toată averea prin cazinouri. Acum locuieşte într-o rulotă.

 

7. Shefik Tallmadge - A cheltuit ultimii săi 5 dolari pentru a cumpăra un bilet de loterie şi a câştigat 6,7 milioane de dolari. După ce a călătorit în Asia şi Africa timp de 18 ani, a cumpărat maşini şi case scumpe, a investit în nişte afaceri care au dat faliment şi a declarat falimentul în 2006.

 

6. Michael Carroll - Fost gunoier, a câştigat 9,7 milioane de lire sterline, la doar 19 ani, în 2002. Imediat, a cumpărat patru case în Marea Britanie, o vilă de vacanţă în Spania, două maşini BMW şi două maşini Mercedes şi acţiuni la clubul de fotbal Glasgow Rangers. După ce a comis câteva crime mărunte şi a fost prins cu droguri, a fost închis timp de nouă luni. Potrivit presei, în prezent, a rămas fără niciun ban.

 

5. Rhoda Toth - A câştigat 13 milioane de dolari, la loteria din Florida, în 1990. Ea şi soţul sau i-au cheltuit rapid şi, în 2006, au fost acuzaţi de evaziune fiscală. Când au fost arestaţi, locuiau într-o casă a cărei electricitate provenea de la motorul unei maşini, prin intermediul unui fir legat de sistemul electric al casei. Aşteptând procesul, soţul a murit, iar Rhoda a încercat să scape de închisoare spunând că are scleroza multiplă. În urma investigaţiilor s-a dovedit că mintea şi a fost condamnată la doi ani şi o amendă de 1,1 milioane de dolari, pe care îi datora Fiscului.

 

4. William Post - A câştigat 16,2 milioane de dolari în 1988. Când o fost iubita l-a dat în judecată, pentru a-i lua o parte din câştig, familia s-a întors împotriva lui. Fratele său a fost arestat pentru că angajase un criminal profesionist să-l omoare, iar ceilalţi fraţi l-au obligat să investească într-un restaurant şi o afacere cu maşini, care au dat faliment. Post a fost închis pentru că a tras în direcţia unui angajat al Fiscului, care venise să revendice datoriile de 1 milion de dolari pe care le avea. După ce a trăit câţiva ani din 450 de dolari pe lună şi bonuri de masă, a murit, în 2006, la 66 de ani, în urma unui blocaj respirator.

 

3. Janite Lee - În 1993, Lee a câştigat 18 milioane de dolari şi a donat o mare parte. În 2001 şi-a declarat falimentul, având doar 700 de dolari în cele două conturi bancare pe care le deţinea. Una dintre sălile de la Universitatea Washington este numită după ea şi a luat cina cu preşedintele american Bill Clinton. Lee a crescut singură doi copii şi, înainte de câştig, lucra într-un magazin de peruci, job la care a renunţat pentru a se dedica operelor caritabile.

 

2. Billie Bob Harrell - A câştigat 31 de milioane de dolari în 1997, dar la puţin timp, a trebuit să facă faţă cererilor fostei soţii şi a străinilor. A donat Bisericii, unor organizaţii caritabile, familiei şi unei iubite cu mult mai tânără decât el. Însă presiunea s-a dovedit prea mult pentru Harrell şi, la doi ani, corpul său neînsufleţit a fost găsit în propria casă, iar autopsia a confirmat că s-a sinucis. Părinţii săi şi nepoţii au rămas cu datorii pe cap, după ce averea sa a dispărut într-un mod misterios.

 

1. Jake Whittacker - A câştigat 315 milioane de dolari şi a început cu dreptul, donând bani mai multor organizaţii caritabile. Însă norocul s-a schimbat repede. A fost arestat pentru că a condus sub influenţa alcoolului, a cheltuit peste 100.000 de dolari într-un club de striptease, i s-au furat 545.000 de dolari din maşină, iar apoi alţi 200.000 de dolari. A fost dat în judecată de mai multe ori, inclusiv din cauza unor datorii în cazinourile din Atlantic City. Nepoata sa a murit în urma unei supradoze de droguri, pe care şi le cumpăra din cei 2.100 de dolari pe care Whittacker îi dădea în fiecare săptămână.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 4008
  • Export PDF: 5
Opțiuni